Rüyada Zehirli Hayvan Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada zehirli hayvan görmek ne manaya gelir? Rüyada zehirli hayvan tarafından ısırılan kimse bu rüyayı nasıl yorumlamalıdır? Rüya tabirlerine göre rüyada zehirli hayvan görmek hangi anlamlara gelmektedir? İşte cevaplar...
Rüyada Zehirli Hayvan Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Zehirli Hayvan Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada karışık şeyler görmek, düşmanlarını çok çalışarak azmi ile alt edeceğine yorulmaktadır. Rüya sahibinin başına çeşitli kötü olayların geleceğine, sağlıklı beslenmesi gerekeceğine, sağlık sorunları ile başının sıkışacağına, çok dikkat etmesi gerekeceğine delalet etmektedir.

Başka yorumculara göre rüyada zehirli hayvan görmenin manası, karı koca arasında yaşanan büyük tartışmalardır. Evli kimseler için rüyasında yılan, akrep, örümcek gibi hem korkunç hem de öldürücü zehre sahip hayvanları görmek aile içindeki sorunların artacağına rivayet edilir. Bu sorunlara dikkat edilmez ve önlem alınmazsa sonuç boşanmaya kadar gidebilir. Rüyada çok sayıda zehirli hayvan görmek, kimi tabircilere göre boşanma habercisidir.

Rüya tabirlerinde rüyada zehirli hayvan görmek ayrıca şu şekillerde yorumlanmıştır:


Rüyada Zehirli Hayvan Görmek

Sinsi ve çok tehlikeli düşman demektir. Kimi yorumcular  aile içindeki geçimsizlik ve boşanma şeklinde yorumlamıştır.


rüyada zehirli hayvan görmek

Rüyada zehirli hayvan görmek, kişinin hayatında düşmanlarının var olacağı demektir. Rüya sahibinin aile hayatında kırgınlıklar yaşanacağına, uğursuzlukların yaşanacağına, çeşitli dedikodular işiteceğine, mutsuz ve huzursuz olacağı anlamına gelmektedir.

Rüyada Zehirli Yılan Tarafından Isırılmak

Yılan hiç beklenmeyen kimseden hainlik görüleceği manasına gelir. Özellikle en zehirli yılanlardan olan kobra ve engerek yılanları görülüyorsa arkanızdan iş çevirildiğinin habercisidir. İş hayatında itibar kaybetmenize yol açabilir denir.

Rüyada Yılan Görmek


Rüyada Su Yılanı Tarafından Isırılmak

Su yılanları zehirsiz hayvanlardır. Bilen kimseler için bu rüya uzaktan sizi kıskananalara dalalettir. Su yılanı içten içe kıskançlıklar yaşayan ama belli etmeyen kimseleri temsil eder.


Rüyada Evde Yılan Isırması

Evin içindeki düşmana işarettir. Arkanızdan düşmanlık besleyen kimse olduğuna işarettir.


Rüyada Akrep Isırdığını Görmek

Yakınları tarafından darbe alacağına işarettir. Bu kimse için hiç beklemediği bu darbe üzücü olacak ve hastalık derecesinde etki yaratacak diye tabir edilir.


Rüyada Zehirli Örümcek Isırması

Örümcek de aynı şekilde sinsi düşman demektir. Yüzünüze gülen fakat arkanızdan iyiliğinizi istemeyen kimseleri işaret eder. Gerek iş çevrenizde gerek sosyal çevrenizde bu kimselere karşı dikkatli olmanız gerektiği yorumu yapılır.


Rüyada Zehirli Kertenkele Isırması

Kertenkele seri hayvandır. Sizi hiç anlamadan ısırıyorsa ve şişlik olmuyorsa hayra yorulmaz. Ani değişmeler sonucu istediğiniz ve planladığınız şeylerin ters gitmesine ve çevrenizden baskı göreceğiniz manasına gelir.


Rüyada Zehirli Balık Tarafından Isırılmak

Vatoz iğnesine basmak ya da zehirli deniz hayvanlarının sokması gibi durumlar iş hayatında gelecek bir olumsuzluğa işrettir. İşin sallantıda olmasına ya da devlet tarafından gelecek kötü bir habere işaret eder.


Rüyada Zehirli Hayvan Öldürmek

Zehirli hayvanın öldürülmesi hastalık ve sıkıntıların geçeceği manasına gelir. Ayrıca düşmanlarınıza karşı galip geleceğinize de yorumlanır.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum