Trendyol Elite: Nedir, Nasıl Üye Olunur, Ayrıcalıkları?

Trendyol mağazasının özel üyeliği diyebileceğimiz Trendyol Elit üyeliği araştırarak içerik haline getirdik.
Trendyol Elite: Nedir, Nasıl Üye Olunur, Ayrıcalıkları?

Trendyol Elite

Aldığımız bazı ürünlerde ibaresini gördüğümüz Trendyol Elite üyeliği bulunan kişi sayısı gün geçtikçe artıyor. Trendyol Elite 3 ay içinde belirli bir miktarda alışveriş yaptığınız taktirde sizlere sunulan ve ekstra kampanya, avantaj, fırsat ürünü sunan ayrıcalıklarla dolu bir programdır. Her türlü üründe sizlere özel fırsatlar sunan bu programa üye olmak için 3 ay içinde Trendyol’dan 30 ve üzeri ürün almış olmanız ve ürünlerin fiyat toplamlarının en az 3,000 TL’ye ulaşmış olması gerekiyor. Bu şartlar sağlandıktan sonra koşulsuz olarak tam 90 gün yani 3 ay Elite ayrıcalıklarından faydalanıyor olacaksınız. 3 ay sonunda tekrar siparişlerinizdeki ürünler ve tutarları kontrol edilecektir, kontrol sonucu şartlar sağlanıyorsa Trendyol Elite üyeliğiniz yenilenecektir.

Trendyol’un müşterilerine hediye verme amacıyla başlattığı programda 30 TL ve üzeri tüm alışverişlerinizde kargo ücreti ödemeyecek, seçili olan markalarda özel indirimlere sahip olacak, 7-24 hizmet veren Trendyol Elite Müşteri Hizmetleri tarafından destek alabilecek, Trendyol’a ait ekstra indirim kuponları ve çekleri kazanabileceksiniz. Trendyol’un büyün zenginliklerini elde ettikten sonra yakaladığınız indirimler ile arkadaşlarınıza, ailenize, sevgilinize dilediğiniz kadar hediye alabilir onları ve kendinizi şımartabilirsiniz. Biz çok faydalı ve karlı bir program olan Trendyol Elite’yi alışveriş yapmayı seven her telden her şeyi alan insanlar için biçilmiş kaftan olarak görüyoruz.

Trendyol Kampanyalı Ürünler ve Fiyatları Gör

Trendyol Elite Nedir?

trendyol-elite.jpg

Trendyol Elite, Trendyol’un şartları yerine getiren müşterilerine ayrıcalık ve indirim tanıdığı, normal müşterilere yapılmayan ve verilmeyen indirim kuponları verildiği, günümüzde popüler olan bir programdır.

Nasıl Trendyol Elite Üyesi Olurum?

trendyol-elite-001.jpg

İade süresi yani 15 günü doldurmuş olan 30 adet ve üzeri ürün satın almanız gerekmektedir. Bununla beraber aldığınız ürünlerin 3,000 TL tutarını geçmesi ve 3 ay içinde alınmış olması gerekmektedir. Bütün bu şartlar karşılandıktan sonra Trendyol Elite sayfasına giderek üyeliğinizi aktif edebilir kontrollerden sonra kullanmaya başlayabilirsiniz.

Trendyol Elite Olmama Ne Kadar Kaldı Nasıl Bakabilirim?

trendyol-elite-002.jpg

Son 3 ayda onaylanan tüm siparişlerinizi Trendyol Elite sayfasından takip edip kontrol edebilirsiniz. Şartları karşıladığınız taktirde sizin başvurunuz sonu mail üzerinden Trendyol yetkilileri sizinle iletişime geçip sizi haberdar edeceklerdir.

Trendyol Elite Üyeliği Ne Kadar Sürecek?

trendyol-elite-003.jpg

Trendyol Elite üyeliği 3 ay kadar sürüp ardından yaptığınız alışverişler kontrol ediliyor. Hesabınız ve yaptığınız alışverişler yukarıda bahsettiğimiz şartları karşılıyorsa Trendyol Elite üyeliğiniz 3 ay daha yenilenerek devam eder.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.