Sonbahar Akşamlarında İçinizi Isıtacak Romantik Filmler

Havaların yavaş yavaş soğumaya başladığı şu günlerde evinizde izleyebileceğiniz ve içinizi ısıtacak romantik film listemize bayılacaksınız.
Sonbahar Akşamlarında İçinizi Isıtacak Romantik Filmler

Her mevsimin farklı bir duyguyu temsil etmesi mümkündür. Örnek verecek olursak ilkbahar umudu ve yeniden doğmayı temsil edebilirken; kış huzuru ve yalnızlığı temsil edebilir. Bugün sizler için sonbaharın aşk dolu anlarını temsil edebileceğine inandığımız tüm filmleri derledik. İzlediğiniz her filmde aşka olan inancınız da bir o kadar artacaktır. 

İşte sonbaharı yansıtan romantik 20 film... 

1. Persuasion

Sonbahar Romantik Filmleri
Anne, ailesi ile birlikte lüks bir yaşam süren genç bir kadındır. Ailesinin ifşalanması ile huzurlu hayatı alt üst olurken, şehirden ayrılan Frederick’in geri döndüğü haberi de ortaya çıkar. Eski sevgili olan Anne ve Frederick yeniden birbirlerine karşı bir şeyler hissederken ikili geçmişlerini geride bırakıp kalplerinin sesini dinlemeleri konusunda büyük bir karar vermesi gerekmektedir.

TürDramRomantik
IMDb5,7
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenCarrie
Cracknell
OyuncularDakota
Johnson
Cosmo
Jarvis
Richard
E. Grant

2. Kusursuz Uyum

Sonbahar Romantik Filmleri
Büyük bir şarap müşterisi bulmak için Avustralyalı bir koyun istasyonuna seyahat eden genç kadının yaşadıkları sizlerle. Avustralyalı koyun istasyonuna geldiği anda işler onun düşündüğü gibi gitmeyip çiftlikte öylece çalışmaya başladığında oradaki bir beye aşık olmaya ve duyguları da karşılıklı olmaya başlar.

TürKomediRomantik
IMDb6,1
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenStuart
McDonald
OyuncularVictoria
Justice
Adam
Demos
Luca Asta
Sardelis

3. Redeeming Love

Sonbahar Romantik Filmleri
Francine Rivers’ın çok romanından uyarlanan bu filmde aşkın iyileştiremeyeceği hiçbir kırıklığın olamayacağını kanıtlamaktadır. Ana karakterimiz Angel henüz çocukken fuhuşa zorlanmış olan bir kadındır. Yıllarca süren şiddet, kendisinden nefret etme ve hor görme durumlarının ardından hayatına beklemediği bir anda Michael girer. Aşk onun yaralarını iyileştirmeye başladığında ise ikilinin hayatı komple değişir.

TürDramRomantik
IMDb6,7
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenD.J.
Caruso
OyuncularAbigail
Cowen
Tom
Lewis (V)
Famke
Janssen

4. Batı Yakası’nın Hikayesi

Sonbahar Romantik Filmleri
1957 yılında yapılmış olan müzikalin uyarlaması sizlerle. Tony, Jetler ve Köpekbalıkları adındaki iki çetenin rekabeti içerisinde kalmış olan bir gençtir. O kalbini rakibinin kız kardeşine kaptırdığında ise işler tamamen değişmektedir. Çeteler arasında bölge savaşı her geçen gün yıkıcı hale gelirken bu savaşın ortasında Tony ve Maria’nın aşkı büyümeye devam etmektedir.

TürSuçRomantikMüzikal
IMDb7,2
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenSteven
Spielberg
OyuncularAnsel
Elgort
Rachel
Zegler
Ariana
DeBose

5. Penceremden

Sonbahar Romantik Filmleri
Raquel, yan komşusu olan Ares’e gönlünü çoktan kaptırmıştı. Çocukluğundan bu yana hissettiği duyguları kendi içinde saklayan Raquel bir gün internetinin Ares tarafından kullanılması ile işler değişmeye başlamaktadır. Artık hedefi Ares’i kendisine aşık etmek olarak belirleyen genç kızın bilmediği bir diğer şey ise duygularının karşılıklı fakat ailelerin onlara tamamen karşı olduğudur.

TürKomediDramRomantik
IMDb5,4
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenMarçal
Fores
OyuncularJulio
Pena (III)
Clara
Galle
Pilar
Castro

6. Aşkımın Sonbaharı

Sonbahar Romantik Filmleri
Amatör fotoğrafçı, kuaförüne sadece görünüşünü beğenmesi ile değil aynı zamanda el işlerini de hayran kalmaktadır. Bu hayranlığı üzerine bir çıkma teklifinde bulunduğunda ise işler garipleşir. Kuaförünün zanaatının her zaman daha iyi olmasını dilerken kader onları hızla yaşlılığa itmeye ve aralarını bozmaya meyillidir.

TürDramRomantik
IMDb6,4
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenYoshihiro
Fukagawa
Baleria
Zunzun
OyuncularKento
Nakajima
Andrew
Russel
Honoka
Matsumoto

7. Vinterviken

Sonbahar Romantik Filmleri
Aynı şehirde büyüyen Elisabeth ve John-John’ın birbirinden farklı bir sınıf ve yaşam şartı bulunmaktadır. Aynı şehir işinde olsalar bile farklı ekonomik, sosyal ve kültürel şartları gün yüzündedir. Lakin ikili aynı lisede ve aynı sınıfta birbirleri ile denk geldiğinde ise işler değişmeye başlar.

TürDramRomantik
IMDb5,3
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenAlexis
Almström
OyuncularMagnus
Krepper
Marika
Lagercrantz
Albin
Grenholm

8. Kalbimin Sesi

Sonbahar Romantik Filmleri
30 yaşında sakarlığı ile ünlü olan Maca, bir moda fenomeninin asistanı olarak çalışmaktadır. Zamanını asla duygusal bir bağ kurmadığı erkeklerle geçirmeye özen gösteren Maca, Jimena ve Adriana ile hayatında karşılaştığı sorunların üstesinde gelmek üzere de mücadele eder. Hayatında her şey yolunda giderken erkeklere olan inancını yok eden eski aşkı Leo geri döner ve her şey alt üst olur.

TürKomediMüzikalRomantik
IMDb5,4
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenJuana
Macias
OyuncularMaria
Valverde
Alex
Gonzalez
Elisabet
Casanovas

9. The Lost Husband

Sonbahar Romantik Filmleri
Genç bir kadın olan Libby, kocasının ölümü ile devasa bir yıkımın içine girer. Hayatı tamamen alt üst olmuşken, kendisini toparlayabilmek için yıllardır yaşamakta olduğu şehirden çocukları ile ayrılarak teyzesinin çiftliğine taşınır. Küçük bir kasabada hem çiftlikte çalışıp hem de kasaba sakinleri ile tanışarak yeni hayatlarını sevmeye çalışırlar.

TürDramRomantik
IMDb6,1
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenVicky
Wight
OyuncularLeslie
Bibb
Josh
Duhamel
Nora
Dunn

10. Rebecca

Sonbahar Romantik Filmleri
Genç ve saf bir kadın, Maxim isimli zengin bir adamla evlenir. Başlarda işler gayet yolunda ve normal görünürken zamanla kocasının ve evinde hizmetçilerinin farklı bir bağ yaşadığını görmeye başlar. Kocası ilk karısının izleri ile mücadele ederken saf kadın bu izlerin varlığı ile yüzleşmek zorunda kalmaktadır.

TürDramGizemRomantik
IMDb6,0
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenBen
Wheatley
OyuncularLily
James
Armie
Hammer
Kristin Scott
Thomas

11. Bir Bilsen

Sonbahar Romantik Filmleri
Utangaç Ellie, derslerinde oldukça başarılı bir lise öğrencisidir. Okulun futbol takımındaki öğrencilerinden birisi olan Paul, okulun en havalı kızını etkilemek için birbirinden çeşitli yollar aramaktadır. Bu durum için de Ellie’den yardım istemektedir. Paul’a yardım etmeyi kabul eden Ellie kısa bir süre içerisinde Paul’un etkilemeye çalıştığı kızdan hoşlanmaya başladığını hisseder ve işler iyice çılgınlaşmaya başlar.

TürDramRomantik Komedi
IMDb6,9
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenAlice
Wu
OyuncularLeah
Lewis
Alexxis
Lemire
Daniel
Diemer

12. Aşk Garanti

Sonbahar Romantik Filmleri
Azimli avukat Susan, çok fazla hayır amacı altında davaya bakmıştır. Küçük bir hukuk bürosunun mali olarak zorlaması ise işleri değiştirir. Bürosunu kurtarmak isteyen Susan, istemeyerek kullancıların aşkı bulmasını sağlayacak bir çöpçatanlık sitesine dava açan Nick’in davasını büyük bir para karşılığında yardım eder. Lakin dava ilerledikçe Nick ve Susan arasında beklenmeyen bir çekim ortaya çıkar.

TürKomediRomantik
IMDb5,6
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenMark Steven
Johnson
OyuncularRachael
Leigh Cook
Damon
Wayans Jr.
Heather
Graham

13. Always Be My Maybe

Sonbahar Romantik Filmleri
Çocukluk arkadaşı olan Sasha ve başarılı bir şef olan Brandon evlilik hazırlığı içerisindedirler. Yerel bir müzisyen olan Marcus ise babasının himayesi altında yaşar. Sasha, yeni açılacak olan restoran için San Francisco’ya döndüğünde ise eski hatıraları yeniden gün yüzüne çıkar. On beş koca yılın ardından karşılaşan Sasha ve Marcus, geçmişi yad etmeye başlarlar. Marcus Sasha’yı kaybetmeyi bir kere daha istemez lakin önlerine milyonlarca engel çıkmaktadır.

TürKomediRomantik
IMDb6,8
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenNahnatchka
Khan
OyuncularAli
Wong
Randall
Park
Keanu
Reeves

14. Not Defteri

Sonbahar Romantik Filmleri
Güney Carolina’da yer alan Seabrook Adası’na Allie isimli 17 yaşındaki bir genç kız gelir. Ailesi ile birlikte tatil yapan Allie, burada Noah isimli bir gençle tanışır ve tanıştıkları ilk andan itibaren aralarında bir yakınlaşma meydana gelmeye başlar. Aralarında sınıf ve ekonomik farklılıklara rağmen gerçekleşen çekimden kaçamayan ikili İkinci Dünya Savaşı’nın kızışması ile birbirlerinden yavaşça kopmaya başlarlar.

TürDramRomantik
IMDb7,8
Gösterim
Tarihi
2004
YönetmenNick
Cassavetes
OyuncularRyan
Gosling
Rachel
McAdams
James
Garner

15. Gün Doğmadan

Sonbahar Romantik Filmleri
Sıradan bir Avrupa yolcuğu yaparken tanışan iki farklı insan, Jesse ve Celine bu yolculuklarını birlikte sıra dışı olarak devam ettirmişlerdir. Viyana’ya vardıklarında bir günlüğüne şehirde kalmaya karar veren ikili, ilginç şeyler yaratma fırsatı yakalarlar. Bu sürek içerisinde birbirlerine karşı büyük bir çekim meydana gelirken ikili asla bunu söylemezler.

TürDramRomantik
IMDb8,1
Gösterim
Tarihi
1995
YönetmenRichard
Linklater
OyuncularEthan
Hawke
Julie
Delpy
Andrea
Eckert

16. Sil Baştan

Sonbahar Romantik Filmleri
İki yıl boyunca beraber olduğu sevgilisinden aldığı ilginç haber ile bir teknolojik deneye katılan Joel, sevgilisi ile olan bağlarını sildirmeye çalışmaktadır. Bu durum altında küplere binen Barish aynı deneyi kendi üzerinde de gerçekleştirir ve yaşanılmış olan ilişkideki tüm anılar yok olmaya başlar. Lakin yok olma sırasında güzel anılar gün yüzüne geldiğinde her şeyden pişmanlık duymaya başlar.

TürDramRomantikBilim Kurgu
IMDb8,3
Gösterim
Tarihi
2004
YönetmenMichel
Gondry
OyuncularJim
Carrey
Kate
Winslet
Kirsten
Dunst

17. Aşk ve Gurur

Sonbahar Romantik Filmleri
George dönemi İngiltere’sinde ailenin yaşamı, genç ve zengin bir adam olan Bay Binglet’in ve onun yakın arkadaşı Bay Darcy’nin gelmesi ile alt üst olur. Kızların anneleri, onların evlenmelerini dört gözle bekler. Bay Bingley iyi bir aday olduğu için Jane’i onun ardından gönderir fakat Jane orada hasta olur ve Elizabeth onun yanına gider. Bay Darcy ile Elizabeth’in arasındaki çekim artarken, Bay Bingley ve Jane’in arasındaki çekim de artmaktadır ve ikilinin yaşamları umulmadık noktalara gitmeye başlar.

TürDramRomantik
IMDb7,7
Gösterim
Tarihi
2005
YönetmenJoe
Wright
OyuncularLeira
Knightley
Matthew
Macfadyen
Rosamund
Pike

18. Titanik

Sonbahar Romantik Filmleri
Titanik isimli devasa boyutlardaki Düşler Gemisi yolculuk yapmaya hazırdır. Bu gemi içerisinde ressam Jack ve Rose isimli iki genç bulunmaktadır. İkili şans eseri tanıştığında aralarındaki sınıf farkını aldırmadan birbirlerine karşı çekilirler. Lakin doğa onlar için birbirinden büyük bir felaketi planlıyordur. Titanik isimli devasa gemi bir buz dağına çarptığında ise işler artık kabusa dönmeye başlar.

TürDramRomantik
IMDb7,9
Gösterim
Tarihi
1997
YönetmenJames
Cameron
OyuncularLeonardo
DiCaprio
Kate
Winslet
Billy
Zane

19. Not: Seni Seviyorum

Sonbahar Romantik Filmleri
Bir kadın için, sevdiği adama bütünüyle teslim olmuş ve adamın bir hastalığı ile çekip gidecek olması kolay kaldırılmaya müsait bir şey değildir. Holly, kocasına deliler gibi aşıktır lakin Gery’nin ölümcül bir hastalığı olduğu öğrenilir. Tek istediği kendisinden sonra da hayatına devam etmesi için Holly’e bir mektup yazmaktır. Bu vesile sayesinde bir sürü mektup yazar ve işler kötüleştiğinde Holly o mektuplarla hayata tutunmayı öğrenir.

TürKomediDramRomantik
IMDb7,0
Gösterim
Tarihi
2007
YönetmenRichard
LaGravenese
OyuncularHilary
Swank
Gerard
Butler
Lisa
Kusrow

20. Kasımda Aşk Başkadır

Sonbahar Romantik Filmleri
Nelson’un tüm hayatı işten ibarettin. Lakin bir gün ehliyetini almak üzere girdiği sınavda Sara isimli bir kızla tanışır. Sara, Nelson’un yalnızca bir ay onunla beraber yaşaması teklif ettiğinde ise Nelson bunu onaylar. İkili birbirleri ile yaşarken aralarında delicesine bir aşk doğmaya başlar. Lakin Nelson’ın bilmediği tek şey Sara’nın kanser olduğudur.

TürDramRomantik
IMDb6,7
Gösterim
Tarihi
2001
YönetmenPat
O’Connor
OyuncularKeanu
Reeves
Charlize
Theron
Jason
Isaac

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.