Samsung Galaxy Tab S6 | Android Tablet Ürün İnceleme

Sahip olduğu özellikler ile kullanıcıları adeta kendisine hayran bırakan Samsung Galaxy Tab S6'yı inceledik. İşte Samsung Galaxy Tab S6'nın incelemesi.
Samsung Galaxy Tab S6 | Android Tablet Ürün İnceleme

Gelişmekte olan tablet piyasasının yeni üyesi olan Galaxy Tab S6, sahip olduğu özellikleriyle herkesi şaşırtmayı başardı. Uygun fiyatı ve şık tasarımıyla oldukça ilgi gören Samsung Galaxy Tab S6 hakkında merak edilenleri yanıtladık.

İşte rakiplerini kıskandıran Samsung Galaxy Tab S6'nın özellikleri ve incelemesi...

Teknik Özellikler
İşlemciSnapdragon 855
Depolama128 GB
RAM6 GB
Pil7040 mAh
Arka Kamera13 MP + 5 MP
Ön Kamera8 MP
Ekran10.5 inç
İşletim SistemiAndroid 9
Amazon
Fiyatlarını Gör
Samsung
Tablet Modelleri
Aradığın
Fiyatları Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 Samsung S4 Tablet kullanıcısıyım. Çok memnunum. İşim gereği bir tablet daha almam gerekti. Tablet mükemmel diyebilirim. Özellikle ses sistemi harika! Hızı ve ekran çözünürlüğü S4'ten iyi! Bu yorumu özellikle lte ile wifi arasında tercih yapmanıza yardımcı olabilir diye yazdım. E**** Ç.

👤 Gayet hızlı ve performanslı. Samsung tartışılmaz yaşanır. Yeni özelliklerinin arasında Apple gibi kulaklığı şarj ünitesi ile birlikte yapmışlar. Samsung Klavyeli kılıfını da almanızı tavsiye ederim. H**** T.

İncelemesi

1. 10.5 inç büyüklüğünde, 2560x1600 piksel çözünürlüğünde OLED bir ekrana sahip olan Samsung Galaxy Tab S6, kullanıcılarına son derece kaliteli bir deneyim sunuyor. Aynı zamanda Galaxy Tab S6'nın ekranı çizilmeye ve yanmaya karşı da oldukça dayanıklıdır.

Samsung Galaxy Tab S6

2. Samsung Galaxy Tab S6 kullanırken gerçekleştirmek istediğiniz herhangi bir işlemi hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Diğer serilerde bulunan kasma veya donma sorunları Tab S6 da bulunmuyor. Bunun en büyük nedeni ise geliştirilmiş işlemcisidir. Samsung Galaxy Tab S6, Snapdragon 855 adlı işlemciye sahiptir.

Samsung Galaxy Tab S6

3. 6 GB Ram’e sahip olan Samsung Galaxy Tab S6, ısınma sorununa da kesin ve net bir çözüm yolu üretmiş gibi görünüyor. Sahip olduğu bu Ram sayesinde daha hızlı ve akıcı bir tablet halinde gelmektedir.

Samsung Galaxy Tab S6

4. Samsung Galaxy Tab S6, 128 GB dahili depolama alanına sahiptir. Kullanıcının isteğine bağlı olarak 256 GB depolama alanı seçeneği de mevcuttur.

Samsung Galaxy Tab S6

5. Samsung Galaxy Tab S6, arka kısmında 13 megapiksel ve 5 megapiksel olmak üzere iki adet kamera bulunmaktadır. Bu kameraların en önemli özelliklerinden bir tanesi de geniş açılı fotoğraf çekme yeteneğidir.

Samsung Galaxy Tab S6

6. Samsung Galaxy Tab S6’nın ön kamerasının özelliği tam olarak 8 megapikseldir. Tıpkı arka kameralarda olduğu gibi Galaxy Tab S6 serisinin ön kamerasının da otomatik ölçekleme ve odaklama özelliği bulunmaktadır.

Samsung Galaxy Tab S6

7. 7040 mAh’lık batarya kapasitesine sahip olan Samsung Galaxy Tab S6’yı tam 15 saat boyunca şarja takmadan kullanabilirsiniz. Kullanıcı yorumları arasında en çok yer alan konu pil ömrü konusuydu. Bu durum tüketicileri adeta derin bir nefes aldırdı diyebiliriz.

Samsung Galaxy Tab S6

8. 5.7 mm kalınlığa sahip olan Samsung Galaxy Tab S6’nın 420 gram ağırlığı bulunmaktadır. Galaxy Tab S6, aynı zamanda kendi kalemini şarj edebilme özelliğine de sahiptir.

Samsung Galaxy Tab S6

9. Samsung Galaxy Tab S6, işletim sistemi olarak Android Pie’ı kullanmaktadır. Bu durum diğer Galaxy Tab serilerine göre farklılık göstermektedir.

Samsung Galaxy Tab S6

10. Galaxy Tab serisinin elbette vazgeçilmezlerinden olan kalem, Samsung Galaxy Tab S6’da da bulunmaktadır. Kalemi sabitleyebileceğiniz manyetik bir alana bulunduran Samsung Galaxy Tab S6, kullanıcılarını memnun etmeyi başardı.

Samsung Galaxy Tab S6

11. Samsung Galaxy Tab S6’nın güncel fiyatı 640-660 dolar arasındadır. Sahip olduğu özelliklerin yanında bu fiyat oldukça uygun gibi görünüyor.

Samsung Galaxy Tab S6


Benzer Tavsiye Önerileri
Tablet TavsiyesiSamsung Galaxy Tab A İnceleme

Amazon
Fiyatlarını Gör
Samsung
Tabletler
Aradığın
Fiyatları Gör

Samsung Galaxy Tab S6 Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Bu kısımda Samsung Galaxy Tab S6 hakkında merak edilen soruların cevaplarını vereceğiz. İşte Samsung Galaxy Tab S6 hakkında sıkça sorulan sorular ve cevapları.

Samsung Galaxy Tab S6'nın kamera performansı nasıl?

13 MP ve 5 MP'lik iki farklı kameraya sahip olan Samsung Galaxy Tab S6, günlük fotoğraf veya video çekim ihtiyacınızı karşılayabilecek kapasitededir.

Samsung Galaxy Tab S6'nın görüntü kalitesi iyi mi?

2560 x 1600 Piksel ve Super AMOLED teknolojisinden üretilen ekrana sahip olan Samsung Galaxy Tab S6, oldukça kaliteli görüntü sunuyor.

Samsung Galaxy Tab S6'nın batarya performansı nasıl?

7040 mAh kapasiteli bataryaya sahip olan Samsung Galaxy Tab S6, gün boyunca tüm işlerinizi yarı yolda bırakmadan halledecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.