Türkiye'nin Makyaj ve Güzellik YouTuber'ları

Bu sosyal içerikte sizler için makyaj ve güzellik paylaşımı yapan ünlü YouTuber'ları sizler için inceledik.
Türkiye'nin Makyaj ve Güzellik YouTuber'ları

Son zamanlarda Youtube'da izlenen videolar arasında makyaj ve güzellik videoları revaçta... Biz de sizler için en bilinen makyaj Youtuber'larını bir araya getirdik. İşte o sevilen isimler...

Sadece Danla Bilic mi Var Sandınız...

Türkiye'de makyaj YuoTuber'ı denilince akla gelen ilk isimlerden biri şüphesiz Danla Bilic... Ancak bilinenin aksine Türkiye'de bu alanda yeteneğini ortaya koyan başkaca bir çok isim var. Bizler de sizin için bu işin hakkını verenleri içeriğimizde bir araya getirdik.


GÖRKEM KARMAN

YouTube kanalına video çekmeye başlamadan önce, kendi blogunda ürün tanıtımları yapan Görkem Karman şimdi ise hem gezip gördüğü yerleri, hem de favori ürünlerini anlatarak takipçileriyle paylaşıyor.

gorkemkarmangif-001.gif


MAKYAJ MI DEDİN

“Merbaha ben Ayşegül, Makyaj mı Dedin kanalıma hoş geldiniz.”  diyen Ayşegül 3 yıldır YouTube kanalında makyaj ve bakım videoları paylaşıyor. Aynı zamanda İstanbul Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun.

aysegulgif.gif


MERVE ÖZKAYNAK

Kanalında her şeyi bulabileceğiniz Merve Özkaynak’ın takipçi sayısı 800 binden fazla. Liseyi bitirdikten sonra marka danışmanı olarak çalışan Merve, daha sonra eğitim hayatına dönerek iletişim okumuş. Ardından YouTube kanalında makyaj ve güzellik önerilerini paylaşmaya başladı.

mervegif.gif


GÖKÇE YILDIRIM

Uzun uğraşlar sonucu Newyork’a yerleşen Gökçe Yıldırım, şu sıralar İstanbul’da. Uzun bi süre kurgu yönetmenliği yapan Gökçe, 3 yıldır kamera önünde makyaj, vlog, lookbook konularında paylaşımlar yapıyor.

gokcegif.gif


SEBİLE ÖLMEZ

Daha önce kurumsal firmaların satış pazarlama bölümünde çalışan Sebile Ölmez, sonrasında YouTube kanalı açmaya karar verir. “Youtube'da güzellikle ilgili bildiklerimi, yeni aldıklarımı, sevdiklerimi sevmediklerimi, ilgimi çekenleri, alışverişlerimi, makyaj, saç modelleri, pratik bilgiler ve daha bir çoğunu burada paylaşıyor olacağım” diyen Sebile Ölmez de makyaj, saç modelleri gibi konularda pratik bilgiler veriyor.

sebilegif.gif


DUYGU ÖZASLAN

4 yıla yakın bir süredir YouTube’da bakım videoları paylaşan Duygu Özaslan, bu kanalı İstanbul Üniversitesi’nde okurken açmış. Kendileri giyim markası DO İstanbul’un da kurucusu.

duygugif.gif

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.