Tüm Eşyalarınızı Akıllı Hale Getiren Cihaz

Güney Koreli teknoloji devi LG ev eşyalarınızı akıllı cihaza çeviren ürünün duyurusunu yaptı.
Tüm Eşyalarınızı Akıllı Hale Getiren Cihaz

Gelişen teknoloji ile artık tüm kullandığımız elektronik aletler akıllı hale geldi. Gelmeyenler için ise LG noktayı koydu. Yeni ürettiği SmartThinQ adlı ürünü takıldığı cihazı akıllı hale getirebiliyor.

Teknolojinin nimetleri olarak sayılan akıllı cihazlar artık hayatımızın her anında yer alıyor. Bunlardan en yaygın hale geleni ise cep telefonumuz. Evimizde kullandığımız aletlerimizin ise akıllı olmasını sağlamak için cebimizi zorlamamız gerekiyor çünkü daha yeni geliştirilen bir teknoloji türü olduğu için fiyatı da o derece pahalı oluyor.

Tüm aletlerin akıllı hal alması ancak düşük fiyatla sunulması üzerine düşünen LG çalışmalarının sonuç verdiğini duyurdu. SmartThinQ adı verilen cihaz ile artık tüm elektronik ev aletlerinizi akıllı bir teknoloji canavarına çevirebilirsiniz.

LG SmartThinQ

Tasarım olarak yuvarlak bir şekle sahip olan yeni ürün ev eşyalarınıza takılabiliyor. Böylece takılan ev eşyanız akıllı hale geliyor. Neredeyse tüm ev aletlerinizle uyumlu olarak çalışabilen SmartThinQ sadece LG cihazları da desteklemeyecek. Farklı markalardaki ev aletlerinizle de eşleşebilecek.

Cihaz takılan ev aletlerine göre farklı özellikleri destekleyecek. Çamaşır makinesinde kullanıldığında çamaşırların yıkama işlemi bittiğinde her nerede olursanız olun akıllı telefonunuza bildirim gönderecek. Buzdolabına takıldığında ise dolabın kapağının kaç kere açılıp kapandığını ve içeride bulunan ürünlerin son kullanma tarihi gibi verileri depolayabilecek. Böylece dolabınızda son kullanma tarihi geçecek olan ürünü yine akıllı telefonunuza bildirecek.

Ürünün tasarımının tamamen bittiğini açıklayan LG’nin IFA Fuarı’nda SmartThinQ cihazını tanıtması bekleniyor. Cihazın fiyatını da burada açıklayacak olan firmanın fiyat konusunda çok fazla üst sınıra çıkmaması bekleniyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.