Samsung'dan Katlanabilir Akıllı Telefon Geliyor

Samsung’un uzun süredir üzerinde çalıştığı katlanabilir telefonda son viraja girildi.
Samsung'dan Katlanabilir Akıllı Telefon Geliyor

Güney Koreli teknoloji devi Samsung yepyeni bir bir konsept ile kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Eğer proje hayata geçerse dünyada bir ilk olacak ve katlanabilir telefon kullancılara sunulacak.

Samsung’a yakın kaynaklara göre firma Project Valley (Vadi Projesi) üzerinde çalışıyor. Bu projenin en büyük özelliği ise katlanabilir ekrana sahip olması. Cihaz bu özelliği sayesinde ön ve arka kısımda ekrana sahip olacak ve dünyada bir ilk gerçekleşecek.

Samsung Katlanabilir Telefon

Kaynaklardan söylenene göre Samsung çoktan prototip üretip test aşamasına geçmiş bile. İki adet test edilen cihazın ikisinin de katlanabilir AMOLED ekrana sahip ve 3 GB kapasitesinde RAM taşıdığı şimdilik sızdırılanlar arasında.

Cihazlardan bir tanesinde Snapdragon 620 işlemci varken bir tanesinde ise Snapdragon 820 işlemci yer alıyor. Teknoloji uzmanlarına göre Samsung, gelişen teknoloji ile  artan performans rekabetinde olduğu piyasada Snapdragon 820 işlemcisini tercih edecek.

Samsung Katlanabilir Telefon

Bunun dışında modeller tam kasa olarak üretilmiş. Bu da demek oluyor ki tıpkı son amiral gemileri Samsung Galaxy S6 ve Galaxy Note 5 gibi yeni cihaz da bütünleşik bataryaya sahip olacak. Yani batarya kasa içerisinde kalacak ve çıkartılamayacak. Bir de modellerde microSD kart desteği bulunduğunu da bildirelim.

Kaynağa göre insanların uzak gördüğü bu teknoloji esasında çok yakında. Test aşamasında olan cihazlardan bir tanesinde piyasa için karar kılınacak ve gelecek yıl Samsung bir ilki pazara sokacak. Tüm kullanıcıları merakla bekleten bu cihazı hep beraber göreceğiz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.