Transform Fikirtepe Projesi ve Satılık Daire Fiyatları

Transform Fikirtepe, Haldız İnşaat ve Obaköy Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen bir proje olarak karşımıza çıkıyor. İşte proje bilgileri ve fiyatlar…
Transform Fikirtepe Projesi ve Satılık Daire Fiyatları

" Haldız İnşaat ve Obaköy Gayrimenkul "un İstanbul Fikirtepe’de inşa ettiği " Transform Fikirtepe " son dönemde en çok ilgi gören projeler arasında yer alıyor.

22 bin 466 metrekare gibi büyük bir arazi üzerinde yükselen Transform Fikirtepe 1080 konut, 240 home ofis ve 12 ticari birimden oluşuyor. İstanbul'da kentsel dönüşüm projelerinin en yoğun şekilde devam ettiği Fikirtepe bölgesinde hayata geçirilen Transform Fikirtepe projesi için start verildi. Birkaç yıl içinde yaklaşık 160 bin kişilik modern bir semte dönüşecek olan Fikirtepe'de ciddi bir getiri potansiteline sahip. Transform Fikirtepe, insanı ve sürdürülebilir bir yaşamı önceliyor. Yeşil alanları, çevreyi koruyan ve teknolojisiyle göz dolduran mimarisiyle ABD Yeşil Bina Konseyi ile verilen Leed Sertifikası standartlarına uygun tasarlanıyor. Projenin 10 dönümü yeşil alanlara ayrıldı.

Transform Fikirtepe projesinde 1+1, 2+1, 3+1, ve 4+1 şeklinde daire tipleri bulunuyor.


Transform Fikirtepe Daire Seçenekleri ve Fiyatlar

Transform Fikirtepe projesinde " 1+1, 2+1, 3+1, ve 4+1 " daire seçenekleri bulunuyor.

1+1 Daireler; " 58 ile 61 metrekare " olarak tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 650.000 TL " olarak belirlenmiş.

2+1 Daireler; " 83 ile 175 metrekare " olarak tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 850.000 TL " olarak belirlenmiş.

3+1 Daireler; " 98 ile 235 metrekare " olarak tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 1.200.000 TL " olarak belirlenmiş.

4+1 Daireler; " 199 ile 276 metrekare " olarak tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 2.400.000 TL " olarak belirlenmiş.


Transform Fikirtepe Projesi Ödeme Seçenekleri ve Kampanyalar

Transform Fikirtepe projesinin Vakıfbank, İş Bankası, Vakıf Katılım Bankası ile anlaşması bulunuyor. 120 aya kadar vadede yüzde 0,80'den başlayan faiz oranları sunuluyor.


Transform Fikirtepe Nerede? (Konum ve Adres)

A. Dumlupınar Mah. Yumurtacı Abdi Bey Cad. No:58/1 Fikirtepe-Kadıköy/İstanbul


Transform Fikirtepe Proje Fotoğrafları ve Örnek Daire

Transform FikirtepeTransform FikirtepeTransform FikirtepeTransform Fikirtepe

(Fotoğrafları Büyütmek İçin Üzerine Tıklayın)

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.