Göz Temizleme Diski Uni Care

Göz makyajları çok zor çıkmaktadır. Fakat günümüzde bu işlem kolaylaşmıştır. Göz makyajınızı pratik ve kolay şekilde temizleyip, göz çevrenize bakım yapmak istiyorsanız Uni Care Göz Temizleme Diski' ni sizlere öneriyoruz.
Göz Temizleme Diski Uni Care

Göz Makyajını Temizlemek

Makyaj yapmak zor bir iş, fakat makyaj temizlemek daha da zor…  Özellikle göz makyajı temizlemek oldukça sıkıntılı bir hal alıyor. Göz makyajının temizlerken, gözde yanma ve sızlama olması kadınları zorluyor. Göz bölgesi için yıkama jelleri, sütler, kremler ve mendil gibi ürünler olsa da yeterli olmuyor. Her marka ve ürün farklı etki ediyor. Bazı ürünler ne kadar kullanırsanız kullanın makyajı çıkarmıyor. Aksine hem makyajı dağıtıp silmeyi zorlaştırıyor hem de tahriş edebiliyor. Bazı hassas cilt ve gözlerde tahriş ve alerjik durumlara sebep olabiliyor. Cilt problemi ve göz bölgesi hassas olan kişiler çok dikkat etmeli.

 

uni-care-goz-temizleme-diski.jpg


Göz Temizleme Diski Uni Care

Kendi cilt ve hassasiyetlerine göre ürünler tercih etmeli. Son zamanlar da sıkça rastladığımız bir ürün olan Uni Care göz temizleme diskleri herkesin dikkatini çekiyor. Uni care bebek ürünü markası olan Uni Baby’ nin ürettiği bir ürün. Bebek ürün markası olduğu için güvenilirliği tabi ki tartışılmaz. Bebek ürünlerinin özellikleri ve doğallıkları kadınlar içinde düşünülmüş ve üretilmiş. Uni Care göz temizleme diskleri, losyonlu çeşitleriyle dikkat çekiyor. Sadece göz temizleme olarak üretilmiştir. Aynı zamanda paraben, alkol ve sabun içermemektedirBir kutu içerisinden 80 adet temizleme pamuğu büyüklüğünde ince ıslak bir ürün. Sadece kutuyu açıp içinden bir disk çıkarıp yavaşça gözlerinizi temizleyin. Pratik ve kolay bu ürün sizleri mutlu edecek. Uni Care,  kayısı yağlı ve yeşil çay özlü iki ürünü bulunmakta. İkisi de oldukça iyi ve güzel bir ürün. Suya dayanıklı makyajı dahi kolaylıkla silip, çıkarma özelliğine sahip. 

uni-care.jpg


1. Kayısı Yağlı Disk

Kayısı yağlı disk, kirpik ve kaşların beslenmesini sağlar ve parlaklık verir.

kayisi-yagli-disk.gif


2. Yeşil Çay Özlü Disk

Yeşil çay özlü diski gözlerinizi dinlendirmek için kullanabilirsiniz. Gözleriniz üzerinde 5 10 dakika bekletmeniz yeterli olacaktır. Yeşil çay ferahlık vererek, gözlerinizi rahatlatacaktır.

yesil-cay-ozlu-disk.Jpeg


Uni Care Fiyatı Ne Kadar?

Satış fiyatı 10 ile 15 arasında olan bu ürün pratik ve kolay kullanımıyla rahatlık sağlayacak. Kolayca temizlenen ve bakım yapılan gözler kadınları mutlu edecek.

unicare-fiyati-ne-kadar.Jpeg


Uni Care Vazelinin Faydaları

1. Kuruyan Çatlaklar

Cildimizdeki kuruyan çatlakları her an nemli tutabilmek çok önemlidir. Eğer çatlaklar nemli olmazsa çatlağın olduğu yer size dayanılmaz bir acı vermektedir. Burada yardımınıza Uni Care Vazelin koşmaktadır.

kuruyan-catlaklar.jpg


2. El ve Ayak

El ve ayaklarımız oldukça fazla çatlayan bölgelerimizdir. Uni Care vazelin, elinizi ve ayaklarınızı nemlendirmenizde oldukça büyük bir rol oynar. Ayrıca Uni Care Vazelin, hızlı emilip, yağlanma ve yapışma sorunu yaşatmıyor.

el-ve-ayak.jpg


3. Soğuk Hava

Soğuk kış günlerinde cildimiz daha da hassaslaşmaktadır. Kuruyan ve çatlayan cildimizi her an nemli tutmak için yoğun nem sağlayan ürünler kullanmak gerekmektedir. Uni Care Vazelin, ellerde ve ayaklarda oluşan kuruma, çatlama ve sertliklerin giderilmesinde en büyük yardımcımız olmaktadır.

soguk-hava.jpeg

Önerilen İçerik: Smoke Eyes Makyajının 6 Püf Noktası!

UYARI !

İçeriğimizde yer alan yazılı ve görsel içerikler farklı kaynaklardan derlenerek oluşturulmuş, öneri ve bilgilendirme yazısıdır. Kesin teşhis ve tedavi niteliği taşımamaktadır. Herhangi bir sağlık sorunu karşısında mutlaka doktorunuza başvurunuz. Unutmayın sağlık sorunlarında uygulanan tedavi yöntemleri bireylerin biyolojisi, kalıtsal özellikleri, yaş, boy, kilo farklılıkları, alerjik yönleri ve bunlar gibi onlarca farklı duruma göre değişiklik gösterebilir. Sağlık sorunlarınızın tedavisinde size ancak ve ancak doktorunuz yardımcı olabilir.

Neoldu.com / Sosyal Fayda

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.