Sevgiliye Alınabilecek 8 Muazzam Çiçek

Kadınlara hediye almak en çok kararsız kalınan durumlardan birisidir. Peki sevgiliye hangi çiçek türü alınmalıdır? İşte sevgiliye alınabilecek çiçekler...
Sevgiliye Alınabilecek 8 Muazzam Çiçek

Sevgiliye Hangi Çiçek Alınmalıdır?

Bilim adamları dünya üzerinde 400.000'den fazla çiçek türüne rastlamıştır. Her çiçeğin kendine has anlamı ve özelliği vardır. Eğer sevgilinize hangi çiçeği alacağınız konusunda kararsız kaldıysanız doğru yerdesiniz. Sizler için kadınların en çok sevdiği çiçek türlerini araştırdık.

İşte özel günlerin kurtarıcısı sevgiliye alınabilecek çiçek türleri;

1. Gül

sevgiliye hangi çiçek alınmalı

Çiçek denilince akla gelen ilk çiçek türlerinden birisi de tartışmasız güldür. Güller, kadınların en çok tercih ettiği çiçek türlerindendir. Romantik çiçeklerin başı olarak kabul edilen güller sevdiğiniz kadını mutlu etmek için yeterli olacaktır. Kırmızı güller tutkuyu, beyaz güller ise mutluluğu temsil etmektedir.

2. Çiçek Sepeti

sevgiliye hangi çiçek alınmalı

Farklı çiçek türlerini içerisinde barındıran çiçek sepetleri kadınların vazgeçilmezidir. Şık gözüken sepetlerin içerisinde çeşit çeşit çiçeklerin olması sevgilinizin gönlünde taht kurmanızı sağlayacaktır.

3. Orkide

sevgiliye hangi çiçek alınmalı

Beyaz, pembe ve mor renklerine sahip olan orkideler zarafetin simgesi olarak bilinmektedir. Orkideleri saksıda değil de demet olarak almanız sizin için daha iyi olacaktır. Özel günlerde de sıkça tercih edilen orkideler zarif görünümü ile kadınları mutlu etmektedir.

4. Zambak

sevgiliye hangi çiçek alınmalı

Mutluluğu ve saflığı temsil eden zambaklar ışıltılı güzelliği yüzünden çok fazla tercih edilmektedir. Özel günlerde verilebilecek en zarif çiçeklerden birisidir. Kadınların gözdesi olan zambakların birçok renk çeşidi vardır.

5. Kır Çiçekleri

sevgiliye hangi çiçek alınmalı

İnsana mutluluk ve enerji veren kır çiçekleri en çok tercih edilen çiçek türleri listesinde önemli bir yere sahiptir. Çeşit çeşit renk seçeneği ile gözleri kamaştıran kır çiçekleri bulunduğunuz ortama enerji saçmaktadır.

6. Karanfil

sevgiliye hangi çiçek alınmalı

Karanfiller, samimiyeti ve içtenliği temsil etmektedir. Sevdiğiniz kadına olan bağlılığınızı ve saf duygularınızı göstermek için tercih edilmesi gereken çiçek türlerindendir. Kadınların karşı koyamadığı karanfil rengi ise pembedir.

7. Papatya

sevgiliye hangi çiçek alınmalı

Sarı ve beyaz renklere sahip papatyalar samimiyeti, temiz kalbi ve saf sevgiyi simgelemektedir. Özel günlerde tercih edilmesi gereken çiçek türüdür. Papatyalar samimiyeti ve doğallığı temsil ettiği için kadınları derinden etkilemektedir.

8. Gerbera

sevgiliye hangi çiçek alınmalı

Sırada görünüşü ile kendisine hayran bırakan bir çiçek var. Masumiyeti temsil eden Gerbera çiçekleri sevdiğiniz kadının daha değerli ve güvende hissetmesini sağlayacaktır. Gerbera çiçekleri, kadınların bayıldığı çiçek türlerindendir.

Benzer İçerik Önerileri
Çiçeklerin Anlamları Nelerdir?Dünyanın En Pahalı 6 Çiçeği

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.