Tavşan Burcu Kadını Genel Özellikleri

Çin Astrolojisinde yer alan 12 hayvandan birisi de tavşandır. Bazı Çin Astroloji uzmanlarına göre bu hayvanın tavşan değil, kedi olduğu görüşü de vardır. Çoğu kaynakta tavşan olarak geçtiği için bizler de bu şekilde ele aldık.
Tavşan Burcu Kadını Genel Özellikleri

Tavşan Burcu Kadını

Birbirinden farklı inançların barındığı en eski uygarlıklardan biri olan Çin, günümüzde yaptığı buluşlarla dünyaya meydan okuyacak gücü elinde bulundurmaktadır. Nüfusu ve teknolojik gelişimi bir hayli ileri olan Çin, geçmişindeki buluşlarıyla günümüzde kökleşmiştir. Kağıt, barut, pusula gibi buluşların ev sahibi olan Çin uygarlığı, astroloji alanında da oldukça gelişmiştir. Günümüzde kullanılan en eski astrolojilerden biridir.

Tavşan Burcunun Saatleri: 05.00 – 07.00

Tavşan Burcunun Yönü: Doğu

Tavşan Burcunun Mevsimi:İlkbahar

Tavşan Burcunun Çiçeği: Gül

Şifalı Bitkisi: Tarhun

Tavşan Burcunun Ayı: Mart

Tavşan Burcunun Elementi: Odun

Tavşan Burcunun Taşı: İnci

Tavşan Burcunun Gezegeni: Jüpiter

Tavşan Burcunun Rengi: Yeşil ve turuncu

Tavşan Burcunun Eşiti: Boğa burcu

Tavşan Burcunun Anlaştığı Burçlar: Keçi, domuz

Tavşan Burcunun Kişiliği: Muhafazakâr, hassas, eğitimli, ihtiyatlı, eğitimli, diplomatik, utangaç, bazıları için dahi

tavsan-burcu-kadini-001.gif


Çin Astrolojisinde Tavşan Burcu Kadının Genel Özellikleri

Sakin, huzurlu, sağlıklı bir yaşam sürmek ister. Kontrolünü çok nadir kaybeden nazik, sakin, temkinli biridir. İş yaşantısında oldukça başarılıdır ve çevresindeki kişilerle sürekli bir uyum içerisindedir. Ticari yönü oldukça gelişmiştir. Lükse bayılır, parlak bir yaşam sürmekten hoşlanır. Arkadaş çevresi tarafından çok sevilen, misafirperver ve iyi bir ev hanımıdır. Tavşan Burcu kadını aşkta büyük bir tutkuyu değil, sevecenliği ve güveni arar. Kendisine güven duygusu veren biriyle evlenmek ister.

tavsan-burcu-kadinin-genel-ozellikleri.jpg


Tavşan Burcu Kadınının Özellikleri

Çin Astrolojisinde kedi ya da tavşan olarak geçen bu burcun kadını oldukça kibardır. Onu bizlerden ayıran en önemli özelliği sakin havasıdır. Feminizm tavşan kadınına göre değildir. Bu burçtaki kadın savaşmayı sevmez, hak hukuk çerçevesinde hareket etmek ister. 

Erkek tavşana göre daha tuttuğunu koparan, ne yaptığını bilendir. Kariyer sahibi olabilirler. Sorumluluk sever ve yeteneklidir. Öğrenmeye hevesli ve iş konusunda güvenilirdir. Yaptığı her işin üstesinden kolaylıkla gelecektir.

tavsan1.jpg


Tavşan Burcu Kadını Ev Hayatı

Tavşan burcu kadını, bekar kalmayı sevemez, erkekleri yumuşak başlılık özelliği ile büyüleyerek kendine bağlar. Duygularını gizlemez, oldukça duygusaldır ve duyguları aniden kabarabilir. Onunla evlenen kişi çok iyi bir evlilik yapmış demektir. Evini sever, iyi bir ev hanımıdır.

tavsan-burcu-kadini-evlilik-hayati.jpg


Tavşan Burcu Kadını Evlilik Hayatı

Cinsellik açısından da çok sadıktır ama çok iyi seviştiği söylenemez çünkü insanların neden bu kadar cinselliği ön plana aldığını anlayamaz. Evlenme olmadan kimseyle cinsel ilişki konusunda ilerlemez. Eşine sadık ve çocuklarına çok iyi bir anne olacak tavşan kadını ile evlenilmesi gerekir. Kültürlü, zeki, sadık ve çocukları çok seven bir eş olacaktır.

tavsan-burcu-kadini-evlilik-hayati-001.jpg


Tavşan Burcu Kadını Aşk Hayatı

Tavşan burcu kadını mükemmel bir aşk yaşamayı ve yaşatmayı çok sever. Fakat yalnız kalma korkusu onu yiyip bitirmektedir. Bu yüzden de ilişkisinde haklı durumda olsa bile alttan almaya çalışır veya yalnız olduğu zaman hemen bir ilişki yaşamak ister. Bu durumundan dolayı yanlış insanlarla birlikte olurlar. İlişkileri genellikle kısa sürer ve ayrılan taraf hep karşısı olur. Fakat bu tavşan burcu kadınını fazla etkilemez.

tavsan-burcu-kadini-ask-hayati.jpg


Tavşan Burcu Kadını Cinsellik

Tavşan burcu kadını, cinsel ilişkisinde duygusal ve tutkulu olmayı daha çok sever. Oldukça çekici bir yapıya sahiptir ve cinsel ilişki isteklerini gidermek için çekici yapısını kullanır. Erkekleri baştan çıkartmada onun üstüne bir burç yoktur. 

Cinsel ilişkide partnerinin son derece özel bir gün yaşıyormuşcasına davranmasını ister. Tavşan burcu kadını cinsel ilişkide zevki arttırmak için bazı yollara başvurur. Ayrıca tavşan burcu kadınıyla ilişkiye giren erkeğin bu olayı unutması imkansızdır ve onun için oldukça özel bir gün olarak kalır.

tavsan-burcu-kadini-ask-hayati-001.jpg


Tavşan Burcu Kadını Sosyal Hayatı

Tavşan burcu kadını sosyal yaşantısında oldukça aktif bir kadındır. Girdiği ortamlarda hem fiziği hemde güzelliğiyle bütün erkeklerin dikkatini kendisine çekmesini sağlar. Tavşan burcu kadını, yoğun ilgi görmekten oldukça hoşlanır fakat asla kısıtlanmaya gelemez.

Özgürlüğüne son derece düşkün bir kadındır. Dostlarıyla iyi geçinir ve onların sıkıntılı günlerinde her daim yanında olur. Dostluklarını kaybetmek istemez çünkü yalnız kalmaktan korkar. Ayrıca giyimine ve bakımına son derece özen gösterir.

tavsan-burcu-kadini-sosyal-hayati-002.jpg

Önerilen İçerik; Tavşan Burcu Genel Özellikleri

Neoldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum