Ters Yön Dizisi 1. Bölüm Yayınlandı - İzle

Stüdyo Mavi imzalı, yapım ve yönetmenliğini Harun MAVİ'nin üstlendiği TERS YÖN isimli internet dizisi izleyicilerle buluştu.
Ters Yön Dizisi 1. Bölüm Yayınlandı - İzle

Oldukça önemli işlere imza atan internet dizi sektörü, Ters Yön isimli internet dizisi ile yepyeni bir boyut kazandı. Günümüzün en önemli konuları arasında yer alan madde bağımlılığına dikkat çeken dizi, genç ve yetişkin izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. "Ters Yön" ismi ile Youtube’da yayınlanan dizinin, kısa sürede büyük bir etki yaratması bekleniyor. 

Ters Yön Dizisi Ekibinden Basın Açıklaması

Başrollerini Yasin BÜYÜK ve Kadir Ali PEKŞEN’in paylaştığı, çalışmaları iki yıla yakın süredir devam eden dizi, alanında başarılı 40 kişilik dev kadrosuyla daha önce Rize’de denenmemiş bir projeyi hayata geçirdi.

Dizide Rize’nin kültürel yapısı, karadeniz insanının mertliği, gelenekleri, sevecenliği, aşkları, hüzünleri, neşesi ve yerel konuşma ağzı gerçeğine uygun olarak anlatılıyor.

ters yön dizisi rize çekimleri

Youtube üzerinden yayınlanan Ters Yön internet dizisinde, Karadeniz'in incisi olan Rize'de üç amca oğlunun suç yapılanmaları ile mücadelesini ve bu mücadele sırasında yaşadıkları zorlukları anlatmaktadır. Kahramanlarımız giriştikleri mücadelenin ne kadar tehlikeli ve zor olduğunun farkındadırlar ama şehrin temiz kalması için tüm tehlikeleri göze alırlar.

Ters Yön internet dizisinin senaryosumadde bağımlılığının getirdiği kötü sonuçları ve bu konuda neler yapılması gerektiğini bazen hüzünle, bazen mücadelenin en sertiyle anlatan dizide, Rize insanının neşeli halleriyle gülümseyecek ve yürek yakan aşklarıyla hüzünleneceksiniz.

Yapım çalışmalarını tamamlayan dizi, yayın hayatına başladı. Kısa süre içerisinde hayatımızın bir parçası olacağı görünüyor… Dizinin yeni bölümleri ve videolarını, Youtube resmi kanalından ve resmi web sitesinden takip edebilirsiniz.

TERS YÖN DİZİSİ 1. BÖLÜM İZLE

 

Ters Yön Dizisi Set Fotoğrafları

ters yön internet dizisi set fotoğrafları

ters yön internet dizisi basın açıklaması

ters yön internet dizisi çekimleri

ters yön internet dizisi çekimleri

ters yön internet dizisi çekimeleri

ters yön internet dizisi çekimeleri

ters yön internet dizisi çekimeleri

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum