Rüyada Vaaz Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada vaaz dinlediğini görmenin manası nedir? Vaaz dinlemek ya da vaaz vermek nasıl yorumlanır? Rüyada vaaz görmenin ne anlama geldiğini yazımızın devamında detaylarıyla anlatıyoruz.
Rüyada Vaaz Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Vaaz Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada vaaz görmek hayırlı şeylerin olacağına yorulur. Bazı durumlarda rüyanın şekline göre kötü manalara da geldiğine delalet eder. Görüş şekline göre rüyada vaaz görmenin olumlu ve olumsuz yorumları şöyledir.


Rüyada Vaaz Verdiğini Görmek

Kişinin halka veya bir topluluğa vaaz vermesi demek kişinin makamına göre farklı anlamlara gelir. 

  1. Vaaz veren bilim insanı ya da öğretmen ise eğitim verdiği ya da onu dinleyenlerin anlattıklarından faydalanıp memnun olacağı manasına gelir.
  2. Vaaz veren tüccar ise helal rızk kazanacağı ve onunla alışveriş yapanların memnun kalacağına işarettir.
  3. Vaaz veren kişi rütbe atlama ya da ünvan yükseltme bekliyorsa bu arzusunun gerçekleşeceği ve emri altına insanların gireceği manasına gelir.
  4. Vaaz veren kişi sıradan bir vatandaş ise menfaatine olan ilişkiler kuracağı ve bunlardan faydalanacağı manasına gelir.

Rüyada Vaazı Tamamlayamadığını Görmek

Vaazın yarım kalması demek karşınıza bazı zorlukların çıkacağı ve sıkıntı yaşatacağı anlamına gelir. Rüyada vaazı tamamlayamadığını görmek tatsız sözler işiteceğine, zorluk ve sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, arkadaşlarıyla arasının bozulacağına, işlerinin bir türlü yoluna girmeyeceğine delalet eder.


Rüyada Vaaz Vermeye Çıkıp Vaaz Vermeden İnmek

Kürsüden vaaz vermeden inilmesi itibar kaybına işarettir. Toplum içinde yaşayacağınız bir durum ile itibar kaybı yaşanacağı manasına gelir.  Rüyada vaaz vermeye çıkıp vaaz vermeden inmek rüya sahibinin hayal kırıklığına uğrayacağına, kişinin arkadaşlarıyla tartışma yaşayacağına ve bu anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacaklarına inanılır.

ruyada-vaaz-gormek.jpg

Rüyada vaaz görmek, kişinin bazı sorunlardan ötürü bir türlü sahip olunamayan mevkiye terfi alınacağı demektir. Rüya sahibinin sorun yaratan olayların çözüme kavuşturacağı anlamına gelir.


Rüyada Boş Alana Vaaz Vermek

Bu durumda aynı rüyada olduğu gibi çevrenizde olacak ya da sizin yaşayacağınız bir olayda söyledikleriniz dikkate alınmayacağına delalet eder. Rüyada boş alana vaaz vermek  kişinin iş ortaklarıyla ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras kavgası yaşayacağına, kazancını arttırmak için hileli yollara başvuracağına delalet eder.


Rüyada Çıplak Şekilde Vaaz Verdiğini Görmek

Çıplak olmak bir durum karşısında söylediğiniz ya da söyleyeceğiniz bir yalan manasına gelir. Rüyada çıplak şekilde vaaz verdiğini görmek rüya sahibinin ağzının tadının bozulacağına, attığı adımların boşa çıkacağına, aile bireylerinde hastalık oluşacağına inanılır.


Rüyada Bilgili İnsanlara Vaaz Vermek

Toplumda mevki kazanacağına ve sözlerine itibar edileceğine işarettir. Rüyada bilgili insanlara vaaz vermek rüya sahibinin sevilen kişilerle ortaklık kuracağına, maddi olarak büyük bir güç kazanacağına, uzaun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağı anlamına gelir.


Rüyada Mecliste Vaaz Vermek

Mecliste olmak eğer ne diyeceğini bilemiyor ve korkuyorsa başına bir sıkıntı geleceğine, rahat şekilde anlatıyor ve kendini dinletiyorsa hayırlı bir işle karşılaşacağına yorumlanır. Rüyada mecliste vaaz vermek büyük bir yol kay edeceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, kendisine uygun ve hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, hayallerini kısa süre içerisinde gerçekleşitreceğine yorulur.

Neoldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum