Aksiyon ve Komedi Dolu 26 Ryan Reynolds Filmi | 2024

Komedi türünden aksiyona her türlü projenin üstesinden gelen Ryan Reynolds’un filmlerini bu içeriğimizde derledik. İşte en iyi Ryan Reynolds filmleri.
Aksiyon ve Komedi Dolu 26 Ryan Reynolds Filmi | 2024

En İyi 26 Ryan Reynolds Filmileri Listesi

Ünlü aktör Ryan Reynolds, aksiyon denince akla gelen ilk isimlerden birisidir. Oldukça zorlu işlerin altından kalkmasıyla tanınan Ryan Reynolds son olarak Deadpool serisiyle rüştünü ispatlamıştır. Bu içeriğimizde Ryan Reynolds’un yer aldığı filmleri derledik. İşte en iyi Ryan Reynolds filmleri.

1. Spirited

Ryan Reynolds Filmleri
Charles Dickens’ın klasik Noel hikayesinin müzikal hali sizlerle. Etrafındaki herkesi korkunç düzeyde bencil davranan cimri bir adam bir anda sefil ve yalnız bir hale gelmeye başlar. Tabi bu sefilliği ve yalnızlığı görebilmesi için geçmiş, şimdi ve gelecek sularında yüzmesi ve yüzdüğü sularda da bir ders çıkartması gerekmektedir.

TürKomediAileMüzikal
IMDb-
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenSean
Anders
John
Morris
OyuncularRyan
Reynolds
Will
Ferrell
Joe
Tippett

2. The Adam Project

Ryan Reynolds Filmleri
12 yaşındayken babasının ölümü ile yüzleşen küçük Adam, bir gece garajında garip sesler duyarak zamanlar arasında geçiş yapmış olan bir pilot ile karşılaşır. Pilot kendisinin büyük hali olduğunu fark ettiğinde ise ikili babalarını bulmak için büyük bir maceraya kalkışırlar. İkili birbirlerinden bir gram haz almazken dünyayı kurtarabilmek için beraber çalışmayı öğrenmeye başlarlar.

TürAksiyonMaceraKomedi
IMDb6,7
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenShawn
Levy
OyuncularRyan
Reynolds
Walker
Scobell
Mark
Ruffalo

3. Red Notice

Ryan Reynolds Filmleri
İnterpol dünyanın en çok aranan insanlarını yakalamak için kırmızı bülteni çıkartır. Yeni bir yakalanması gereken kişi ortaya çıktığında ise FBI’ın en iyi profil uzmanı John harekete geçer. Dünyanın en çok aranan sanat hırsızının peşine düştüğünde ise işler değişir ve sanat hırsızı Nolan ile John ortak olmak zorunda kalır.

TürAksiyonKomediGerilim
IMDb6,3
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenRawson Marshall
Thurber
OyuncularDwayne
Johnson
Ryan
Reynolds
Gal
Gadot

4. Gerçek Kahraman

Ryan Reynolds Filmleri
Guy, rutin bir hayatı olan bir banka müdürüdür. Bir gün bu genç adam, Free City isimde acımazsız bir açık dünya oyununda arka plan karakteri olduğunu keşfeder. Bu keşif onun hayatını tamamen değiştirir. Artık kendi hikayesinin kahramanı olmaya karar veren Guy, sınırları olmayan bir dünyada hayatta kalabilmek ve diğer kahramanları da kurtarabilmek için ilginç bir mücadele içerisine girer.

TürAksiyonMaceraKomedi
IMDb7,1
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenShawn
Levy
OyuncularRyan
Reynolds
Jodie
Comer
Lil Rel
Howery

5. Belalı Tanık 2

Ryan Reynolds Filmleri
Koruma Bryce ve tetikçi Kincaid hayatlarını yeniden tehdit eden bir göreve adım attmaktadırlar. Hala ruhsatsız olmasından dolayı inceleme altında olan Bryce, Darius’un dengesiz karısı Sonia tarafından harekete geçirilmeye zorlanır. Bryce uçurum kenarına doğru itilirken; koruma, tetikçi ve Sonia büyük bir komplo başlatarak hayatlarını yeniden değiştirmeye karar verirler.

TürAksiyonKomediPolisiye
IMDb6,1
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenPatrick
Hughes
OyuncularRyan
Reynolds
Samuel L.
Jackson
Salma
Hayek

6. Crood’lar 2: Yeni Bir Çağ

Ryan Reynolds Filmleri
Crood ailesi yeniden sizlerle. Bunca zamana kadar başlarına gelen her türlü felaketten kurtulmayı başaran Crood’lar, hayatlarının en büyük meydan okuması ile karşı karşıyadırlar. Crood’lar artık güvenle yaşayabilecekleri bir yer bulmaları gerekmektedir ve bunun için de dünyada büyük bir keşfe çıkarlar. Buldukları etrafı duvarlarla çevrili bir yer keşfettiklerinde her şeyin çözüldüğünü düşünen aile için aslında tüm macera yeni başlamaktadır.

TürAnimasyonMaceraKomedi
IMDb6,9
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenJoel
Crawford
OyuncularNicolas
Cage
Emma
Stone
Ryan
Reynolds

7. Green Lantern 

Ryan Reynolds Filmleri

Yeşil Fener Kolordusu gizemli bir evrende var olan barış ve adalet koruyucu birliklerdir. Bu kolordudaki her bir savaşçının süper güçlü bir yüzüğü vardır. Bir gün Parallax adındaki bir düşman ortaya çıkar ve evrendeki güç dengesini bozmaya kalkışır. Bunun üzerine Kolordu tüm evrenin kaderini Hal Jordan adında yeni bir askere emanet eder. Hal, yetenekli fakat ukala bir test pilotudur. Kolordu her ne kadar yüzüğün gücüne inanmayanlara saygı duymasa da bu görev için Hal’a ihtiyaçlarının olduğunu bilmektedir. Çünkü Hal’da Yeşil Fenerlilerde olmayan bir şey vardır. O da insanlıktır.

TürAksiyonMaceraFantastik
IMDb5,5
Gösterim
Tarihi
2011
YönetmenMartin
Campbell
OyuncularRyan
Reynolds
Blake
Lively
Peter
Sarsgaard

8. R.I.P.D. 

Ryan Reynolds Filmleri

Nice Walker kısa bir süre önce ölmüş bir polistir. Nick ölümden sonra gittiği dünyada da aynı görevi yapacağını görünce büyük bir şok geçirir. Nick burada Rest in Peace isimli bir polis teşkilatında görevlendirilir. Nick’in burada çalışacağı kişi ise Roy Pulsipher adındaki yüzyıllar önce ölmüş bir ajandır. İkilinin teşkilattaki görevi ise kötü ruhları kovalayıp onları tekrardan cehenneme göndermektir. Fakat Nick’in ölümüyle olan işi bitmemiştir. Nick eşinden sonsuza kadar ayrılmış olduğu gerçeğini kabullenemez ve katilini bulmaya çalışır.

TürAksiyonKomediFantastik
IMDb5,6
Gösterim
Tarihi
2013
YönetmenRobert
Schwentke
OyuncularJeff
Bridges
Ryan
Reynolds
Kevin
Bacon

9. The Captive 

Ryan Reynolds Filmleri

Ariane ve Simon birlikte Paris’te güzel bir dairede yaşamaktadır. Simon, Ariane hakkındaki her şeyi öğrenmek istemektedir. Bunun içinde onu bir türlü yalnız bırakmaz. Ariane gereksiz sorularla onu sıkıştırmayı bir rutin hale getiren Simon’un bu huyunu hiç sevmez. Ariane hem fiziksel hem de zihinsel anlamda kendisini özgür hissetmemektedir. Cinselliğin ön planda olduğu bu ilişkide kendini tutsak gibi hissetmektedir ve ilişkinin durumunu Simon’un ruh hali belirlemektedir. Filmde anlamsız bir aşkın trajik hikayesi anlatılmaktadır.

TürDram
IMDb5,9
Gösterim
Tarihi
2014
YönetmenChantal
Akerman
OyuncularSylvie
Testud
Stanislas
Merhar
Olivia
Bonamy

10. 6 Underground 

Ryan Reynolds Filmleri

Bu filmde 6 kişilik bir milyarder grubunun suçlularla mücadelesi anlatılmaktadır. 6 milyarder şehri suçlulardan kurtarmak için kendilerini ölü gibi gösterirler. Ray Reynolds kurduğu bu grubun başına geçerek birçok başarılı operasyona imza atar. Gruptakiler bu operasyon sırasında eski hayatlarına perde çekmiş ve takma adlar kullanmaya başlamışlardır. Netflix’in en yüksek bütçeli yapımlarından olan bu filmin incelemesine “6 Underground Hakkında Bilinen Tüm Detaylar” linkine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

TürAksiyonPolisiye
IMDb6,1
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenMichael
Bay
OyuncularRyan
Reynolds
Mélanie
Laurent
Manuel
Garcia-Rulfo

11. Just Friends 

Ryan Reynolds Filmleri

Claude Mendelbaum Noel’de doğduğu kasabaya ziyarete gider. Claude burada lisedeki aşkıyla karşılaşır. Fakat kendisi çekingen ve fazla kiloları olan otuz beş yaşındaki bir adamdır. Giyimine önem vermeyen Claude’nin kendisine güveni yoktur. Claude artık değişimin vaktinin geldiğine karar verir. Claude en yakınının düğününde Serge adında hiçbir şeyden korkusu olmayan bir adamla tanışır. Kısa sürede iyi arkadaş olan ikili, hayattan zevk almaya başlarlar. Claude ve Serge’nin kısa bir süre sonra başlayacak olan doğru kadını bulma yolculuğunda da paylaşacak çok şeyleri vardır.

TürKomediRomantik
IMDb6,2
Gösterim
Tarihi
2005
YönetmenRoger
Kumble
OyuncularRyan
Reynolds
Amy
Smart
Anna
Faris

12. The Change Up 

Ryan Reynolds Filmleri

Mitch ve Dave çocukluklarında arkadaş olan iki adamdır. Yıllar sonra bu ikisi birbirinden kopmuştur. Dave evli, çocuklu ve gününü yoğun geçiren bir avukat olmuştur. Mitch ise bekar kalmış, sorumsuz ve hayatta fazla çalışmamış bir adamdır. Her ikisi de birbirinin hayatına imrenmektedir. Bir gece ikili birlikte içmeye çıkarlar ve ertesi gün kendilerini birbirlerinin bedeninde bulurlar. İlk başlarda güzel gelse de bu durum daha sonradan bozulur. Mitch ve Dave bir yandan eski hayatlarına dönmek için uğraşırlarken diğer yandan da birbirlerinin hayatını mahvetmeye çalışırlar.

TürKomedi
IMDb6,3
Gösterim
Tarihi
2011
YönetmenDavid
Dobkin
OyuncularRyan
Reynolds
Jason
Bateman
Leslie
Mann

13. Criminal 

Ryan Reynolds Filmleri

Bill Pope tehlikeli bir bilgisayar korsanını takip etmektedir. Fakat Bill bir gün gizemli bir şekilde öldürülür. Patronu Bill’in hafızasındaki bilgileri geri almak ister. Bunun içinde Bill’in hatıraları ve yetenekleri tehlikeli bir suçlu olan Jericho Stewart'a aktarılır. Bunu henüz daha deneysel bir yöntemle yaparlar. Stewart’ı Bill’in anıları çok fazla etkilemektedir. Bu anılar Stewart’ın karakterini değiştirmeye başlar.

TürAksiyonPolisiyeDram
IMDb6,3
Gösterim
Tarihi
2016
YönetmenAriel
Vromen
OyuncularKevin
Costner
Gary
Oldman
Tommy
Lee Jones

14. The Voices 

Ryan Reynolds Filmleri

Jerry bir küvet fabrikası çalışanı olmasına rağmen hayat dolu bir adamdır. Jerry hayvanlarla konuşmaktadır, insanları ise öldürmektedir. Bir gün Jerry’in hayatına bir kadın girer ve onu değiştirmeye başlar. Fakat ikilinin bu ilişkisi geride daha fazla ceset bırakmaya yarayacaktır. Jerry, şeytani kedisi ve meleğimsi köpeğiyle beraber bu bol cesetli ortamdan kurtulmaya çalışacaktır.

TürKomediGerilimDram
IMDb6,4
Gösterim
Tarihi
2014
YönetmenMarjane
Satrapi
OyuncularRyan
Reynolds
Gemma
Arterton
Anna
Kendrick

15. Mississippi Grind 

Ryan Reynolds Filmleri

Film normal şartlarda bir araya gelmeyecek iki insanın arkadaşlık hikayesini konu ediyor. Gerry, kötü talihinin bir türlü üstesinden gelemeyen ve büyük bir maddi bunalımda bulunan bir adamdır. Curtis ise genç bir poker oyuncusudur. Gerry, Curtis ile bir araya gelerek ülkenin güneyine doğru bir yolculuğa çıkar. Gerry’nin bazı bankerlere büyük miktarda borcu vardır ve bu yolculuk onun son şansıdır.

TürGerilim
IMDb6,4
Gösterim
Tarihi
2015
YönetmenAnna
Boden
Ryan
Fleck
OyuncularRyan
Reynolds
Ben
Mendelsohn
Sienna
Miller

16. Self/less

Ryan Reynolds Filmleri

Damian kanser yüzünden ölmek üzere olan bir adamdır. Karşısında iki seçenek vardır. Ya kanserden ölecektir ya da daha önceden denenmemiş bir tedaviyi uygulayacaktır. Damian bu hiç denenmemiş tedaviyi kabul eder ve kendini genç bir beden içerisinde bulur. Oldukça şaşıran ve neler olduğunu anlamaya çalışan Damian’ın bildiği her şeyin değişmesine ve hayatının karışmasına neden olacak bazı detaylar vardır. Damian sahip olduğu bu bedeni hakkında yeni bilgiler öğrenmeye başlayınca peşindeki gizli servisin farkına varır. Çünkü bedeninin eski sahibi gizli servis tarafından aranan bir adamdır.

TürBilim KurguGerilim
IMDb6,5
Gösterim
Tarihi
2015
YönetmenTarsem
Singh
OyuncularRyan
Reynolds
Ben
Kingsley
Natalie
Martinez

17. X-Men Başlangıç: Wolverine 

Ryan Reynolds Filmleri

Bir seçim hoca bir hayatın kaderini belirleyebilir. James babası öldürülünce arkadaşı Victor ile kaçmaya karar verir. William Stryker onları bulur ve bir teklifte bulunur. William onlardan mutantlardan oluşan özel bir ekibe dahil olmalarını istemektedir. İkili teklifi kabul eder ve bu ekibe katılırlar. Logan bir süre sonra örgütten ayrılır ve Kanada’ya doğru yolculuğa çıkar. Yıllar sonra William Logan’ın karşısına yeni bir teklifle çıkar. Logan başta kabul etmez fakat babasının intikamı için fikrini değiştirir. Vücuduna enjekte edilen Adamantium maddesiyle Logan artık Wolverine olmuştur ve Sabretooth’tan intikamını alabilecektir.

TürFantastikBilim KurguAksiyon
IMDb6,6
Gösterim
Tarihi
2009
YönetmenGavin
Hood
OyuncularHugh
Jackman
Danny
Huston
Liev
Schreiber

18. Life

Ryan Reynolds Filmleri

Film insanlığın tarihini değiştirecek bir keşif yapan altı kişilik bir ekibin hikayesini konu ediyor. Uluslararası bir uzay istasyonunda görev alan altı kişi insanlık tarihini değiştirecek bir keşfin eşiğindedir. Bu ekip Mars’ta hayat olduğuna dair bir ipucu elde ederler. Ekip araştırmalarına devam ettikçe beklenmedik sonuçlar alır. Çünkü Mars’ta bulunan yaşam formun kimsenin tahmin edemeyeceği kadar zekidir.

TürBilim KurguGerilim
IMDb6,6
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenDaniel
Espinosa
OyuncularJake
Gyllenhaal
Ryan
Reynolds
Rebecca
Ferguson

19. Safe House

Ryan Reynolds Filmleri

Matt Weston, Cape Town şehrinde yaşayan sıradan bir hayatı olan CIA ajanıdır. Matt bir sene boyunca görevli olduğu merkezde saha tecrübesi edinemeden zamanını geçirmektedir. Kendini kanıtlayacağı bir görevi dört gözle bekleyen Matt, eski bir CIA ajanı olan Tobin Frost’u bulur. Frost eskiden CIA’in en gözde ajanlarından birisiydi. Fakat daha sonradan para karşılığı orduya ait sırları rakip ülkelere satmaya başlamıştı. Frost yakalanmıştır ve Matt’in çalıştığı yerde sorguya çekilir. Fakat bu güvenli yer beklenmedik bir şekilde paralı askerler tarafından basılır. Matt ve Frost canlarını son anda kurtarır. İkilinin kendilerini kimin öldürmek istediklerini öğrenene kadar güvenli bir yere ihtiyacı vardır.

TürGerilimAksiyon
IMDb6,7
Gösterim
Tarihi
2012
YönetmenDaniel
Espinosa
OyuncularDenzel
Washington
Ryan
Reynolds
Vera
Farmiga

20. Tehlikeli Aslar

Ryan Reynolds Filmleri

Buddy Israel adındaki bir itirafçı devletin uzun zamandır yakalamaya çalıştığı bir mafya lideri hakkında önemli bilgileri ortaya çıkarır. Bu mafya devlet için artık tam bir baş belası olmuştur. Buddy (Aces) Israel’in bu itirafı mafya liderinin kulağına gider. Bunun üzerine polis Buddy’nin korunması için iki ajan görevlendirir. Güvenli bir koruma yapılabilmesi için bu üçlü yola çıkar.

TürAksiyonKomediPolisiye
IMDb6,7
Gösterim
Tarihi
2006
YönetmenJoe
Carnahan
OyuncularRyan
Reynolds
Ray
Liotta
Jeremy
Piven

21. The Proposal 

Ryan Reynolds Filmleri

Margaret geçimini kitapları düzenleyerek sağlamaktadır. Margaret bir gün editörlüğünü ve yeni memleketini kaybetme riskiyle karşı karşıya kalır. Çünkü Margeret’in sınır dışı edilerek ülkesi Kanada’ya gönderilmesi gündemdir. Margeret aklını çalıştırıp yıllardır eziyet ettiği asistanı Andrew ile nişanlı olduğunu kamu personeline bildirir. Ancak Andrew’in bu yola çıkmak için bazı şartları vardır. Bu şartlar yüzünden Margaret, Andrew’in ailesiyle tanışmak için Alaska’ya gitmek zorunda kalır. Büyük şehirde her şeyi kontrol altında tutan Margaret burada birbirinden komik durumlarla karşılaşır. Margaret ve Andrew nikah sırasında sonuçlarını bilmeden birbirlerine sonsuza kadar bağlı kalacağına yemin ederler.

TürKomediRomantik
IMDb6,7
Gösterim
Tarihi
2009
YönetmenAnne
Fletcher
OyuncularSandra
Bullock
Ryan
Reynolds
Betty White

22. Buried 

Ryan Reynolds Filmleri

Paul Conroy Irak’ta çalışan bir Amerikalı kamyon şoförüdür. Bir grup Irak’lı direnişçi Paul’u yakalar. Paul gözünü açtığında ölümün kıyısında olduğunu fark eder. Çünkü kendisi bir tabutun içinde gömülmüş bir haldedir. Paul kendisini oraya kimin ve nasıl getirdiğin bilmemektedir. Paul hayatta kalmak için zamanını doğru bir şekilde kullanmalı ve klostrofobinin doruklarda olduğu bu durumu atlatmak zorundadır.

TürGerilim
IMDb7,0
Gösterim
Tarihi
2010
YönetmenRodrigo
Cortés
OyuncularRyan
Reynolds
Erik
Palladino
Robert
Paterson

23. Definitely, Maybe 

Ryan Reynolds Filmleri

Will Hayes 30 yaşında olan bir adamdır. Aynı zaman da bir kızı olan ve boşanma sürecinde olan bir babadır. Küçük Maya annesinin ve babasının hikayesini öğrenmek istemektedir. 1992 yılında geçen bu hikayede Will üç farklı kadınla ilişki yaşamaktadır. Will sevgililerinin ismini Maya’dan özellikle saklar. Bu sayede Maya hangisinin annesi olduğunu tahmin edebilecektir. Maya’nın annesi Will’in kolej aşkı Emily’mi, uzun bir süredir dostu olan April’mi yoksa özgür bir ruha sahip idealist gazeteci olan Summer mıdır?

TürKomediRomantik
IMDb7,1
Gösterim
Tarihi
2008
YönetmenAdam
Brooks
OyuncularRyan
Reynolds
Abigail
Breslin
Isla
Fisher

24. Woman in Gold 

Ryan Reynolds Filmleri

Maria Altmann, Viyana’da yaşayan Yahudi bir kadındır. Maria, İkinci Dünya Savaşı’nda yaşadığı şehrin Nazi güçleri tarafından kuşatma altına girmesi yüzünden Viyana’dan ayrılmak zorunda kalır. Ülkesinden uzakta mülteci olarak kaldığı 60 yılın ardından Maria Viyana’ya dönmeye karar verir. Bu dönüşün sebebi ise zamanında Nazilerin el koyduğu aile mirasında olan Gustav Klim’in teyzesini resmettiği tablodur. 80 yaşına gelen Maria genç ve deneyimsiz avukatı Randy Schoenberg’le birlikte Avusturya hükümetinde sürecek bir yolculuğa adım atar.

TürDram
IMDb7,3
Gösterim
Tarihi
2015
YönetmenSimon
Curtis
OyuncularHelen
Mirren
Ryan
Reynolds
Daniel
Brühl

25. Deadpool 2

Ryan Reynolds Filmleri

Deadpool bir yandan sıradan hayatını devam ettirirken diğer yandan da kahramanlık işini yapmaktadır. Vanessa’yla beraber mutlu bir ilişkisi olan Deadpool’un düzeni gelecekten Cable’ın gelmesiyle beraber bozulur. Cable gelecekte büyük tehlike yaratacak bir çocuğu ortadan kaldırmak istemektedir. Bunu duyunca Deadpool, onu durdurmak için süper güçleri olan bir ekibi toplar. İsmi X-Force olan bu ekibin üyeleri birbirlerine tamamen zıttır. Ekip pek istemese de iyi bir amaç uğruna Deadpool’la beraber maceralara atılır.

TürAksiyonKomediMacera
IMDb7,7
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenDavid
Leitch
OyuncularRyan
Reynolds
Josh
Brolin
Morena
Baccarin

26. Deadpool 

Ryan Reynolds Filmleri

Wade Wilson eski bir özel kuvvetler görevlisi olan sıradan bir adamdır. Wade bir gün kanser olduğunu öğrenir. Wade bu yüzden yeni tanıştığı ve sevdiği Vanessa’nın acı çekmemesi için ondan ayrılır. Wade, kendisine tedavi umudu veren bir bilimsel projeye katılır. Projedeki amaç bir takım DNA’ları etkilemektir. Çok büyük acı altında tedaviyi gerçekleştiren Wade’in üstün yetenekleri olur. Wade’in bu yeni özellikleriyle tek bir amacı vardır. O da Ajax “Francis”ten intikam almaktır.

TürKomediAksiyonFantastik
IMDb8,0
Gösterim
Tarihi
2016
YönetmenTim
Miller
OyuncularRyan
Reynolds
Morena
Baccarin
Ed
Skrein

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.