Rüyada Uçkur Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada uçkur görmek ne manaya gelir? Rüyasında uçkur gören kimsenin bu rüyayı nasıl yorumlayacağını ve rüya tabirleri kitaplarında bu konudan nasıl bahsedildiğini sizler için derledik.
Rüyada Uçkur Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Uçkur Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada uçkur görmek, kimin gördüğüne göre farklı manalara yorulmaktadır. Tüm kaynakların ortak görüşü olarak uçkur görmek müjdeli haber demektir. Rüyasında uçkur gören kimse için rüya yorumcuları, kişinin cinsiyetine göre değişmektedir derler. Rüya gören erkek ise kadın, kadın ise erkek manalarına delalet etmektedir.

Rüya sözlüğü yorumcularının söylediklerine göre rüyada uçkur görmenin manası ayrıca şu şekillerde ifade edilmektedir: 


Rüyada Uçkur Görmek (Erkek)

Eşine işarettir. Kişi bekar ise varsa kız kardeşi ve annesi işaret edilir. Bu kişilerden gelecek haber manasına gelir. Eşi hamile olan erkeğin uçkur görmesi erkek çocuğu olacak diye yorumlanır.

Rüyada uçkur görmek, rüya sahibinin rahat bir hayata erişeceği, hayatındaki bütün olumsuz şeylerin ortadan kalkacağı demektir. Kişinin sevdiği insanlarla güzel ve hoş vakitler geçireceği, bu süre içerisinde mutlu ve huzurlu hissedeceği anlamına gelmektedir.


Rüyada Uçkur Görmek(Kadın)

Kadın evliyse eşine işarettir. Bekar ise erkek kardeşine, amcasına ya da varsa damadına işaret eder. Bunlardan gelecek haber manasına gelir. Hamile kadının uçkur görmesi kız çocuğu olacağına işarettir.


Rüyada Uçkurun Yılan Olması

Uçkur yılan olmuşsa, bekar kimse kadın akrabalarından biriyle tartışacaktır denir. Kişi evliyle eşinin tarafından akrabalarınından biri ile sorun yaşayacağı manasına gelir.


Rüyada Uçkur Geçirmek

Uçkur geçirdiğini gören kimsenin kız çocuğu olacağı rivayet edilir. Kişinin ailesiyle birlikte mutlu ve huzurlu bir ömür geçireceği, eşiyle hiç bir zaman büyük derecede tartışmayacağı demektir.


Rüyada Uçkurun Düğüm Olması

Rüyada uçkurun düğüm olması sıkıntı demektir. Düğüm çözülebiliyorsa sıkıntıların aşılacağı manasına gelir. Rüya sahibinin gençlik yıllarında kötü alışkanlıklar edineceğine, bu alışkanlıkların kişinin başına sorun açacağına işaret eder.


Rüyada Uçkur Lastiği Görmek

Rüyada uçkur lastiği görmek, rüya sahibinin kurduğu bir ortaklık sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, işlerini eski düzenine oturacağına, maddi sorunlarını bitireceğine alamet eder.


Rüyada Beyaz Lastik Görmek

Rüyada beyaz lastik görmek, kişinin yapmış olduğu bir çok işten deneyim kazanacağına ve kendi işini kuracağına, işinde kendisini çok geliştireceğine delalet etmektedir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.