Sanabelle Kedi Maması Çeşitleri, Yorumları ve İncelemesi

Kedi sağlığına önem veren Sanabelle kedi mamaları fiyatları, yorumları ve incelemesi
Sanabelle Kedi Maması Çeşitleri, Yorumları ve İncelemesi

Yüksek veya azaltılmış besin değerleriyle kedinize uygun mamaları üreten Sanabelle markasının özenle ürettiği mamalara göz attık. Üretim kalitesi ve içerik bakımından premium olan bu kedi mamaları özel olarak formüle ediliyor. Kullanım sonrasında birçok kişinin memnun kaldığı Sanabelle kedi mamaları, kedi yaşam konforunu artırarak mutlu evcil hayvanlara sahip olmanızı sağlıyor.

En İyi Sanabelle Kedi Maması Listesi

SıraÇeşitİçeriğineoldu Puanı
1Sanabelle SterilizedKümes Hayvanı10/9.8
2Sanabelle Urinary GlutensizKümes Hayvanı10/9.8
3Sanabelle Sensitive GulutensizKuzu10/9.6
4Sanabelle Kitten GulutensizTavuk10/9.7
5Sanabelle SeniorKümes Hayvanı10/9.6
Petzzshop 
Fiyatlarını Gör
Petzzshop
 Fiyatlarını Gör
HepsiBurada 
Fiyatlarını Gör

1. Sanabelle Sterilized Kısırlaştırılmış Tahılsız Kedi Maması

1-574.webp

Petzzshop
Fiyatını Gör
Petzzshop
Fiyatını Gör
HepsiBurada
Fiyatını Gör

Aşırı kilo almaya yatkın ve beslenmeye duyarlı olan kediler için özel olarak üretilen Sanabelle Sterilized, tahılsız yapısıyla satışa sunuluyor. Azaltılmış proteine sahip olan kedi maması, 12. aydan sonra kullanılmaya uygun olarak tasarlanıyor. Kısırlaştırılmış kedilere uygun olan mama, içerisinde %20 kümes hayvanı eti %5 taze karaciğer bulunduruyor. Tüm kedi ırklarında kullanılabilen ürün, kullanıcılarından olumlu yorumlar alıyor.

Patili dostlar ne diyor?

? Kısırlaştırılmış kedim için aldım. Kilo artışı çok hızlanmıştı. Artışı kesti tadını da çok seviyor. Adem E**

? Kedimin damak zevkine uygun, içeriği sağlıklı ve kaliteli. Alınabilir. S** U**

2. Sanabelle Urinary Glutensiz İdrar Yolları Sağlığı İçin Kedi Maması

2-546.webp

Petzzshop
Fiyatını Gör
Petzzshop
Fiyatını Gör
HepsiBurada
Fiyatını Gör

Hassas idrar yoluna sahip yetişkin kediler için üretilen Sanabelle Urinary, düzenli kullanımlarda idrar yolu ve böbrek üzerindeki baskıyı azaltıyor. Azaltılmış mineral ve protein oranı bulunan kedi maması, içerisinde gluten içermiyor. İçerisindeki esansiyel yağ asitleriyle kedi sağlığına önem veren Sanabelle Urinary, protein olarak taze kümes hayvanı kullanıyor. Bu kedi maması, aynı zamanda tüy yapısı ve sindirim sistemini güçlendiriyor.

Patili dostlar ne diyor?

? İki kez kullandık vazgeçilmezimiz oldu. Kedimin tuvalet sorunları ortadan kalktı. L** O**

? Hem tuvalet problemlerini hem kilo alımını düzene soktu. Kesinlikle tavsiye ederim. Yeter B**

3. Sanabelle Sensitive Gulutensiz Kuzu Etli Hassas Yetişkin Kedi Maması

3-515.webp

Petzzshop
Fiyatını Gör
Petzzshop
Fiyatını Gör
HepsiBurada
Fiyatını Gör

En İyi Sanabelle kedi mamalarından olan Sensitive, sindirim sistemi hassas olan kediler için üretiliyor. Besin açısından yoğun olan ürün, buna rağmen kolay ve hızlı bir şekilde sindirilebiliyor. Tat konusunda hemen her kedinin beğenisini toplayan mama, en çok satan premium kedi mamaları arasında yer alıyor. Azaltılmış içeriklere sahip olmasına rağmen bir kedinin ihtiyacı olan tüm gıdaları yeterli oranlarda veren Sanabelle Sensitive, aynı zamanda deri ve tüy yapısını da koruyor.

Patili dostlar ne diyor?

? Kedim çok sevdi, fiyat performans kedi mamalarından biri. F** G**

? Kedimin sindirim problemi ortadan kalktı, sanırım hep bundan alacağız. Yağmur E**

4. Sanabelle Kitten Gulutensiz Hamile Anne Ve Yavru Kedi Maması

4-457.webp

Petzzshop
Fiyatını Gör
Petzzshop
Fiyatını Gör
HepsiBurada
Fiyatını Gör

Glutensiz olarak üretilen yoğun besin değerine sahip Sanabelle Kitten, tavuklu yapısıyla satışa sunuluyor. Yavru kedilerin kullanımına uygun olan mama, yem ihtiyacını minimuma indirerek tam beslenme sağlıyor. Düzenli kullanımlarda sindirim sistemi, deri ve tüy yapısı gibi önemli şeyleri güçlendiren kedi maması, gıda hassasiyetine sahip kedilerin yeme alışkanlıklarını da düzene sokuyor. Kullanıcılarından olumlu yorumlar alan Sanabelle Kitten, tat olarak hemen her kedi tarafından beğeniliyor.

Patili dostlar ne diyor?

? Alırken şüphelerim vardı fakat kullandığımda kaliteli olduğunu anladım. Tavsiye ederim. Kaan M**

? En iyi kedi maması bu olabilir. Kesinlikle alınabilir. Yavru kedim için kullanıyorum. Beslenmesi düzene girdi. S** S**

5. Sanabelle Senior Kümes Hayvanlı Yaşlı Kedi Maması

5-428.webp

Petzzshop
Fiyatını Gör
Petzzshop
Fiyatını Gör
HepsiBurada
Fiyatını Gör

Yüksek protein oranına sahip Sanabelle Senior, yaşlı kediler için üretiliyor. +11 yaştan sonra kullanıma uygun olan ürün, bütün kedi ırklarına uygun olarak tasarlanıyor. İçerisindeki yoğun protein, takviye gıda ve minerallerle yaşlı kedilerde sağlık kaybını engelleyen mama, premium mama sınıfında yer alıyor. Düzenli kullanımlarda eklemleri, bağışıklık sistemini, kalp, göz ve böbrek sağlığını güçlendiren ürün, bizce en iyi kedi mamalarından bir tanesi.

Patili dostlar ne diyor?

? Yaşlı ve yakında ölecek olan kedim için aldım. Aldığım günden bu yana enerjisi arttı, tavsiye ederim. Merve U**

? Kesinlikle kaliteli bir mama. Yaşlı Toros için aldım ve oldukça memnunuz. Besin değeri yüksek alınabilir. Orhan E**


Ev içerisinde en iyi arkadaşlarımız olan kedilerin mamaları hakkında merak edilenleri ve sıkça sorulan soruları sizler için cevapladık.

Kedi maması alırken nelere dikkat edilmeli?

Kedi maması alırken dikkat edilmesi gerekilen en önemli şey mamanın protein oranıdır. Yüksek protein oranına sahip kedi mamaları kedinin gelişimi ve sağlığı için önemlidir. Bunun dışında seçilecek kedi mamaları içeriklerine göre incelenmelidir. İçerisinde bolca vitamin ve mineral olan kedi mamaları kediniz için daha sağlıklıdır.

15 Kg kedi maması ne kadar gider?

15 kilogramlık bir kedi maması yetişkin bir kediye ortalama 12 ay kadar yeterli olur. Kedilerin kilo ve iştahına göre bu süre değişiklik gösterebilir.

Yavru kedi maması kaç aya kadar verilir?

Yavru kedi mamaları ufak patili dostlarımıza 12 aylık olana kadar verilebilir. 12. aydan sonra yavaş yavaş yetişkin mamaları verilmelidir. Aksi durumlarda verilen mama beslenme ve gıda alımı için yeterli olmayabilir.

4 aylık kedi ne yemeli?

4 aylık kedilerin düzgün ve dengeli beslenmeleri için yavru kedi maması kullanmaları gerekmektedir. Fakat bu mama özenle seçilmelidir. Seçilen mamanın protein oranının yüksek olmasına dikkat edilmelidir.

2 aylık yavru kedi yaş mama yer mi?

Yavru kediler 4. haftalarından sonra katı mamaya geçiş yapmaya başlarlar. Bu sebeple 4. haftadan sonra kedinizi yavaş yavaş katı mamaya alıştırmanız gerekmektedir. Bu geçişi kolay ve hızlı bir şekilde yapmak için verdiğiniz katı mamaları bir tutam ıslatabilirsiniz.

Yavru kedi maması ne zaman bırakılmalı?

Yavru kedi maması kullanımı kedi 12. ayına bastığı andan itibaren bırakılmalıdır. 12. aydan sonra kedinizin herhangi bir sağlık sorunu yoksa normal yetişkin mama kullanımı başlamalıdır.

Açık kedi maması alınır mı?

Açık kedi mamaları daha uygun olduğu için tercih edilebilir gibi duruyor. Fakat bayatlamış, eskimiş veya açık oldukları için birbirlerine karıştırılarak mineral, protein ve besin gibi değerlerinin dengesizleşme durumları olabilir. Bu sebeple açık kedi veya köpek mamaları en yakın dostunuza fayda yerine zarar sağlayabilir.

Kedi maması protein oranı kaç olmalı?

Kedi mamalarında bulunan proteinin %50 olması kedinizin kemik, eklem ve sindirim sistemi sağlığı için yeterli olacaktır. Yine aynı şekilde %15 yağ oranı da tüylü dostlarımızın günlük enerji miktarını fazlasıyla karşılayacaktır.

1 aylık yavru kedi ne yer?

1 aylık annesinden ayrılmış bir kediye sahipseniz verebileceğiniz en verimli besin anne kedi sütü tozudur. Bunun haricinde bebek muhallebisi ve bebek kedi maması da kullanılabilir.

Kısırlaştırılacak kedi kaç kilo olmalı?

Kısırlaştırılacak kedinin ortalama 2.7 kilogramdan daha kilolu olması gerekmektedir. Aksi durumlarda klinik içerisinde kısırlaştırma işlemi yapılmamaktadır.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.