Terazi Burcu Özellikleri

Terazi burcu özelliklerini taşıyan insanların da belli başlı çekici özellikleri vardır.
Terazi Burcu Özellikleri

Terazi Burcu Erkeği ve Kadını

Terazi burcu tüm burçların arasında en hoş olan burçtur. Tüm burçlardan daha zarif ve kibardır. Terazi burcu insanı evlilik için yaratılmıştır.

Sizler için terazi burcu erkeği özellikleri, terazi burcu kadını özellikleri, terazi burcu erkeği ve kadını fiziksel özellikleri, terazi burcu erkeği ve kadını çekici kılan özelliklerini araştırdık ve derledik.

terazi-burcu-erkegi-ve-kadini.jpg


Terazi Burcu Erkeği Özellikleri

Bu kararsızlık durumu bazen başarı getirse de bazen de başarısızlık getirir. Yumuşak kalplidir. Kötülüğü sevmediği gibiiyimser bir kişiliğe sahiptir. İnsanların kalbini kırmamak için elinden geleni yaparlar. Kendisi kırılsa bile karşılık verip karşısındakini kırmak istemez. 

Terazi burcu erkeği bu yüzden de kalbi kırık gezer. Bu durumun uzun sürmediğini kendisini hemen toparlamasını bildiğini de söyleyelim. En ufak şeylerden bile mutlu olur ve onun uzun süre mutsuz olduğunu görmek çok zordur. Gün geçtikçe artık o konu hakkında üzülmez fakat aklından atamaz, bir iki yıl sonra bile o konuyu düşünür.

Terazi burcu erkeği, yalan söylemekten ve yalan söyleyen insanlardan asla hoşlanmaz. Zaten yalan söylemek istese bile başaramaz. Kendisine yalan söylediğini anlayan insanlardan uzaklaşır ve ilişkisini keser.

Dürüst terazi burçlu erkek için oldukça önemlidir. Kendisi dürüst olduğu için karşısındaki insanında dürüst olmasını ister. Terazi burcu erkeği, meraklı bir yapıya sahiptir bir konu hakkındaki bütün detayları öğrenmek ister. Hisleri de oldukça kuvvetlidir. Her zaman öğrenmeye açık bir kişiliği vardır fakat bir konuyu beğenmezlerse hemen sıkılabilirler.

terazi-burcu-erkegi-ozellikleri.gif


Terazi Burcu Kadını Özellikleri

Terazi burcu kadını oldukça güzel, tatlıyaşama sevinci olan, sıcakkanlı, hayattan zevk almasını bilen, sempatik kadındır. Cümlelerini seçerek ve düzgünce kurduğu için her ortamda bulunması gereken kadındır.

Değer verdiği insanların sorunlarını çözmek ve onlara yardım etmek en sevdiği işlerden birisidir. Gözüne güzel gelen şeylere değer vermeyi çok severler. Terazi burcu kadını, yapmacık tavırlar ve hareketler sergileyen insanlardan hoşlanmaz. Hatta bulunduğu ortamda böyle bir insan varsa ondan en kısa sürede uzaklaşır.

Maddi gücü elinde tutmak ve ona sahip olmak ister. Güzelliği için bütün servetini bile harcayabilecek kadar güzelliğine düşkündür. Terazi burcu kadınını mutsuz göremezsiniz, çünkü o her zaman mutludur. Etrafındaki insanları eğlendirir ve neşe saçar.

terazi-burcu-kadini-ozellikleri.gif


Terazi Burcu Erkeği Fiziksel Özellikleri

Terazi burcu erkeği fiziksel özellikleri olarak, şık ve yakışıklı bir kişiliktir. Genel olarak uzun boylu olurlar ve vücutları fittir. Fakat bazı terazi burcu erkeklerinin vücutları kilo almaya meyillidir. Saçları genellikle dalgalı olur ve küçük bir buruna sahiptir. 

Terazi burcu erkeği giyim ve bakım konusunda oldukça seçicidir. Kendisine yakışanı giymesini iyi bilir ve modayı yakından takip eder. Kendisine bakar ve her daim güzel kokar. Kendi tarzını kendisi yaratır ve gayet düzgün giyinir.

terazi-burcu-erkegi-fiziksel-ozellikleri.jpg


Terazi Burcu Kadını Fiziksel Özellikleri

Terazi burcu kadını fiziksel özellikleri olarak gerçekten çekici bir yapıya sahiptir. Genellikle saçları yumuşak ve dalgalıdır. Gözleri terazi burcu kadınını en çekici yapan unsurlardan birisidir. Belirgin gözleriyle sizi kendisine çeker ve parlak, ufak burnuyla kusursuz yaratılmıştır.

Ağzı çok fazla büyük değildir. Kilo sorunu yaşamayan terazi burcu kadını zayıf ve fit bir vücuda sahiptir. Terazi burcu kadını, orta boyludur ve canlı ten rengine sahiptir. Giyim ve bakım konusuna oldukça dikkat ederler.

terazi-burcu-kadini-fiziksel-ozellikleri.jpg


Terazi Burcu Erkeğini Çekici Kılan Özellikleri

  • Mantığıyla hareket etmesi
  • Yakışıklılığı ve girdiği ortamlardaki dikkat çekiciliği
  • Kaliteyi sevmesi
  • Giyimde marka merakı olması
  • Sosyal hayatı oldukça hareketli olması ve popüler bir yapıya sahip olması
  • Kadınlarla nasıl konuşacağını bilmesi
  • Nezaketli ve adil bir bakış açısı
  • Karşısındaki insanları kendine inandırması
  • Kendine has espri anlayışı
  • Fiziksel olarak duyarlı olması ve cinsel çekiciliği
  • Sohbet etmekten zevk alması ve iyi bir dinleyici olması
  • Gezmekten ve eğlenmekten zevk alması
  • Özgürlüğüne düşkün oluşu 

 terazi-burcu-erkegini cekici-kilan-ozellikleri-002.jpg


Terazi Burcu Kadınını Çekici Kılan Özellikleri

  • Mantıklı ve düşünceli konuşmaları
  • Tatlı bir şekilde gülümsemesi
  • Karşısındaki insanla sorunun çözümüne kadar tartışabilme kabiliyeti
  • Yeri geldiğinde romantik bir aşık olması, yeri geldiğinde de arkadaşlığını koruyabilmesi
  • Zamanın ve ortamın tadını en iyi şekilde çıkartabilmeleri
  • Aşırı duygusal olmamaları, biten şeylerin ardından koşmamaları ve kaldıkları yerden yeniden başlamaları
  • Zevkli giyinişi ve her şeyi kendine uygun bulması

terazi-burcu-erkegini cekici-kilan-ozellikleri-001.jpg

Önerilen İçerik; Terazi Burcu Kadının Aşk Hayatı

NeOldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum