Moda İçin Saçını Kazıtan 10 Ünlü İsim

Saç kazıtma modasının nasıl olduğunu merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. Bu içeriğimizde moda için saçlarını kazıtan ünlü isimleri bir araya getirdik.
Moda İçin Saçını Kazıtan 10 Ünlü İsim

Saçlarını Sıfıra Vuran Ünlüler

Geçtiğimiz yıllarda gördüğümüz saç kazıtma modelleri bu sene yine aynı tarzda devam ediyor. Dünyaca ünlü sanatçı, oyuncu, şarkıcı ve modellerde gördüğümüz kazınan saç modelleri, etkisini yitirmedi. Dünyaca ünlü kadınlar saçlarının bir kısmını kazıtıp farklı bir stile imza atıyor. Saçlarından nasıl vazgeçiyorlar bilemiyoruz fakat bu trend önümüzdeki sezonlarda da devam edecek gibi.

Daha önce birçok kere saçlarının bir kısmını kazıtan Rihanna, Avril Lavigne, Cara Delevingne gibi ünlü isimler dikkat çekmişti. Türkiye’de ise saçlarıyla oldukça dikkat çeken bir isim olan oyuncu Tuba Büyüküstün’de saçlarının bir kısmını kazıtarak trend olan bu modeli denemiştir. Görülen o ki saç kazıtma modası gün geçtikçe artacak.

İşte saçlarını kazıtan ünlü isimler;

1. Natalie Portman

Saçlarını Sıfıra Vuran Ünlüler

Saçını kazıtan ünlülerden olan Natalie Portman'ı bir dönem efsane olmuş V for Vandetta filmiyle hatırlayabiliriz. Natalie Portman, bu filmde rolünün gereği olarak saçını kazıtmıştı. Bu haliyle dahi güzelliğine güzellik katmıştı.

2. Cate Blanchett

Saçlarını Sıfıra Vuran Ünlüler

Her oynadığı rolle akıllara kazınan Cate Blanchett, oldukça güzel sarı saçlara sahipti. Fakat o efsanevi oyunculuğunu konuşturarak Cennet filminde saçlarınızı kazıtmış bir şekilde rol aldı. Bu sayede de hepimizin tanıdığı bir aktör oldu.

3. Demi Moore

Saçlarını Sıfıra Vuran Ünlüler

Saçını kazıtan bir diğer ünlü ise Demi Moore'dir. Başarılı oyuncu Jane'in Zaferi adlı film için saçlarını kazıtmıştı. Ne yazık ki film beklendiği kadar büyük bir etki oluşturamadı. Ancak Moore'un bu kararı her zaman akıllarda kaldı.

4. Cameron Diaz

Saçlarını Sıfıra Vuran Ünlüler

Cameron Diaz'ı hepimiz gayet iyi biliyoruz. Özellikle sitcom dizilerindeki rolüyle akıllarımıza kazınan başarılı oyuncu, Kız Kardeşimin Hikayesi adlı film için güzel saçlarına kıymıştı. 

5. Nurgül Yeşilçay

Saçlarını Sıfıra Vuran Ünlüler

Saçını kazıtan ünlülerden birisi de Nurgül Yeşilçay'dır. Türk televizyon tarihinin en iyi aktörlerinden birisi Nurgül Yeşilçay desek yanlış olmaz sanırım. Çok sevilen Asmalı Konak'ın devamı niteliğindeki film için saçlarını kazıttı.

6. Burcu Kıratlı

Saçlarını Sıfıra Vuran Ünlüler

Bir diğer ünlü Türk aktör olan Burcu Kıratlı da rolü uğruna saçlarından vazgeçen oyunculardan birisi.

7. Sigourney Weaver

Saçlarını Sıfıra Vuran Ünlüler

Saçını kazıtan ünlü isimlerden birisi de Sigourney Weaver'dır. Başarılı oyuncu Yaratık adlı film için saçlarını kazıtmıştı.

8. Robin Tunney

Saçlarını Sıfıra Vuran Ünlüler

Oldukça genç olmasına rağmen Robin Tunney'de saçlarınızı kazıtan isimlerden birisi. Güzel oyuncu Empire Plakları adlı kült filmdeki rolü için saçlarından vazgeçmişti.

9. Cynthia Nixon

Saçlarını Sıfıra Vuran Ünlüler

Cynthia Nixon'u Sex and The City'deki rolüyle ve kızıl saçlarıyla tanıyoruz. Başarılı oyuncu, adeta imzası haline gelen bu saçlarından Wit adlı bir tiyatro oyunu için vazgeçti. Fakat etkileyici oyunculuğu sayesinde hafızalara kazındığını söyleyebiliriz.

10. Persis Khambatta

Saçlarını Sıfıra Vuran Ünlüler

Persis Khambatta'yı uzay temalı yapım sevenlerin tanımaması imkansız. Popüler seri Star Trek'teki rolü için saçlarından vazgeçen oyuncu, bu rolü sayesinde tanınmayı başardı.

Moda sebebiyle saçlarını kazıtan ünlülerin en bilinenleri böyleydi. Dilerseniz aşağıdaki içeriğimize göz atarak sizin için uygun saç modellerini inceleyebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir
Hangi Yüze Hangi Saç Gider?

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum