Rüyada Vurulmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada vurulmak ne manaya gelir? Rüyasında vurulduğunu gören kişilerin bu rüyadan ne anlam çıkarması gerektiğini açıklıyoruz.
Rüyada Vurulmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada Vurulmak

Rüya sahibinin rüyasında vurulduğunu görmesi kişinin sahip olduklarının değerini bilmesi gerekeceğine delalet etmektedir. Hayatında nankör insanların olmasına rağmen sakin kalacağı manasına gelir. Rüyada vurulmak, aynı zamanda rüya sahibinin yanlış insanlara güvenip mutsuz ve huzursuz olacağına işaret etmektedir. Aynı zamanda rüyada vurulmak, kişi için bir uyarı niteliğini taşımaktadır.

Rüyada Vurulmak

Rüyada Vurulmak Ama Acı Hissetmemek

Rüya yorumcularına göre rüyada vurulmak ama acı hissetmemek, kişinin dost bildiği ve güvendiği bir arkadaşından büyük kazık yiyeceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, delalet eder. Rüyada vurulmak ama acı hissetmemek, uzun bir aradan sonra sıkıntılarının sona ereceğine, rahata kavuşacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada Boynundan Vurulmak

Rüya sahibinin rüyasında boynundan vurulduğunu görmesi kişi çok büyük bir günah işler. Bu rüya işleyeceğiniz veya işlediğiniz bir günahtan dolayı hemen tövbe etmeniz gerektiğinin bir göstergesidir. Eğer rüyanızda sizin değil de bir başkasının boynunun vurulduğunu görmüşseniz, bu size yapılmış bir ihtardır. Dikkatli olmanız ve hareketlerinize çeki düzen vermeniz gerektiğinin bir işaretidir. Rüyada boynunuzun vurulmasına rağmen ayağa kalkıp yürüdüğünüzü görmeniz, yaşadığınız tüm sıkıntılara sabırla dayanıp sebat göstermeniz sonucunda hep feraha erdiğinizin ve daima bu şekilde sıkıntılardan kurtulacağınızın habercisidir.

Rüyada Silahla Vurulmak Kan Akmaması

Rüya sahibinin iş hayatında çeşitli sıkıntılar ile uğraşacağına, ailesine yeteri kadar zaman ayıramayacağına, bu nedenle de mutsuz ve huzursuz olacağına delalet eder. Rüyada silahla vurulmak kan akmaması, kişinin kötü bir haber alacağına, uzun bir seyahate çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada Silahla Vurulmak İstendiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında silahla vurulmak istendiğini görmek, kişinin uzun süreli bir aşk hayatına sahip olacağına, fakat sonradan bu birlikteliğin sona ereceğine, mutsuz olacağına, sahip olduklarını teker teker kaybedeceğine, adeta depresyona gireceğine delalet eder. Rüyada silahla vurulmak istendiğini görmek, kişinin mal ve mülk kaybına uğrayacağı manasına da gelir.

Rüyada Bacağından Vurulduğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında bacağından vurulması bacaklarından vurulan kişinin ailesi ve akrabaları geniş olur. Bacağının alt kısmından vurulmak ise ömür demektir. İki ayağından birden vurulmak ise memleketine hayırlı işler yapan bir kimse olacağına işaret eder. Topuğundan vurulmak demek çocuğundan maddi destek alacağı manasına gelir.

Rüyada Omzundan Vurulmak

Rüya yorumcuları tarafından yapılan yorumlara göre rüyada omzundan vurulmak, kişinin iş hayatında çekeceği sıkıntıların habercisidir. Rüyada omzundan vurulmak, aynı zamanda alınacak olan kötü bir habere rivayet eder.

Rüyada Silahla Vurulduğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında birisinin silahla sizi vurması sizin sıkıntı ve dert çekeceğine, vuran kişiyi tanıyorsanız o kişinin de büyük günaha ya da birini üzecek büyük bir yanlışa neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada Tabancayla Vurulmak

Rüya sahibinin rüyasında tabancayla vurulduğunu görmesi gönül ilişkisine yorulur. Rüyasında tabancayla vurulduğunu gören kişi belki karşılık bulacağı belki de karşılık göremeyeceği bir sevdaya yorumlanır.

Rüyada Tüfekle Vurulduğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında tüfekle vurulduğunu görmesi hiç beklemediği bir kimseden zarar göreceğine yorumlanır. Rüyada tüfekle vurulmak çevrenizdeki insanların size haset ettiğini ve zarar vermeye çalıştığına yorumlanmaktadır. Ayrıca rüyada tüfekle vurulmak günahlardan sıyrılmaya yapılan hatalardan dönmeye veya sıkıntılardan arınmaya yorumlanmaktadır.

Rüyada Kafadan Vurulmak

Rüya sahibinin rüyasında kafasından vurulduğunu görmesi uzun süredir unuttuğu bir olay hakkında yeniden kafa yoracağına veya o olayı tekrar yaşayacağına yorumlanır. Rüyada kafasından vurulduğunu gören kişinin geçmişteki bazı konuların tekrar gün yüzüne çıkacağına ve çıktığında üzüleceğinize veya sevineceğinize yorumlanmaktadır.

Rüyada Kalbinden Vurulmak

Rüya sahibinin rüyasında kalbinden vurulduğunu görmesi rüya tabirleri yorumcularına göre kalbinden vurulan kişi bazen de kendisine uygun olmayan ve sonradan zarar göreceği bir kişi ile gönül ilişkisine gireceğine  ve bu ilişki sonunda oldukça büyük bir üzüntü yaşayacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada Kolundan Vurulduğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kolundan vurulduğunu görmesi rüya yorumcularına göre bir müddet için yaptığı işten geri kalır veya çalışmalarını yarım bırakır. Bu rüya oldukça yetenekli ve işinde mahir olan bir kimsenin, tembelliği sonucunda başarılı olamamasına veya kendisine verilen bu yetenekleri kullanamamasına yorumlanmaktadır.

Rüyada Vurulup Öldüğünü Görmek

Rüya sahibinin rüyasında vurulduğunu ve öldüğünü görmesi kişinin ömrünün uzadığı yorumu yapılır. Rüyanın tam tersine, rüya sahibinin önünde upuzun ve mutlu bir hayatı olduğu anlamına gelir.

Rüyada Vurulup Ölmediğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında vurulduğunu ama ölmediğini görmesi dünyalık olarak tabir edilir. Rüyasında vurulduğu halde ölmediğini gören kişinin büyük kazanç elde ederek, büyük bir mal sahibi olacağı anlamına gelir. Rüya sahibi zengin olacak ve bolluğa kavuşacaktır

Rüyada Sırtından Vurulduğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında sırtından vurulduğunu görmesi kişinin bir haksızlığa uğrama olasılığına yorumlanmaktadır. Rüya sahibi hiç hak etmediği halde çok acı sözler işitecek ve hakarete uğrayacaktır.

Rüyada Kamçı İle Vurulduğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kamçı ile vurulduğunu görmesi vurduğu kişiyi tanıyor ise gerçek hayatta o kişi hakkında ileri geri konuşur veya o kimsenin dedikodusunu yapar. Vurduğunuz yerden kan geliyorsa bu rüya bazen bozulmaktadır. Kamçı ile vurmak bazen de zulmetmeye, bazı kişilere karşı kötülük yapmaya da işaret etmektedir.

Rüyada Kırbaç İle Vurulduğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kırbaç ile vurduğunu görmesi korktuğundan emin olur, sıkıntılarından kurtulur. Bazen de bu rüya gören kişinin artık hiç ummadığı bir yerden haber almasına, tam umudunu kesmişken isteğine nail olmaya işaret eder. Kırbaç ile vurmak bazen de vuran kişi için zarara ve ziyana delalet etmektedir.

Rüyada Vurularak Yaralandığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında vurulduğunu ve yaralandığını görmesi mücadele etmek demektir. İlk başta sıkıntı yaşayacağınıza ama çalışarak ve çaba sarf ederek bu sıkıntıdan kurutlacağınızı gösterir. Eğer yaralandığı takdirde kan akmıyorsa maddi ve manevi yönden çok daha fazla güçleneceği manasına gelir.

Rüyada Elden Vurulduğunu Görmek

Sağ elden vurulmak demek erkek akrabalarınızdan birinden yardım alacağınızı gösterir. Sol elinizden vurulduğunuz zaman ise kadın akrabalarınızdan birisinin size yardım edeceği şeklinde yorumlanır.

Rüyada Vücuttan Vurulduğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında vücuttan vurulduğunu görmesi, kişinin malı katlanacağına rivayet edilir. Kişinin rüyasında vücuttan vurulduğunu görmesi, rüya sahibinin iş hayatında başarılı işler yapacağına delalet eder.

Rüyada Karnından Vurulduğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında karnından vurulduğunu görmesi karnından yaralandığını görmek kadınlar için çocuklarından hayırlı bir haber geleceğine, hamile ise vefalı bir çocuk olacağına işaret eder.

Rüyada Vurulduğu Yerden Kan Akması

Rüya sahibinin rüyasında vurulduğu yerden kan aktığını görmesi sinirleneceğine ve öfkesine hakim olamayacağına yorumlanmaktadır. Eğer ki kendinizi teskin etmezseniz ve sürekli her şeye öfkelenirseniz sonunda zararlı çıkacağınızın ve bazı sorunlarla karşılaşacağınıza yorumlanmaktadır.

Rüyada Ok İle Vurulduğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında ok ile vurulduğunu görmesi okla vuran kişi tarafından size kötü bir haber verileceği işaret edilir. Kimi alimler tarafından ise ok ile vuran kişi vurduğu kişi hakkında ağır sözler sarf edecektir diye yorumlanmıştır.

Rüyada Arkadaşı Tarafından Vurulduğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında arkadaşı tarafından vurulduğunu görmesi gerçek hayatta iyi dostlar edinir ve kendisine daima iyilikte bulunacak hayırlı insanlarla karşılaşır. Bu rüya bazen de rüyanın gerçek hayatta da aynı şekilde çıkacağının, arkadaşlarınızdan birinin ihanetine uğrayıp sıkıntı çekeceğinizin göstergesidir.

Rüyada Camide Vurulduğunu Görmek

Rüyada sahibinin rüyasında camide vurulduğunu görmesi doğru yola eren ve hidayet ehli olan kişilerden birisi olur. Bu rüya eğer yanlış yolda iseniz ve bazı günahları işliyorsanız, hepsinden kurtulup doğru yola erişceğinize ve birçok sevap işleyip her anlamda iyi bir insan olacağınıza delalet eder.

Rüyada Aşı Vurulduğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında aşı vurulduğunu görmesi hayırlı ilim öğreneceğine yorumlanır. Bu rüya genellikle eğitimle ve öğrenimle alakalıdır. Derecenizin yükselmesini sağlayacak ve size her anlamda fayda sağlayacak ilimle meşgul olmaya ve hayırlı, güzel bilgiler edinmeye işaret eder.

Rüyada Akrabası Tarafından Vurulduğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında akrabası tarafından vurulduğunu görmesi kendisine çok yakın olan bir kimseden kötülük görür veya o kişinin yapacağı bir hareket sonucunda kedere düşer. Bazen de bu rüya yakın akrabalardan bir kimse ile ilişkiyi kesmeye veya onlardan uzaklaşmaya da yorumlanmaktadır.

Rüyada Başını Taşa Vurulduğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında başını taşa vurduğunu görmesi özellikle yatsı namazlarını kılmada gevşek davrandığınızın ve genellikle bu namazı kılmadan uykuya yattığınızın göstergesidir. Başını taşa vurmak özellikle kişinin ibadetlerine, namazlarına ve dünyevi hallerine yorulmaktadır.

Rüyada Sopa İle Vurulduğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında sopa ile vurulduğunu görmesi cahil, bilgisiz ve kötü kalpli insanlar yüzünden yaşayacağınız sıkıntıların habercisidir. Bu rüya, çevrenizde bulunan ve bilgisizliği nedeni ile bazı sıkıntılı durumlara düşen cahil bir kimse eliyle size ulaşacak zarara, onun yüzünden işlerinizde meydana gelecek bozulmalara ve sıkıntılara işarettir.

Rüyada Yumrukla Vurulduğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında yumrukla vurulduğunu görmesi saygınlığın yitirilip insanların gözünde kıymetin düşmesidir. Yumrukla size vurulduğunuz görürseniz hoşunuza gitmeyecek bir haber işitirsiniz. Yumrukla bir başkasına vurmak ise eğer o kimseyi tanıyorsanız, zulmetmeye, o kişiye kötülükte bulunmaya veya sizin elinizden ona ulaşacak bir zarara işaret eder

Rüyada Öldükten Sonra Vurulduğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında dini anlamda güçlü olduğunuzun ve ahirete yönelip dünyanın tasa, dert ve geçici heveslerine sırtınızı döndüğünüzün göstergesidir. Rüyada ölmenize rağmen silahla veya benzeri bir şeyle vurulmanız, ahlaki açıdan kıymetinizin ve derecenizin artmasına, insanlara arasında çok güzel ve hayırlı bir yer edinmeye işarettir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum