Serhan Gürkan Kimdir, Nerelidir ve Kaç Yaşındadır?

Bir dönem Kocaelispor başkanlığı yapan ve aynı zamanda Gürkan Turizm’inde sahibi olan Serhan Gürkan kimdir, nerelidir ve kaç yaşındadır? İşte, Serhan Gürkan ve biyografisi…
Serhan Gürkan Kimdir, Nerelidir ve Kaç Yaşındadır?

Başta Kocaeli olmak üzere Türkiye’nin önemli iş adamları arasında yer alan Serhan Gürkan, 15 Aralık 1976 yılında Kocaeli’nin İzmit ilçesinde dünyaya geldi.

Serhan Gürkan’ın babası Yakup Gürkan, Kocaeli bölgesinde faaliyet gösteren Gürkan Turizm’in başında bulunuyordu.

serhan gürkan kimdir

Serhan Gürkan, eğitimini tamamladıktan sonra babasının rahatsızlanması üzerine genç yaşta Gürkan Turizm’in başına geçti.

Genç ve dinamik yapısıyla kısa sürede şirketi daha yüksek seviyelere çıkartan Gürkan, her geçen yıl yeni yatırımlarda bulundu ve Gürkan Turizm’i günümüzde bölgenin en iyi en başarılı şirketlerinden bir tanesi haline getirdi. Şirketin büyümesi sayesinde bölgede istihdamı arttırdı ve birçok kişinin iş sahibi olmasına olanak sağladı.


Serhan Gürkan ve Kocaelispor Başkanlığı

Serhan Gürkan, bir dönem Türkiye Süper Ligi’nde fırtınalar estiren Kocaelispor’un başkanlığı görevinde bulundu. Başkanlık yaptığı dönemde takımı 1. Lig’den Süper Lig’e çıkartan Serhan Gürkan, kulüp tarihinde efsane başkanlardan birisi olarak anılmaya başlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum