Valorant Sistem Gereksinimleri (2024)

Riot Games'in yeni çıkardığı oyun Valorant'ın sistem gereksinimleri oldukça merak edildi. 5'e 5 rekabete dayalı olan oyun heyecanla bekleniyor.
Valorant Sistem Gereksinimleri (2024)

Valorant

Riot Games'in yeni çıkaracağı rekabetçi oyunu Valorant milyonlarca oyuncu tarafından heyecanla bekleniyor. Şu an kapalı beta sürümünde olan oyun ilerleyen zamanlarda ücretsiz bir şekilde oynanabilecek. Oyunun piyasaya sürülmesiyle birlikte oyuncular Valorant'ın sistem gereksinimleri merak etmeye başladı. Valorant oyununu hangi bilgisayarların çalıştırıp çalıştırmayacağı merak konusu oldu. İşte Valorant sistem gereksinimleri;

valorant-sistem-gereksinimleri-002.jpeg


Valorant Nasıl Drop Düşürülür?

Valorant şu anda kapalı beta sürümündedir. Eğer Valorant oyununu oynamak istiyorsanız Twitch platformu üzerinden yayıncıları izleyerek drop düşmesini beklemelisiniz. Valorant drop nasıl düşürülür? Valorant drop düşürme yazımızda nasıl drop düşüreceğinizi detaylı bir şekilde anlattık.

valorant-sistem-gereksinimleri.jpeg


Valorant Nedir?

2019'un Ekim ayında Project A adıyla duyurulan fakat sonradan Valorant ismiyle çıkış yapan oyun 7 Nisan 2020'de kapalı betayla ilk açılışını başlattı. Temelinde aynı Cs go oyunu gibi 5v5 taktiksel nişancı oyunu olarak geçen Valorant oyununda 2 takım vardır. Her bir takımda toplam 5 oyuncu bulunmaktadır. Saldırı takımı Spike adı verilen bombayı A, B veya C bölgelerine kurmaya çalışır. Savunma takımının amacıysa Spike bombasını imha etmektir. Savunma takımı henüz bomba kurulmadan karşı takımı yok ederse oyunu kazanmış olur. 

Valorant oyununda her karakterin kullanabileceği farklı yetenekleri vardır. Yani sadece silahlarla değil karakterinizin özellikleriyle de düşman öldürebileceksiniz.

valorant-nedir.jpg


Valorant Kaç Gb?

Twitch'te rekor izlenme sayılarına ulaşan Valorant oyununun kaç gb olacağı da en çok merak edilen konulardan birisi. Neredeyse her bilgisayarda donma veya kasma yaşamadan oynayabileceğiniz Valorant oyunu 6.9 GB'lık bir boyuta sahip olacak.

valorant-kac-gb.jpg


Valorant Sistem Gereksinimleri

Özgün bir şekilde harmanlanan mekanikler, göze hoş gözüken grafik dizaynı, oynanışı zevkli hale getiren karakter özellikleriyle piyasayı kasıp kavuracak oyun Valorant'ın sistem gereksinimlerini aşağıda bulabilirsiniz. İşte Valorant sistem gereksinimleri;

Valorant Sistem Gereksinimleri (Minimum)

  • İşlemci: Intel i3-370M
  • Bellek: 4 GB
  • İşletim Sistemi: Windows 7/8/10 64-bit
  • Ekran Kartı: Intel HD 3000
  • Depolama: 6.9 GB

Valorant Sistem Gereksinimleri (Önerilen)

  • İşlemci: Core i5-4460
  • Bellek: 6 GB
  • İşletim Sistemi: Windows 7/8/10 64-bit
  • Ekran Kartı: GTX 1050 Ti 4096 MB
  • Depolama: 6.9 GB

valorant-sistem-gereksinimleri-001.jpeg

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum