Rüyada Zelzele Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada zelzele görmek neye işaret eder? Rüyada zelzele olduğunu görmek neye tabir edilir? gibi rüyaların anlamları...
Rüyada Zelzele Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Zelzele Görmek

Rüyada zelzele görmek, rüya sahibinin hayatında çok büyük aksilikler yaşayacağına ve belalı kişiler nedeniyle başına büyük bir dert açılacağına işaret eder. Rüya sahibinin rüyasında zelzele görmesi, kişinin çok üzücü haberler alacağına delalet eder.

Rüyada Zelzele Görmek


Rüyada Zelzele Olduğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında zelzele olduğunu görmesi, kişinin hayatında gözyaşı dökeceğine ve yas tutacağına alamet eder. Rüyada zelzele olduğunu görmek, rüya sahibinin uzun süre etkisi altından kurtulamayacağı olaylar yaşayacağına rivayet eder.


Rüyada Denizde Zelzele Görmek

Rüya sahibinin rüyasında denizde zelzele görmesi, kişinin ruhsal anlamda büyük çöküntü yaşayacağı anlamına gelir. Kişinin rüyasında denizde zelzele görmesi, rüya sahibinin psikolojik problemler ile karşı karşıya kalacağına tabir edilir.


Rüyada Zelzelede Evin Yıkıldığını Görmek

Kişinin rüyasında zelzelede evin yıkıldığını görmesi, rüya sahibinin düşmanı ile yakın ilişkiler kuracağına yorulur. Rüya sahibinin rüyasında zelzelede evin yıkıldığını görmesi, kişinin çevresindeki insanlar tarafından büyük ihanete uğrayacağına delalet eder.


Rüyada Bir Dağın Zelzele ile Yer Değiştirdiğini Görmek

Rüyada bir dağın zelzele ile yer değiştirdiğini görmek, rüya sahibinin maddi ve manevi anlamda problemler yaşayacağına alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında bir dağın zelzele ile yer değiştirdiğini görmesi, kişinin çevresindeki insanlar tarafından yardım alacağına rivayet eder.


Rüyada Bir Yerde Zelzele Olduğunu Görmek

Kişinin rüyasında bir yerde zelzele olduğunu görmesi, rüya sahibinin zor günler geçireceğine yorulur. Rüya sahibinin rüyasında bir yerde zelzele olduğunu görmesi, kişinin ailesiyle sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.


Rüyada Zelzele Görmek

Rüyada zelzele görmek, rüya sahibinin birçok problem ile art arda mücadele edeceği demektir. Rüya sahibinin rüyasında zelzele görmesi, kişinin kötü niyetli insanlardan uzak duracağı anlamına da gelmektedir.


Rüyada Hafif Zelzele Görmek

Rüya sahibinin rüyasında hafif zelzele görmesi, kişinin yaşayacağı kötü olaylar karşısında yas tutacağına alamet eder. Kişinin rüyasında hafif zelzele görmesi, rüya sahibinin yaşayacağı bir kayıptan dolayı gözyaşı dökeceği anlamına gelir.


Rüyada Büyük Zelzele Görmek

Kişinin rüyasında büyük zelzele görmesi, rüya sahibinin hayatında daima uğursuzlukların baş göstereceğine yorulur. Rüya sahibinin rüyasında büyük zelzele görmesi, kişinin son zamanlarda yaşadığı olaylar yüzünden hayatının olumsuz yönde etkileneceğine delalet eder.


Rüyada Zelzeleden Kaçtığını Görmek

Rüyada zelzeleden kaçtığını görmek, rüya sahibinin aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağıma alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında zelzeleden kaçtığını görmesi, kişinin ailesinden bir süre uzakta duracağına rivayet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum