Polisle Başı Belada Olan ve Hapis Yatan Kedi: Miska!

Amerika’da bulunan Miska isimli tekir cinsi kedi polisle başını derde sokmaktan hiç kaçınmıyor. Miska’nın 30 suçtan sabıkası bulunuyor.
Polisle Başı Belada Olan ve Hapis Yatan Kedi: Miska!

ABD’nin en psikopat kedisi olarak bilinen Miska tam 30 kez polisle bir araya geldi. Şirin bir kedi gibi görünen Miska birçok davaya konu oldu.

Miska

14 yaşında olan bu kedi son 10 yıl içerisinde Washington’da kedilerin işlediği suçların 30’undan sorumlu.

Miska

İlk suçlarında uyarı alan Miska 2017 yılında işlediği bir suçtan dolayı kedi hapishanesine atıldı. Burada bir süre hapis yatan Miska ailesiyle tekrar bir araya geldi.

Geçtiğimiz haftalarda da bir izinsiz giriş suçu daha işleyen Miska yine dava edildi. Geçmiş suçları da olan kedi bu kez ötenazi ve sınır dışı kalma tehlikesiyle karşı karşıya. Davasına 4 hakimin baktığı Miska için sahibi de bir avukat tuttu ve savunmasını yaptı.

Miska

Miska’nın sahibi konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu; “Devlet Miska’nın davasına 4 hakim atamış. Bu bir kedi. Başka dava yok gibi 4 hakim birden bu davayla ilgileniyor. Herkes onun bir hayvan olduğunu unutuyor. Son suçlamasında karşı karşıya kaldığı cezalar (Ötenazi veya sınır dışı edilme) bizim için korkunç. Miska artık ailemizden biri ve onun için çok üzülüyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum