Rüyada Yarasa Görmek - Yarasa Saldırması ve Isırması Tabiri

Rüyada yarasa görmenin çeşitli anlamları bulunmaktadır. Bu yazımızda sizler için en değerli görüşleri bir araya getirdik. İşte yorumcuların görüşleri..
Rüyada Yarasa Görmek - Yarasa Saldırması ve Isırması Tabiri

Rüyada Yarasa Görmek

İnsanların gereksiz yere dedikodu yapmasına yorumlanmaktadır. Rüyada yarasa görmek, uğursuz insanların hayatına gireceğine delalet eder. Dikkat etmesi gerekeceğine yorulmaktadır. Rüya sahibinin zor günlerin ardından rahatlayacağına, ailesine zaman ayıracağına delalet eder. Huzur dolu bir ömür geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada Yarasa Görmek

Rüyada Yarasa Görmek

Rüyada yarasa görmek, zalim bir adam, hastalık, saklı gizli işler çevirmek manasına gelir. Kişinin işlerinin yoluna gireceğine, bolluk ve bereket içerisinde yaşayacağına delalet eder. Rüya sahibinin rüyasında yarasa görmesi, yaşayacağı güzel olaylara işaret eder. Kişinin hayatında olumlu olayların yaşanacağına, rüya sahibi bekarsa evlenip huzura ereceği manalarına gelir.

Rüyada Beyaz Yarasa Görmek

Rüya sahibinin rüyasında beyaz yarasa görmesi yakın çevresinde bulunan bir kişinin hayatını kaybedeceğine yorumlanmaktadır. Rüyada beyaz yarasa görmek, rüya sahibinin kısa bir dönem sorunlarla boğuşacağına, bu sorunların bitip huzura erişeceğine alamet eder. Aynı zamanda rüyada görülen beyaz yarasa kişinin sıkıntılarının son bulacağına, müjdeli bir haber alacağına, bu haber sayesinde kendisi dahil tüm aile bireylerinin mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada Siyah Yarasa Görmek

Rüya sahibi çok dikkatli olmalıdır. Çevresinde onu kıskanan ve kin besleyen insanların olabileceğine delalet etmektedir. Rüyada görülen siyah yarasa düşman demektir. Siyah yarasanın bir diğer manası ise kinci kadın anlamına gelir. Rüya sahibinin yakın zaman iş hayatında çeşitli sorunlar ve olaylar bas gösterecektir. Bu kötü dönemi ailesinden destek alarak atlatacaktır.

Rüyada Yarasa Yavrusu Görmek

Rüya sahibinin iş hayatında veya eğitim hayatında çeşitli sorunlarla baş başa kalacağına delalet eder. Rüya sahibi güçlü bir kişiliğe sahiptir bu nedenle de karşısına çıkan tüm engelleri teker teker aşacaktır. Bu durum ailesi içinde geçerlidir. Rüyada yarasa yavrusu görmek aynı zamanda kazanılacak olan ufak bir zafer olarak da nitelendirilir.

Rüyada Yarasa Saldırısına Uğramak

Rüyasında yarasanın saldırısına uğradığını gören kişinin kötü olaylar yaşanacağına tabir edilir. Rüya sahibinin rüyasında yarasa saldırısına uğradığını görmesi, kişinin mutsuz ve huzursuz olacağına, işlerinin yolunda gitmeyeceğine, sağlık sorunları yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada Yarasa Öldürmek

Rüya sahibinin rüyasında yarasa öldürdüğünü görmesi kişinin uğursuzluklar yaşayacağına, kısmetinin açılacağına, hayatının rahata kavuşacağına rivayet eder. Kişinin rüyasında yarasa öldürdüğünü görmesi, rüya sahibinin maddi anlamda ferahlayacağına delalet eder.

Rüyada Eve Yarasa Girmesi

Rüyada eve yarasa girmesi, yarasanın girdiği ev için harap edici olacak kötü bir gelişmeye işarettir. Kişinin rüyasında eve yarasa girmesi yaşanacak kötü olaylara delalet etmektedir. Eve girmesi pek de hayırlı değildir fakat rüya sahibi girdiği hale korkmuyorsa rüyanın anlamı bozulacaktır.

Rüyada Yarasa Yakalamak

Rüya yorumcularına göre rüyasında yarasa yakaladığını gören kişinin hayatında bulunan sorunların zaman içinde çözüme kavuşacağına, sıkıntılarının sona ereceğine delalet eder.

Rüyada Yarasa Sürüsü Görmek

Rüyada yarasa sürüsü görmek, rüya sahibinin uzun bir süre işlerinin hep ters gideceğine, uğursuz ve hayırsız insanların hayatına gireceğine, zor günler geçireceği yorumlanmaktadır.

Rüyada Yarasa Isırması Görmek

Kişinin rüyasında yarasa ısırması görmesi, rüya sahibinin bundan sonra rahat bir hayat sürdüreceği anlamına gelir. Rüya sahibinin rüyasında yarasa ısırması görmesi, kişinin iş hayatında başarılı projeler yapacağına delalet eder.

Rüyada Yarasa Yapışması Görmek

Rüya sahibinin rüyasında yarasa yapışması görmesi, kişinin rakiplerine ve düşmanlarına karşı galip geleceğine yorumlanır. Kişinin rüyasında yarasa yapışması görmesi, rüya sahibinin itibar ve makam sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada Konuşan Yarasa Görmek

Kişinin rüyasında konuşan yarasa görmesi, rüya sahibinin maddi ve manevi anlamda sıkıntılar yaşayacağına tabir edilir. Rüya sahibinin rüyasında konuşan yarasa görmesi, kişinin yeni kimselerle tanışacağına delalet eder.

Rüyada Kahverengi Yarasa Görmek

Rüyada kahverengi yarasa görmek, rüya sahibinin iş hayatında yeni adımlar atacağına alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında kahverengi yarasa görmesi, kişinin hayal kırıklığına uğrayacağı anlamına gelir.

Rüyada Yarasa Ölüsü Görmek

Rüya sahibinin rüyasında yarasa ölüsü görmesi, kişinin kötü niyetli kimselerin oyununu bozacağına ve başına bela alacağına alamet eder. Kişinin rüyasında yarasa ölüsü görmesi, rüya sahibinin maddi anlamda ferahlayacağına işaret eder.

Rüyada Uçan Yarasalar Görmek

Kişinin rüyasında uçan yarasalar görmesi, rüya sahibinin iş hayatındaki sorunlarının günden güne büyüyeceğine tabir edilir. Rüya sahibinin rüyasında uçan yarasalar görmesi, kişinin aile hayatında tartışmalar yaşayacağı anlamına gelir.

Rüyada Gündüz Yarasa Görmek

Rüya sahibinin rüyasında günden yarasa görmesi, kişinin kısmetinin ve şansının açılacağına alamet eder. Kişinin rüyasında gündüz yarasa görmesi, rüya sahibinin rahatlığa, iyiliğe ve huzura kavuşacağına rivayet eder. Rüyada gündüz yarasa görmek yaklaşan güzel günlerin habercisidir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum