Umut Ertürk Kimdir? & Hakkında Bilgi

11. Olağan Kurultay kararına bağlı olarak parti içi Merkez Yüksek Kurulu üyelerinden biri olarak atanan Umut Ertürk hakkında bilinmesi gerekenleri bu içeriğimizde bir araya getirdik.
Umut Ertürk Kimdir? & Hakkında Bilgi

Umut Ertürk Biyografisi

Milliyetçi Hareket Partisi içerisinde oldukça aktif bir şekilde rol alan Türk siyasetçi ve iş adamı Umut Ertürk, ilkokul ve ortaokul öğrenimi tamamladıktan sonra lise ile üniversite öğrenimi de tamamlayarak iş hayatına, daha sonrasında ise siyasi hayatına atılmıştır. Milliyetçi Hareket Partisi içerisinde sosyal faaliyetlerden sorumlu sekreter olarak ilk görevine başlayan Ertürk, bu konuda pek çok çalışma yapmıştır.


Umut Ertürk'ün İş Hayatı

Sektörü bulunduğu alanda kurduğu şirket ile Türkiye'nin bilinen iş adamları içerisinde yer alan Umut Ertürk, genç yaşına rağmen kısa sürede önemli bir isim haline gelmeyi başarmıştır. İş yaşamında şuan aktif olarak kurmuş olduğu şirketin yönetim kurulu başkanlığı görevini ifa eden Ertürk, bu konuda gerekli olan özverili çalışmayı elemanlarına karşı da göstermektedir.


Umut Ertürk'ün Siyasi Hayatı

Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatı içerisinde sosyal faaliyetlerden sorumlu sekreter konumunda ilk görevine başlayan ve parti içerisinde kısa sürede önemli bir isim haline gelen Umut Ertürk, birçok görev dağılımında etkili bir rol oynamıştır. 24 Haziran 2018 tarihinde yapılan genel geçimlerde Cumhur İttifakı üzerinden yürütülen kampanyaların içerisinde yer alan Ertürk, o dönemin en aktif isimlerinden biri olarak bilinir. Daha sonrasında da parti içerisinde pek çok etkinliğe dahil olmuştur.


MYK Üyeliği

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından kısa süre önce açıklaması yapılan 11. Olağan Kurultay kararına bağlı olarak parti içi Merkez Yüksek Kurulu üyelerinden biri olarak atanan Umut Ertürk, şuan parti içerisinde bu görevini ifa etmektedir. 11. Olağan Kurultay toplantısı kapsamında genel başkan tarafından yapılan açıklamalar doğrultusunda yeni MYK üyelerinden bir tanesi Umut Ertürk olmuştur. Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatı içerisinde yer alan aktif siyasetçilerden bir tanesi olarak bilinmektedir. 

Önerilen İçerik;

 MHP MYK Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum