Kuruluş Osman'ın Mari'si Şeyma Korkmaz Kimdir?

Ekranların sevilen yüzü Şeyma Korkmaz, kimdir, eşi kim ve kaç yaşında? sorularıyla izleyiciler tarafından araştırılıyor. İşte Şeyma Korkmaz biyografisi.
Kuruluş Osman'ın Mari'si Şeyma Korkmaz Kimdir?

20 Aralık 1988 tarihinde Eskişehir’de dünyaya gelen Şeyma Korkmaz, 33 yaşında yay burcudur. 2019 yılından beri oyuncu Cüneyt Mete ile evli olan başarılı oyuncu 1.72 boyunda, 55 kg ağırlığındadır. Henüz çocuğu bulunmayan güzel oyuncunun instagram hesabı @seymakorkmaz'dır.

Şeyma Korkmaz Kimdir?

seyda-korkmaz-dugun.jpg
Şeyma Korkmaz'ın, 1 Mayıs 2019 Cüneyt Mete ile düğününden.
DoğumŞeyma Korkmaz
20 Aralık 1988 (33 yaşında)
Eskişehir
İkametİstanbul
EğitimÇanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Resim-İş Öğretmenliği Bölümü
MeslekOyuncu
EvlilikCüneyt Mete (2009.)
Boy172 santimetre
EbeveynleriKadri Korkmaz, Sabriye Korkmaz
BurcuYay
Kilosu55
KardeşleriTuba Korkmaz, Tolga Korkmaz
FilmleriÖyle ya da Böyle
DizileriBeni Affet, Kuruluş: Osman, Hayata Beş Kala

Şeyma Korkmaz Hakkında Tüm Merak Edilenler

Şeyma Korkmaz

Yer aldığı yapımlardaki başarılı performansı ile dikkat çeken Şeyma Korkmaz, merak edilen Türk oyuncuları arasında bulunuyor. Bu içeriğimizde ise Şeyma Korkmaz'ın biyografisini hazırladık. İşte Şeyma Korkmaz hakkında merak edilen tüm sorular ve yanıtları...

Şeyma Korkmaz Kim?

Eskişehir doğumlu Şeyma Korkmaz, 1988 yılında dünyaya gelmiştir. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nden mezun olduktan sonra kariyerine ilk olarak Hayata Beş Kala isimli diziyle başlamıştır. Asıl tanınma nedeni Beni Affet dizisinde canlandırdığı Feride karakteridir. Şimdilerde ise büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Kuruluş Osmanlı'da Mari rolünü oynamaktadır.

Şeyma Korkmaz kaç yaşında?

20 Aralık 1988 tarihinde Eskişehir’de dünyaya gelen Şeyma Korkmaz, 33 yaşındadır.

Şeyma Korkmaz nereli?

Sabriye ve Kadri Korkmaz çiftinin üçüncü çocuğu olarak 20 Aralık 1988 yılında dünyaya gelen Şeyma Korkmaz aslen Eskişehirlidir.

Şeyma Korkmaz kaç doğumlu?

2022 yılı itibari ile 33 yaşında olan Şeyma Korkmaz, 20 Aralık 1988 tarihinde doğmuştur.

Şeyma Korkmaz hangi okulda okudu?

Eğitim hayatına Eskişehir’de başlayan Şeyma Korkmaz, 2000 yılında Çanakkale’ye gelerek 11 yıl boyunca burada kaldı ve eğitim sürecini burada geçirdi. Liseyi Çanakkale Güzel Sanatlar Lisesinde Resim Bölümünde okuduktan sonra üniversite hayatına Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde Resim-İş Öğretmenliğini bölümünde devam etti.

Şeyma Korkmaz gerçek mesleği ne?

Üniversite hayatını Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde Resim-İş Öğretmenliğini bölümünde tamamlayan Şeyma Korkmaz, ardından fotoğraf işleriyle uğraşan Sezai Suda isimli arkadaşına modellik yaptı. Daha sonra kendisine gelen bir telefon kariyerinin dönüm noktası oldu ve TRT 1 ekranlarına gelen Hayata Beş Kala da Yağmur karakterini canlandırdı ve oyunculuk kariyerine hızlı bir adım attı. Bu dizi beklenenden kısa sürse de Beni Affet dizisinde aldığı rol hayatının en önemli noktalarından birisi.

Şeyma Korkmaz kaç kilo?

Güzel oyuncu Şeyma Korkmaz, 1,72 metre boyundadır ve 55 kilodur.

Kuruluş Osman Mari'yi kim öldürdü?

3. sezonda Kuruluş Osman dizisinde Mari karakterini canlandıran Şeyma Korkmaz, 86. bölümde Cornelia'nın Ayşe Hatun'un yemeğine zehir katması sonucu canlandırdığı Mari karakterinin senaryo gereği zehirlenmesine, ardından da diziden ayrılmasına neden olmuştur.

Şeyma Korkmaz nerede oturuyor?

Eskişehir'de dünyaya gelen ve eğitim hayatına Çanakkale'de devam ettikten sonra oyunculuk kariyerine adım atan Şeyma Korkmaz, şuanda İstanbul'da yaşamaktadır.

Şeyma Korkmaz kaç yaşında?

1998 Eskişehir’de doğan Şeyma Korkmaz, 33 yaşındadır. Annesinin adı Sabriye, babasının Kadri, kardeşlerinin isimleri de Tuba ve Tolga’dır. Beni Affet dizisinden sonra Öyle ya da Böyle sinema filminde Peri karakterine hayat vermiştir.

Şeyma Korkmaz kaç kardeş?

Eskişehir doğumlu olan Şeyma Korkmaz, Sabriye ve Kadri Korkmaz çiftinin üçüncü çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Tuba Korkmaz, Tolga Korkmaz adında bir ablası ve bir abisi bulunmaktadır.

Şeyma Korkmaz babası kim?

Ailenin üçüncü çocuğu olarak dünyaya gelen Şeyma Korkmaz'ın babasının adı Kadri Korkmaz'dır.

Şeyma Korkmaz annesi kim?

Ablası Tuba Korkmaz ve abisi Tolga Korkmaz'ın ardından 3. çocuk olarak dünyaya gelen Şeyma Korkmaz'ın annesinin adı Sabriye Korkmaz'dır.

Şeyma Korkmaz'ın hangi dizilerde oynadı?

İlk olarak 2011-2018 yılları arasında yayın hayatına devam eden Beni Affet dizisinde rol alan Şeyma Korkmaz, TV dizisi Hayata Beş Kala ve 2019 yılında Kuruluş Osman dizisinde Mari rolünü canlandırmıştır.

Şeyma Korkmaz'ın hangi filmlerde oynadı?

Şeyma Korkmaz, senaryosunu Emrah Akturk'ün yazdığı, yapımcılığını Hakan Pala'nın yönetmenliğini ise Alper Kaya'nın üstlendiği Öyle ya da Böyle filminde Peri karakterini canlandırmıştır.

Şeyma Korkmaz ne zaman evlendi?

Beni Affet dizisinde tanıştığı rol arkadaşı Cüneyt Mete ile tanışan Şeyma Korkmaz, 2019 yılında dünya evine girdi.

Şeyma Korkmaz ne mezunu?

Eğitim hayatına Eskişehir'de başlayan Şeyma Korkmaz, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Resim-İş Öğretmenliği bölümünden mezundur.

Şeyma Korkmaz'ın kaç çocuğu var?

Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu Cüneyt Mete ile 2019 yılında dünya evine giren Şeyma Korkmaz'ın şuan için çocuğu bulunmamaktadır.

Şeyma Korkmaz diziden neden ayrıldı?

Beni Affet, Hayata Beş Kala, Öyle ya da Böyle dizi ve filmlerinde rol alan güzel oyuncu Şeyma Korkmaz, 3. sezonda Kuruluş Osmanlı dizisine katılarak Mari karakterine hayat vermiştir. Senaryo gereği Mari karakterinin ölmesi nedeniyle diziden ayrılmıştır.

Şeyma Korkmaz boşandı mı?

2019 yılında Beni Affet dizisinde tanıştığı Cüneyt Mete ile dünya evine giren Şeyma Korkmaz, evliliğinin üçüncü yıldönümüne girmiştir.

Şeyma Korkmaz Kuruluş Osman'da oynuyor mu?

Kuruluş Osmanlı dizisine 3. Sezonda dahil olan başarılı oyuncu Şeyma Korkmaz, dizide Mari rolünü canlandırmıştır. İlerleyen bölümlerde Mari zehirlendi mi yoksa öldü mü sorularıyla gündeme gelen Şeyma Korkmaz, senaryo gereği canlandırdığı karakterin ölmesiyle dizideki rolüne son vermiştir.

Şeyma Korkmaz'ın eşi kim?

Beni Affet dizisinde beraber oynayıp tanıştığı Cüneyt Mete ile Şeyma Korkmaz, 1 Mayıs 2019 tarihinde evlenmişlerdir. Bu çift evliliklerine mutlu bir şekilde devam ederken, şimdilik çocukları bulunmamaktadır.

Şeyma Korkmaz kaç kez evlendi?

Beni Affet dizisinde Feride karakterini canlandıran Şeyma Korkmaz, aynı dizide Cesur Karabey karakterini canlandıran rol arkadaşı Cüneyt Mete ile 2019 yılında dünya evini girdi.

Şeyma Korkmaz instagram hesabı ne?

Şeyma Korkmaz resmi instagram hesabı adresi Şeyma Korkmaz/TuRuNCu (@seymakorkmaz)'dır. 596B takipçiye sahip Şeyma Korkmaz'ın 1.100'ün üzerinde gönderisi bulunuyor.

Şeyma Korkmaz twitter hesabı ne?

Şeyma Korkmaz resmi twitter hesabı adresi @seymakorkmaz'dır.

Şeyma Korkmaz Beni Affet dizisindeki rolü ne?

Şeyma Korkmaz; aile, aşk ve dram türünde 2011-2018 yılları arasında yayımlanan Beni Affet dizisinde Feride rolünü canlandırmıştır.

Şeyma Korkmaz Kuruluş: Osman dizisindeki rolü ne?

Şeyma Korkmaz; tarih, aksiyon, macera, kurgu ve drama türünde 2019 yılında yayınlanan ve yönetmenliğini Metin Günay'ın yaptığı, senaryosunu Mehmet Bozdağ'ın kaleme aldığı Kuruluş Osman dizisinde Mari rolüne hayat vermiştir.

Şeyda Korkmaz Hayata Beş Kala dizideki rolü ne?

Oyunculuk kariyerine Hayata Beş Kala dizisiyle 2011 yılında adım atan Şeyma Korkmaz, burada Yağmur karakterini canlandırarak adını duyurmuştur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum