Rüyada Zülüf Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada zülüf görmek ne manaya gelir? Rüyasında zülüf gören kimse bu rüyayı nasıl yorumlamalıdır? Rüya tabirlerinde rüyada görülen zülüf hakkında hangi ifadelere yer verilmiştir? İşte cevaplar...
Rüyada Zülüf Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Zülüf Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada zülüf görmek, sevgilinin saçı ya da şakaklardan aşağıya doğru dökülen saç manasına yorulur. Rüyada zülüf görmek, lider vasıflı, zeki bir çocuk sahibi olacağınıza delalet etmektedir.

Rüyasında zülüf gören kimse evliyse bu rüyayı çocuğu olacağına yorumlamalıdır. Rüya sahibi bekar ise zülüf görmek aynı zamanda sağlık demektir. Hastalığı varsa iyileşir, yakın bir tanıdığı hasta ise onun şifa bulmasına işaret eder.

Rüya yorumcularının kimisine göre rüyada zülüf görmek, erkek çocuk demektir. Zülüflerini ördüğünü gören kadının erkek çocuğu olur. Eğer iki zülüf birden görülüyorsa bu rüyanın yorumu iki erkek çocuk sahibi olacağı şeklindedir. Bu çocuklar hayırlı evlatlar olacaktır. Aynı zamanda bu çocuklar iyi iş sahibi olacak ve etrafındaki kimseler tarafından çok sevilecek yorumu yapılmıştır.

Rüya tabirlerinde zülüf görmek şu şekilde açıklanmıştır:


Rüyada Zülüf Görmek

Rüyada zülüf görmek, hayırlı evlat demektir. Erkek çocuk olacağı söylenir. Ayrıca şifa bulmak manasına da gelir. Kişinin iş hayatında kendisini çok geliştireceğine ve makam sahibi olacağına rivayet etmektedir.


ruyada-zuluf-gormek.jpg

Rüyada zülüf görmek, rüya sahibinin insanlardan ve düşmanlardan uzak huzur dolu, sakin, mutlu bir yere gideceği demektir. Kişinin bu yerde çok mutlu olacağı, etrafında kimseyi istemediği, eşiyle birlikte huzurlu bir ömür geçireceği anlamına gelmektedir.


Rüyada Zülüf Kesmek

Zülüflerin kesilmesi borç para alınacağına işarettir. Kendi zülüflerini kesmek ise para kaybı manasına gelir. Kişinin ailesiyle birlikte huzurlu ve mutlu bir ömür geçireceği manasına gelir.


Rüyada Zülüflerin Parlak Siyah Olması

Rüyada zülüflerin parlak siyah olması, kadının kocasının zengin olacağına ya da zengin bir koca bulacağına işarettir. Kişinin iş hayatı boyunca çok yıpranacağına ve sürekli daha çok para kazanmak için çalışacağına alamet eder.


Rüyada Kadının Zülüf ve Saçlarını Örmesi

Rüyada kadının zülüf ve saçlarını örmesi kişinin büyük bir işe gireceğine, bu işten maddi anlamda kar elde edeceğine, hayatında köklü değişiklik yapacağına bazı köklü kararlar alacağına alamet etmektedir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.