Smile Hair Clinic: Saç Ekimi Hakkında Detaylar

Dr. Gökay Bilgin ve Dr. Mehmet Erdoğan tarafından yönetilen Smile Hair Klinik saç ekimi hakkında detayları aktarıyor.
Smile Hair Clinic: Saç Ekimi Hakkında Detaylar

Zaman zaman saç dökülmesi durumunu ileri seviyede yaşayan kişiler saç ekimi işlemlerine gerek duyabilir. Zira saçlar erkek ve kadın olsun herkes için oldukça önemli ziynetler arasında yer alır. Görünen ve şekil verilerek kişiyi güzelleştirme saçların aniden ya da zamanla dökülerek baş üzerinde boşluk yani kellik oluşması psikolojik açıdan da oldukça zor olacaktır. Bu sebeple saçlarının döküldüğünün farkına varan kişiler tedaviyi ertelemeli ve hemen müdahale ederek bu sorunun daha fazla ilerlemesine mâni olmalıdır.

Fakat bazen kişi hangi yöntemlere başvurursa başvursun saçları tamamen giderek kendisinde kellik oluşabilir. İşte böyle durumlarda saç ekimi haricinde başka yöntemin işe yaramadığını düşünen kişiler bu yönteme başvurarak istedikleri gür saçlara sahip olabilirler. 

Smile Hair Clinic

Smile Hair Clinic – Dr. Mehmet Erdoğan – Dr. Gökay Bilgin


Neden Smile Hair Klinik?

Smile Hair Klinik Türkiye’nin göz bebeği İstanbul’da safir saç ekimi yapan en önemli kliniklerden biridir. Alanında global çapta tanınırlığa sahip olan Dr. Gökay Bilgin ve Dr. Mehmet Erdoğan tarafından yönetilen Smile Hair Klinik’te hastalarının memnuniyeti ön plandadır. Operasyonların tüm süreçleri doktorlar tarafından takip edilir ve operasyona dahil olan her bir ekip üyesi medikal eğitim almıştır. Bugüne dek farklı ülkelerden birçok sayıda hastaya saç ekimi yapılmış ve başarılı sonuçlar alınmıştır.

Bir pazarlama aracı olarak ütopik sonuçlar vaat edilmez. Sizin istekleriniz göz önünde bulundurularak olabilecek tüm olası senaryolar önceden anlatılır, ekim yapılacak alanlara siz ile birlikte süreçler ve saç ekimi sonucunu etkileyen faktörler anlatılarak karar verilir. Bu sayede aylarca beklemenin sonunda hayal kırıklığına uğramazsınız.

Smile Hair Klinik sağlığınıza önem verir, gelişebilecek bütün komplikasyonlara karşı hazırlıklıdır. Periyodik olarak tüm ekip acil yaşam desteği konusunda tekrarlayan eğitimler alır.


Saç Ekimi

Saçların gürleşmesinde kesin çözümler arasında bulunan bu işlem aynı kişinin saç hücre ve köklerinin kel bölgeye ekilmesi yöntemi ile gerçekleşir. Saç ekiminden sonra her ne kadar saçlar dökülse de aslında bu yeni doğuşların meydana geleceğinden haber vermektir. Bu sebeple saç ekimi sonrasında telaş yapmadan süreci iyi bilerek izlemek ve gerekli tedbirleri alarak tavsiyelere uymak verimli sonuçlar alınmasına yardımcı olur.


Saç Ekimi Nasıl Yapılır?

Öncelikle bu işlemin evde kişinin kendisi tarafından yapamayacağı hatta uzman olmayan kişiler elinde de uygulanmayacağı bilinmelidir. Zira ameliyat tarzındaki bu işlem işin ehli tarafından tecrübeli bir şekilde yapılırsa verimli sonuçlar elde edilecektir. Aksi halde beklenmeyen sonuçlarla karşılaşılabilir. Saç kökleri ve hücreleri tek tek ayırt edilerek en verimli olanlar kel bölgeye ekilir. Bu şekilde zamanla kalıcı olan saçlar çıkacaktır.


Saç Ekimi Kimlere Uygundur?

Saç ekim işlemleri için uygun kişi olup olmadığınızı anlamak ancak doktor muayenesi ve tahlillerin sonuçlarına göre anlaşılır. Bu sebeple mutlaka uzman kişiyle görüşerek hem saç köklerinin hem de vücut yapınızın bu işleme uygun olup olmadığını sormak daha doğru bilgiye ulaştıracaktır.

Saç Ekimi Temel Aşamaları

Herkeste farklı bölgelere ve farklı miktarda saç ekimi yapılsa da aşamalar genelde aynıdır. Muayene ve tahlil sonuçlarına göre kişi için bu yöntemin uygulanmasına karar verilince belirli bir gün alınır ve anestezi uygulanarak ameliyat ortamında 2-7 saat arası saç ekimi işlemi başlanır. Kişinin sürecine göre saç ekimi fiyatları da değişecektir.


Saç Ekimi Öncesi

Öncesinde yapılan muayene ve tahlillerde dikkat etmenin dışında eğer doktor bazı ilaç ve takviyelerin yahutta sürekli kullandığınız zararlı maddelerin bırakılmasını öneriyorsa mutlaka tavsiyelere uyulmalıdır.


Saç Ekimi Sonrası

Tüm araştırmalardan sonra saç ekimi fiyatları da araştırılarak en uygun ve doğru yerde işlem yaptırmakta fayda vardır. Bunun sonrasında banyo yapmak ve saç ekiminin yapıldığı noktalara darbe almaya sebep olacak herhangi spor ya da aktive yapılması da yasaklanır. Aynı zamanda saç ekiminden sonra saçları ilk olarak mutlaka uzman ekibin yıkaması gereklidir. Bundan sonra ekilen saçlar dökülecek ve yerini kalıcı saçlara bırakacaktır. Daha sonra ise verilen tavsiyelere uygun hareket etmek gerekir.


Saç Ekimi Fiyatları

Her ne kadar işlem aynı olsa da bazı kişilerde saçların döküldüğü bölge daha az ve dar olabilir. Bu sebeple süreç kişiden kişiye değişecektir. Yine aynı şekilde saç derisi ve kafa yapısı hassas olan veya daha sert olan kişilerde de işlem kolay ya da zor bir hal alabilir.

Bu sebeple işlemin sürecine, saatine, kişiye göre zorluğuna, doktor tecrübesi ve hastane seçimine göre saç ekimi fiyatları da farklılık arz edeceğinden öncesinde araştırma yaparak bilgi edinmek daha doğru olacaktır.

Saç ekimi hakkında daha fazla bilgi için https://www.smilehairclinic.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.