En Şık Saç Bandı Modelleri

Bu sezon kadınların saçları bantlarla süsleniyor. İçeriğimizde sizi daha havalı ve şık yapacak olan saç bandı modellerini bir araya getirdik.
En Şık Saç Bandı Modelleri

Saç bantları bu sezonda trendler arasında yer alıyor. Farklı şekiller verip kendi stilinizi yaratabildiğiniz saç bantlarını salınmış saçlarda, topuz modellerinde, yarım topuzlarda veya kahküllü modellerde dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Her modelde farklı bir görünüm vermekte olan saç bantlarını özellikle yazın kullanmak oldukça keyifli ve konforlu oluyor. Bu içeriğimizde yapabileceğiniz en güzel saç bandı modellerini bir araya getirdik. İşte en güzel saç bandı modelleri.

Büyük Saç Bandı Modeli

saç bandı modelleri

Saç bantları kullanım alanlarına göre değişmekte. Plajlarda daha büyük boyutta modellerini güneşten korunma amaçlı kullanabilirsiniz. Gece davetlerinde de büyük saç bandı kullanımı oldukça yaygındır. Çünkü sıra dışı ve farklı bir görünüm sağlıyor.

Puantiyeli Saç Bandı Modeli

saç bandı modelleri

Özellikle kırmızı ruj ile kullanılan puantiyeli saç bandının nostaljik bir havası vardır. Bu yüzden puantiyeli bir kumaş kullanıp, kırmızı ruj sürüp nostaljik bir etki yaratabilirsiniz. Güneş gözlükleri de ayrı bir hava vermektedir. Çeşitli model ve renklerde kullanacağınız güneş gözlükleri farklı tarza imza atmanızda yardımcı olabilir. Saç bantları, tamamen saçı kapatarak da kullanılabilir.

Fiyonk Saç Bandı Modeli

saç bandı modelleri

Fiyonk yaparak başınızın üst kısmında ve yan kısmında şirin bir görünüm elde edebilirsiniz. Hippi ya da bohem stillerinde olduğu gibi modeller verip de fiyonk saç bandını kullanabilirsiniz. Bu saç bandı sizi o dönemin havasına sokacaktır.

El Yapımı Saç Bandı Modeli

saç bandı modelleri

Evde bulunan bir kumaş veya eski bir tişört gibi malzemeleri istediğiniz boyutta kesip kullanabilirsiniz. Üzerine boncuk, taş ekleyebilir ya da düz bir kumaşa desen çizerek özgün bir tasarım oluşturabilirsiniz. Emin olun bu saç bandı diğerlerine göre oldukça sıra dışı ve çekici gelecek.

Saç bandı hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız "Saçlarda Bant Trendi ve Kullanım Alanları" adlı içeriğimize göz atabilirsiniz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.