Türkiye'nin En Yakışıklı 9 Erkeği

Ülkemizde dizilerde, filmlerde ve reklamlarda boy gösteren birbirinden yakışıklı 9 erkeği bu içerikte bir araya getirdik
Türkiye'nin En Yakışıklı 9 Erkeği

Türkiye'nin Yakışıklı Erkekleri

Magazin dünyasının en çok merak edilen konuları arasında Türkiye'nin en yakışıklı erkek sıralamaları yer alıyor. Türkiye de birçok ünlü ve yakışıklı sanatçı bulunuyor. Yapılan çalışmalar ve anketler sonucu kızların gönlünü fetheden en yakışıklı 9 erkek sıralamasında farklı oyuncular ve sanatçılar bulunuyor.


1. Kıvanç Tatlıtuğ

Sarışın ve renkli gözlü erkek denilince ilk akla gelen oyuncular arasında yer alan Kıvanç Tatlıtuğ bayan hayranları tarafından seçilerek Türkiye'nin en yakışıklı erkekleri arasında yerini almış durumda. Bakışları ve yakışıklılığı ile adından söz ettiren başarılı oyuncu birçok farklı dizi, film ve reklamlarda oynamıştır.

turkiyenin-en-yakisikli-erkegi.jpg


2. Kenan İmirzalıoğlu

Esmer, uzun boylu karizmatik denilince ilk akla gelen oyuncu Kenan İmirzalıoğlu Türkiye'nin en yakışıklı erkekleri arasında yer alıyor. Dizi, film ve reklamlarda oynayan sanatçının çok fazla hayran kitlesi bulunuyor.

turkiyenin-en-yakisikli-erkegi-001.jpg


3. Burak Özçivit

Son dönemlerde rol aldığı dizi ve filmler ile adından sıkça söz ettiren Burak Özçivit yakışıklılık sıralamasında bayan hayranlarından tam not almış durumda. Esmer ve bıyıklı olarak boy gösteren oyuncunun çok fazla bayan hayranı bulunuyor.

turkiyenin-en-yakisikli-erkegi-002.jpg


4. Çağatay Ulusoy

Son dönemlerde yıldızı paylayan oyuncu Çağatay Ulusoy, bakışları, boyu, gülüşü ile en yakışıklı erkek adayları listesinde yer almayı başarıyor. Genç oyuncu aldığı dizi ve filmler ile kızların beğenisin kazanmış durumda.

turkiyenin-en-yakisikli-erkegi-003.jpg


5. Murat Yıldırım

Esmer ve yakışıklı erkekler listesinde Murat Yıldırım'da yer alıyor. Almış olduğu filmler ve sunduğu yarışma programı ile beğenilen başarılı sanatçı, birçok bayan hayranı tarafından Türkiye'nin en yakışıklı erkek adayları arasında gösteriliyor. Bayanlar Murat Yıldırım'ın gülüşünü ve bakışlarını çok beğeniyor.

turkiyenin-en-yakisikli-erkegi-004.jpg


6. Murat Boz

Başarılı genç şarkıcı Murat Boz, Türkiye'nin en yakışıklı erkek adayları listesinde. Uzun boylu, esmer olan sanatçı, bakışları, gülüşü ve dansları ile kızların ilgisini çekmeyi başarmış durumda. Birçok bayan hayranı tarafından yakışıklı olarak anılan şarkıcı yarışma programı ile şuan gündemde bulunuyor.

turkiyenin-en-yakisikli-erkegi-005.jpg


7. Barış Arduç

Son dönemlerin aranan isimleri arasında yer alan ve aldığı tüm projelerde genç kızların ilgisini çekmeyi başaran Barış Arduç en yakışıklı adaylar arasında yerini alıyor. Esmer, kirli sakallı olan oyuncu, bakışları ve vücut yapısı ile genç kızların oldukça ilgisi çekmiş durumda.

turkiyenin-en-yakisikli-erkegi-006.jpg


8. Aras Bulut İynemli

Sarışın yakışıklı erkek denilince akla gelen genç oyuncu Aras Bulut İynemli Türkiye'nin en yakışıklı erkekleri arasında yer alıyor. Oyunculuğu ile beğeni toplayan sanatçı, dış görünüş olarak oldukça dikkat çekici özellikler sahip ve genç kızları ilgisini çekmiş durumda.

turkiyenin-en-yakisikli-erkegi-007.jpg


9. Kerem Bursin

Son dönemlerde yıldızı parlayan, genç kızların beğenisini toplayan ve en yakışıklı erkeler arasında yer alan bir diğer aday Kerem Bursin. Oynadığı dizi ve filmler, ayrıca oynamış olduğu reklamlar ile çok fazla ilgi çekmeyi başarmış durumda.

turkiyenin-en-yakisikli-erkegi-008.jpg

Önerilen İçerik: Ülkelere Göre En Güzel Kadınlar

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
74 Yorum