Podyumda Yürüyen Manken Düştü ve Hayatını Kaybetti!

Brezilya’da mankenlik yapan Tales Soares pistte ayağı takılıp yere düştü. Ağzından köpükler gelmeye başlayan Soares, hastaneye kaldırdı ancak kurtarılamadı.
Podyumda Yürüyen Manken Düştü ve Hayatını Kaybetti!

Brezilya’da meydana gelen şaşkınlık verici bir olay yaşandı. Tales Soares adlı genç manken bir modacının defilesi için podyuma çıkacaktı.

Tales Soares

Metro’da yer alan habere göre; sırası gelen ve podyumda yürümeye başlayan Tales Soares, dönerken bir anda ayağı takıldı ve düştü. İlk olarak mankenin kalkacağını düşünen izleyiciler bir süre bekledi. Soares kalkmayınca bunu şovun bir parçası olduğunu düşündüler ve sağlık ekibi gitmedi.

Birkaç saniye yerde kalan Soares’in ağzından köpükler gelmeye başlayınca izleyiciler durumun ciddiyetinin farkına vardı ve sağlık ekiplerine haber verildi.

Tales Soares

Olay yerine gelen sağlık ekipleri 26 yaşındaki genç mankene ilk müdahaleyi yaptı ve hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan müdahale de işe yaramadı ve Tales Soares hayatını kaybetti.

Neden Öldüğü Bilinmiyor!

Brezilya basınında gündem olan haberde Tales Soares’in neden öldüğü belirlenemediği ifade edildi. Birçok kişi genç mankenin ayakkabısının kaydığını ve başını vurmuş olabileceğini belirtti ancak kafasında herhangi bir darbe izi olmadığını söyledi.

Hastane doktorunun açıklamasına göre başarılı mankenin düşmeden kaynaklı değil, doğuştan gelen epileptik bir rahatsızlığından dolayı hayatını kaybettiğini ifade etti.

Tales Soares

Tales Soares’in kız kardeşi Gabreille Gomes ise podyuma çıkmadan önce Soares ile konuştuğunu belirterek “Herhangi bir sağlık sorunu yoktu. Ben ve annem podyuma çıkmadan önce Tales ile konuştuk. İyi olduğunu ifade etti. Çok üzgünüz. Çok sağlıklı beslenir ve her gün spor yapardı. Yasadışı maddeler de kullanmazdı. Ölüm nedeni için tıbbi raporu bekliyoruz. Onu çok seviyoruz sonsuza dek kalbimizde ve hafızamızda olacak” dedi.

NeOldu.com / Dünya

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.