Rüyada Yağmur Görmek Ne Anlama Gelir?

Merak edenler için rüyada görülen yağmurun hangi şekillerde nasıl yorumlanması gerektiğini detaylarıyla açıklıyoruz. İşte yağmur görmek hakkında detaylar.
Rüyada Yağmur Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Yağmur Görmek

Kişinin zorlu bir durum içerisinden zaman içerisinde çıkacağına işaret eder. Rüya sahibinin iş hayatında önemli adımlar atacağına rivayettir. Başarısını kıskanan insanların olacağı anlamına gelmektedir. Rüyada yağmur yağdığını görmek, hane içerisinde gerçekleşecek olan bolluk ve bereketin habercisidir.

Rüyada Yağmur Görmek

Rüyada Yağmur Yağdığını Görmek

Rüyada yağmur yağdığını görmek, kişinin Allah'ın kullarına rahmeti olduğu için genel bakımdan iyi şeylere yorumlanır. Fakat belli şekillerde görüldüğü takdir de tam tersi anlamlara da delalet etmektedir. Rüyada yağmur yağdığını görmek, rüya sahibinin işlerinde çok başarılı olacağına, toplumda saygı göreceğine delalet eder.

Rüyada Sağanak Yağmur Görmek

Rüya sahibinin rüyasında sağanak yağmur görmesi, hayırlara yorulmaz. hem maddi hem de manevi anlamda zarar ziyan görmeye yorumlanmaktadır. Rüyada sağanak yağmur görmek, rüya sahibinin bazı tartışmalar yaşayacağına, sıkıntılı günler geçireceğine alamet eder. Rüya sahibi bu zor dönemde annesinden veya babasından yardım alacaktır. Kişi ayakta kalmak için çok çabalayacak ve hedefine ulaşacaktır.

Rüyada Şiddetli Yağmur Görmek

Rüyada şiddetli yağmur görmek bereketli olaylara yorulmaktadır. Rüya sahibinin hayatında hayır, bol kazanç, rızık artışı ve bolluk olacağına, hanesinden huzurun eksik olmayacağına, işinde başarıdan başarıya koşacağına işaret etmektedir. Kişinin hayatında hayırlı olayların gerçekleşeceğinin habercisidir.

Rüyada Yağmur Fırtına Görmek

Rüya sahibinin rüyasında yağmur fırtına görmesi, kişinin zor bir döneme gireceğine delalet eder. Rüyada yağmur fırtına görmek, kişinin elde edeceği başarıda başkalarının gözü olabileceğine, ahiret hayatına inanması gerekeceğine yorumlanır. Rüya sahibi uzun süreli bir iş hayatına da sahip olacaktır.

Rüyada Yağmurun Sadece Kendi Evine Yağdığını Görmek

Yağmur sadece bir evi ıslayacak kadar küçük bir alana yağıyorsa o evde yaşayan hane halkına müjde getirecek demektir. Aynı şekilde bir köyün üzerine yağdığını görmek de o köy için hayırlı bir gelişmenin olacağına ve köy halkını mutlu edeceğine işarettir. Uzun bir tatile ihtiyacının olduğu manasına gelir.

Rüyada Yağmur Duası Görmek

Rüya sahibinin rüyasında yağmur duası görmesinin anlamı, oldukça hayırlı ve güzele yorulur. Her anlamda bereketli ve güzel günlerin habercisi demektir. Rüyada yağmur duası görmek, Allah yolunda ilerlemeye ve günahlardan arınmaya işaret eder. Kazanılan paranın hayırlı işlere kullanılmasına vesiler.

Rüyada Siyah Yağmur Görmek

Rüya sahibinin rüyasında siyah yağmur görmesi bazen bir sıkıntı bazen ise hastalık demektir. Ayrıca rüyada siyah yağmur görmek üzüntülerinizin yerini mutluluk dolacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına delalet eder. Uzun süreli ve saygı dolu bir evlilik hayatı rüya sahibinin beklemektedir.

Rüyada Zarar Veren Yağmur Görmek

Rüyada yağan yağmur aşırı yağıyor ve sellere neden oluyorsa ya da tarım alanlarına bağlara bahçelere zarar veriyorsa bu durumda üzüntü duymaya yorulmaktadır. Kötü haber alınacağına yorumlanır. Sahip olduklarının değerini bilmesi gerekeceğine rivayettir. Özellikle ailesiyle birlikte vakit geçirmesine delalet eder.

Rüyada Her Yere Yağmur Yağdığını Görmek

Rüyada yağan yağmurun çok geniş bir çevreyi etkilemesi, her yere yağmur yağması demektir. Olmayacağı düşünülen bir şeyin sürpriz şekilde gerçekleşeceğine dalalettir. Rüyayı gören kişi yeni biriyle tanışacaktır. Bu durum rüya sahibini çok mutlu edecektir çünkü gerçek bir dost kazanacaktır.

Rüyada Yağmur Sonrası Çamur Görmek

Rüyada yağmur görmek, bolluk bereket manasına gelse de yağmur sonrası etrafın çamur olduğunu görmek kötü yorumlanır. Maddi kayıp ve el darlığına işaret eder. Rüyada yağmur sonrası çamur görmenin bir diğer anlamı ise kişinin kem gözlü insanlardan uzak durması gerekeceğine delalet eder.

Rüyada Yağmurun Üstüne Yağdığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında yağmurun üstüne yağdığını görmesi, o kişinin dünya hayatında sırtının yere gelmeyeceğine delalet eder. Her dileğinin gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada Yağmur Altında Islandığını Görmek

Rüyada kaçmaya çalıştığı halde yağmurdan kaçılamayan ve sığınacak bir koruluk bulunamayan durumlar hayırlara yorulmaz. Üzüntülü bir haberin geleceğine işarettir.

Rüyada Taş Yağdığını Görmek

Rüyada taş yağmuru görmek günaha işaret eder. Gökten yağmur gibi taş yağması isyan etmeye kadar giden büyük günahlara dalalet eder. Kişi doğru yoldan şaşmamalıdır. Kötü alışkanlıklarını bir kenara bırakıp Allah yolundan ilerlemelidir.

Rüyada Yağmurda Yürüdüğünü Görmek

Rüyada yağmur altında ıslanarak ve bu durumdan keyif alarak yürümek sağlık, sıhhat ve afiyet manasına gelir. Kişi hastaysa iyileşir değişse güçlenir kuvvet kazanır. Eğer kişi yağmurda koşuyorsa işlerinin kötüleşeceği anlamına gelir.

Rüyada Bir Yere Şiddetli Yağmur Yağdığını Görmek

Rüyada bir eve, bir köye ya da bir şehir gibi belli bir bölgeye yağan şiddetli yağmura delalet eder. Orada ortaya çıkacak kötü bir olayı işaret eder.

Rüyada Yağmur Suyu İle Yıkandığını Görmek

Rüyasında yağmur suyu ile yıkandığını gören kimse varsa korkularından ve çekincelerinden kurtulacağı anlamına gelir. Ve huzura erer. Rüyada yağmur suyu ile yıkanmak, rüya sahibinin kısmetinin açılacağına, hayırlı bir eşe sahip olacağına alamet eder.

Rüyada Yağmur Suyu İle Abdest Aldığını Görmek

Rüyada yağmur suyu ile abdest aldığını görmek, iyiye yorumlanır. Yağmur suyu ile abdest aldığını gören kişi için dünyada maddi ve manevi açıdan rahatlık demektir.

Rüyada Yağmur Suyu İçtiğini Görmek

Rüyada içilen yağmur suyu temiz berrak bir su ise şifa demektir. Eğer su kötü ve bulanık ise hastalık ve maddi kayıp manalarına gelir. Rüyada yağmur suyu içtiğini görmek, genel olarak hayırlıdır.

Rüyada Kan Yağmuru Görmek

Rüyada kan yağması aynı taş yağması gibi hayra alamet değildir. Eğer filmlerin etkisinde kalınmadıysa başa gelecek kötü olay manasına gelir. Bu olay büyük günaha girmek diye yorumlanır.

Benzer Rüya Tabirleri
Rüyada Dolu GörmekRüyada Bulut Görmek

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.