Seks Pozisyonları - Her Çiftin Denemesi Gereken Heyecan Verici Seks Pozisyonları

Partnerinizle hangi seks pozisyonlarını kullanıyorsunuz? bu pozisyonların sağlığa zararlı yönlerini biliyor musunuz? Ya da yararlarını.. İşte seks pozisyonları ve bu pozisyonlar hakkında bilgiler.
Seks Pozisyonları - Her Çiftin Denemesi Gereken Heyecan Verici Seks Pozisyonları

Seks Pozisyonları Hakkında Bilgi

Hayatınızda bulunan partneriniz, seks hayatınızdan sizce memnun mu? Artık sizden sıkılıyor mu? Seks hayatınızda size önemli fikirler ve öneriler sunacağız. En iyi seks pozisyonlarını ve seks pozisyonları hakkında bilgileri bu içeriğimizde listeledik. İşte sizler için hazırladığımız en iyi seks pozisyonları;

seks-poziyonlari.gif


1. Misyoner Seks Pozisyonu

En İyi Seks Pozisyonları

Bilim adamlarının açıklamalarına göre misyoner seks pozisyonunda spermlerin yer çekiminin de yardımıyla kadın rahmine ulaşması daha kolay oluyormuş. Çocuk sahibi olmak isteyenlerin en çok tercih ettiği seks pozisyonudur.


2. Cowgirl Seks Pozisyonu

En İyi Seks Pozisyonları

Bayanın erkeğin üstüne çıkıp oturarak gerçekleştirdiği seks pozisyonu olarak bilinir. Bayanlar için en çok tercih edilen seks pozisyonları arasındadır.


3. Rodeo Seks Pozisyonu

En İyi Seks Pozisyonları

Cowgirl seks pozisyonunda olduğu gibi.. Fakat bu sefer bayanın eğilerek ve yüzü dönük bir şekilde karşıya bakmasıyla gerçekleştirilen pozisyonudur.


4. Burgulu Seks Pozisyonu

En İyi Seks Pozisyonları

Erkeğin uzanıp kadının yan bir şekilde üstüne oturduğu pozisyona burgulu pozisyon adı verilmektedir.


5. Tutku Simidi Seks Pozisyonu

En İyi Seks Pozisyonları

İki kişinin dizlerinin üzerine çökerek birbirlerine yüzü dönük şekilde gerçekleştirdikleri seks pozisyonuna denir.


6. Doggy Style Seks Pozisyonu

En İyi Seks Pozisyonları

Latinceden gelme ismiyle "Doggy Style" seks pozisyonu köpeklerin veya hayvanların kullandığı seks pozisyonuna benzemektedir.


7. Suda Seks Pozisyonu

En İyi Seks Pozisyonları

Suyun içinde seks yapan kişiler için deniz suyu, havuz suyu, jakuzi gibi yerlerde idrar yolu enfeksiyon hastalıkları görülür. Bu nedenle suyun temiz olması çok önemlidir.


8. Altmış Dokuz Seks Pozisyonu

En İyi Seks Pozisyonları

Altmış dokuz veya 69 seks pozisyonu olarak bilinen cinsel pozisyonun adı, bayan ve erkeğin ters dönmesinden yani 6 sayısının ters çevrilip 9 sayısına dönüşmesinden dolayı bu ismi almıştır.


9. Lotus Seks Pozisyonu

En İyi Seks Pozisyonları

Çiftin yüz yüze bakıp erkeğin bağdaş kurarak partnerini altına almasıyla gerçekleştirilen seks pozisyonunun adı Lotus seks pozisyonudur.


10. Bacak Planörü Seks Pozisyonu

En İyi Seks Pozisyonları

Bayanın yan yatarak bacaklarını açıp erkeğinin bacaklarının arasına girdiği seks pozisyonunda Bacak Planörü adı verilmektedir.


Oral Seks Pozisyonları

En İyi Seks Pozisyonları

Oral Seks, günümüzde oldukça yaygın olan bir seks türüdür. Bilim adamlarına göre oral seks kişiye %70 daha fazla zevk vermektedir. Çiftlerin ağızları ile cinsel organlarına uyguladıkları temas sayesinde gerçekleştirilen seks türü, çiftlerin en çok tercih ettikleri seks türleri arasında yer alır.


Anal Seks Pozisyonları

En İyi Seks Pozisyonları

Günümüzde Anal seks hakkında sıkça sorulan sorulardan bir kaçı şöyle, Anal seks zararlı mı? Anal Seks nasıl yapılır? Anal seks pozisyonları? Bilim adamlarına göre anal seks yapmak isteyenler için prezervatif şart. Anal seks sıkça yapılırsa sizler için zararlı olabilir hatta bağırsak inkontinasına (dışkı kaçırma) hastalığına yol açabilir. Fakat bu durum anal seksi sürekli yaptığınızda meydana gelmektedir. Peki ya anal seks pozisyonları nelerdir? Aşağıda bulunan görselde anal seks pozisyonlarını görebilir ve bilgi sahibi olabilirsiniz.


Hamilelikte Seks Pozisyonları

En İyi Seks Pozisyonları

Hamile bayanların en çok merak ettiği konulardan bir tanesi ise, hamileyken seks yapmak bebeğe zarar verir mi? Hamilelikte seks yapmak bebeğe hiçbir şekilde zarar vermez çünkü bebek anne rahminde oldukça güvendedir. Hiçbir şekilde zarar gelmez fakat bazı durumlarda bu iş değişebilir. Eğer hamile olan bayanın kanaması var ise seks yapması sakıncalı olabilir. Peki ya hamilelikte en ideal seks pozisyonları nelerdir? sorusunun yanıtını aşağıdaki görselde bulabilirsiniz.


Önerilen İçerik; Yaşınıza Göre Ne Kadar Seks Yapmalısınız?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum