Trendyol Üyelik İşlemi Nasıl Yapılır?

Milyonlarca ürünü en hesaplı fiyata satın alabileceğiniz Trendyol online alışveriş sitesine kolayca üye olabilirsiniz.
Trendyol Üyelik İşlemi Nasıl Yapılır?

Trendyol'a Nasıl Üye Olunur?

Toplamda 9 ana kategorisiyle kadın giyimden erkek giyime, çocuk giyimden ev ve yaşam ürünlerine, kozmetikten ayakkabı ve çanta, saat ve aksesuarlarından elektronik ürünlere kadar milyonlarca ürünü içerisinde barındıran Trendyol.com'un birbirinden farklı ürün yelpazesine yakından göz atmak ve %90'a varan indirim fırsatlarından yararlanmak için üyelik işlemlerinizi gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Şimdi 15 milyonu aşkın kullanıcısı, 2.000 mağazası ve 100 milyonu aşkın ürünüyle, tescilli Trendyol markası olarak da bilinen Trendyol Mila ve Man markasını piyasaya süren Trendyol üyelik işlemlerinizi; Facebook, Google veya e-posta adresiniz üzerinden kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Trendyol Kampanyalı Ürünler ve Fiyatları Gör

1. Trendyol internet adresine giriş yapın.

Trendyol Üyelik

Trendyol üyelik işlemlerinizi başlatmak için trendyol.com resmi web adresine giriş yapmanız gerekmektedir. Üyelik işlemlerinizi akıllı telefonlar veya tabletler üzerinden gerçekleştirmek için Google Play ve App Store üzerinden Trendyol uygulamasını indirebilirsiniz.

2. Giriş Yap seçeneğine tıklayın.

Trendyol Üyelik

Trendyol web adresi veya mobil uygulamasının sağ üst kısmında yer alan "Giriş Yap" seçeneğine tıklayın. Açılan sekme üzerinden "Üye Ol" butonuna tıklayın.

3. Trendyol'a Üye Olun.

Trendyol Üyelik

Trendyol üyelik işlemlerinizi e-posta adresiniz, Facebook hesabınız veya Google hesabınız ile gerçekleştirebilirsiniz. Sizden istenilen hesap bilgisini girdikten sonra, harf ve rakam içeren 7-15 karakter arası şifrenizi oluşturun. Son olarak "Üyelik koşullarını ve kişisel verilerin korunmasını kabul ediyorum" kutucuğunu işaretleyin. Tüm işlemlerin ardından  "Trendyol'a Üye Olun" butonuna tıklayınız. Artık Trendyol'un büyülü dünyasını keşfetmeye hazırsınız!

Trendyol Sıkça Sorulan Sorular

Trendyol Üyelik

Türkiye'nin en prestijli online mağazaları arasında yer alan Trendyol.com, 500'den fazla yerli ve yabancı markanın satışının yapıldığı geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Başta Türkiye olmak üzere dünyanın birçok farklı noktasından milyonlarca kullanıcının ziyaret ettiği site, internet üzerinden güvenilir ve hesaplı alışveriş yapmak isteyenlerin uğrak noktası olarak biliniyor. Kullanıcılarına sunduğu milyonlarca ürün çeşidi ve birbirinden farklı indirim fırsatlarına sahip Trendyol.com, aradığınız ürünü en hesaplı fiyata satın alabileceğiniz geniş bir mağaza seçeneği sunuyor. Popüler online alışveriş sitesi Trendyol'un ürün ve fiyat ayrıcalıklarından yararlanmak, size özel promosyon seçeneklerine sahip olmak için üyelik işlemlerinizi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

Trendyol üyeliği ücretli mi?

Hayır. Trendyol üyelik işlemlerinizi ücretsiz olarak gerçekleştirebilir, yüz binlerce farklı ürün yelpazesine göz atabilirsiniz. Trendyol avantajlarından yararlanmak ve ücretsiz üye olmak için buraya tıklayın.

Trendyol'da hangi ödeme yöntemleri var?

Trendyol alışverişlerinizde "banka kartı" ve "kredi kartı" kullanarak sipariş oluşturabilirsiniz. 

Trendyol'da kapıda ödeme var mı?

Trendyol ödeme seçenekleri arasında kapıda ödeme bulunmamaktadır. Siparişlerinizi online mağaza üzerinden kredi karı veya banka kartı ile gerçekleştirebilirsiniz. 

Trendyol taksit yapıyor mu?

Evet. Trendyol sepetinizde kozmetik ve kuyum ürünleri dışında her üründe taksit seçeneğinden yararlanabilirsiniz. Word, Axess, Bonus, Maximum, Paraf ve Card Finans kredi kartlarına taksit imkanı bulunmaktadır. (27.09.2016 tarihi itibariyle resmi gazetede yayınlanan madde ile kozmetik ürünlere taksit yasağı gelmiştir. 15.08.2018 tarihi itibariyle resmi gazetede yayınlanan madde ile kuyum ürünlerine taksit yasağı gelmiştir.)

Trendyol'da hangi markalar var?

Trendyol'da giyimden kozmetiğe, elektronikten ev ve yaşam ürünlerine, süpermarketten ayakkabı ve çantaya, saat ve aksesuarlardan mobilyaya kadar binlerce ürün seçeneğinin satışa sunulduğu sayısız marka bulunmaktadır. Site içerisinde satışa sunulan en popüler markalar arasında adidas, Mango, İpekyol, Hotiç, Karaca, Mudo, Vakko, LC Waikiki, Oriflame, Defacto, Mavi, Pierre Cardin, Derimod, Lacoste, Yataş, Beymen Club, Apple, Huawei, Koton, Nike, New Balance, HUMMEL, Özdilek, Arçelik, Samsung, Boyner, Xiaomi, Bellona, Emsan ve Farmasi yer almaktadır. 

Trendyol'da ne satılıyor?

Trendyol.com, müşterilerine 9 ana kategoride hizmet vermektedir.

  • Kadın: Giyim, Ayakkabı, Aksesuar & Çanta, İç Giyim, Lüks & Designer, Plaj Giyim, Kozmetik & Kişisel Bakım, Spor & Outdoor
  • Erkek: Giyim, Ayakkabı, Kozmetik & Kişisel Bakım, Saat & Gözlük & Aksesuar, İç Giyim, Spor & Outdoor, Lüks & Designer, Elektronik
  • Çocuk: Bebek, Kız Çocuk, Erkek Çocuk, Bebek Bakım, Oyuncak, Taşıma & Güvenlik, Beslenme & Emzirme
  • Ev & Yaşam: Sofra & Mutfak, Banyo, Ev Tekstili, Ev Dekorasyonu, Mobilya, Kitap & Hobi, Kırtasiye & Ofis, Spor & Outdoor, Otomobil & Motosiklet, Yapı Market & Hırdavat, Ev Aletleri
  • Süpermarket: Ev Bakım & Temizlik, Gıda & İçecek, Kişisel Bakım, Sağlık & Spor, Petshop, Organik & Doğal, Bebek Bakım
  • Kozmetik: Makyaj, Parfüm & Deodorant, Cilt Bakımı, Saç Bakımı, Epilasyon & Tıraş Ürünleri, Cinsel Sağlık
  • Ayakkabı & Çanta: Kadın Ayakkabı, Kadın Çanta, Erkek Ayakkabı, Erkek Çanta, Çocuk Ayakkabı, Çocuk Çanta, Lüks & Designer
  • Saat & Aksesuar: Kadın, Erkek, Takı & Mücevher, Elektronik Aksesuarlar, Çocuk Aksesuarları
  • Elektronik: Küçük Ev Aletleri, Cep Telefonu, Giyilebilir Teknoloji, Bilgisayar & Tablet, TV & Görüntü & Ses, Beyaz Eşya, Oyun Konsolu & Aksesuarları, Foto & Kamera, Veri Depolama, Kişisel Bakım

Trendyol siparişim ne zaman gelir?

Trendyol siparişiniz anlaşmalı kargo firması tarafından belirtilen süre içerisinde teslim edilmektedir. Coronavirüs, bayram ve özel günlerde yaşanabilecek yoğunluklardan dolayı siparişiniz de yaşanabilecek gecikmeler için ilgili kargo firmasıyla görüşmeniz gerekmektedir.


Trendyol 2020 indirimleri ne zaman?

Trendyol 2020 indirimleri, firma tarafından belirlenen özel günlerde, 11.11, Black Friday gibi çeşitli etkinliklerde düzenlenmektedir. Aynı zamanda hafta sonuna ve hafta içine özel %90'a varan indirim seçeneklerinden yararlanabilirsiniz.


Trendyol'dan nasıl indirim kazanılır?

Trendyol İndirim Kuponu ve Promosyon Kodu içeriğimizden güncel indirim kodu, promosyon kuponu ve hediye çekleri kazanabilirsiniz. Ücretsiz Trendyol indirim kodu almak için buraya tıklayın.


Trendyol indirim kodu ne kadar indirim sağlıyor?

Sitemizde yer alan Trendyol indirim kodu, promosyon kuponu ve hediye çekleri; siparişlerinize özel %90'a varan indirim fırsatlarından yararlanmanıza yardımcı olacaktır. 


Trendyol indirim kodu nasıl alınır?

Trendyol alışverişlerinizi daha hesaplı hale getirmek, size özel kampanyalardan yararlanmanız için hazırladığımız içeriğimize giriş yaparak "İndirime GİT" butonuna tıklayın.


Trendyol indirim kodu nereye yazılıyor?

Trendyol indirim kodunuzu sipariş esnasında ödeme sayfasında yer alan kupon ekleme kutucuğuna yazmanız gerekmektedir. Sayfamızda paylaşılan anlık kampanyalardan yararlanmak için "İndirime GİT" butonuna tıklamanız yeterli olacaktır. 


Trendyol'da iade ve değişim var mı?

Evet. Trendyol iade işlemleriniz ürünün elinize ulaşmasından itibaren 15 gündür. Ürünlerinizi ücretsiz olarak iade edebilmek için iade kargo numarası almanız gerekmektedir. Değişim işlemleriniz için aynı şekilde "Hesabım" bölümünden "Siparişlerim" sayfasına gidin. "Detaylar" butonuna tıkladıktan sonra "Kolay İade Talebi Oluştur" seçeneğine tıklayın. Burada iade edilecek ürün ve iade nedenini seçin. 


Trendyol müşteri hizmetlerine nasıl ulaşırım?

Öneri, şikayet veya sipariş hakkında merak ettiklerinizi iletebileceğiniz Trendyol Çağrı Merkezi bulunmaktadır. Çağrı merkezi hafta içi ve hafta sonu 08:30-24.00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

  • Trendyol Müşteri Hizmetleri: 0 212 331 0 200

Önerilen İçerik: Trendyol İndirim Kupon Kodları

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum