Tabircilere Göre Rüyada Tuvalet Görmenin 21 Anlamı ve Yorumu

Rüyada görülen tuvalet eğer kirliyse sıkıntıya delalet eder. Eğer temiz ve kokmayan bir tuvalet gördüyseniz bu durum son derece hayırlıdır. İşte cevaplar.
Tabircilere Göre Rüyada Tuvalet Görmenin 21 Anlamı ve Yorumu

İslam dininde rüya vardır ve alimlere göre rüya insanın ruhuyla gördüğü ve aklıyla idrak ettiği bir durumdur. Dünya ve ahiret arasında Alem-i Misal olarak adlandırılan rüya, çoğunlukla iyi ya da kötü durumda dua edilerek hayra yorumlanır. İslami rüya tabircisi İbn-i, rüyalarımız gerçek dünyayla derinden bağlantılıdır ve günlük hayatımızda büyük önem taşır. Bu görüntüler genellikle istek ve ihtiyaçlarımızı temsil eder. Ruhsal olarak konuşursak, bu durum duygusal gücümüzü de temsil edebilirler.

ruyada-tuvalet-gormek-001.webp

Rüyada tuvalet görmek maddi duruma ve hane halkının yaşayacağı olaylara yorumlanırken uzun ve yorucu bir iş hayatı geçireceğine delalet eder. Rüya sahibi önüne çıkan olumsuz olayları ailesinden destek alarak çözeceğine, hayallerine kavuşacağına ve aile bireyleri arasında güçlü bağların olacağına yorumlanır.

1. Pis Tuvalet Görmek

Rüyada pis tuvalet gören kişinin huzur ve mutluluk bulacağına delalet eder. Rüya sahibinin geleneklerine çok bağlı bir insan olduğunun da göstergesi olan bu rüya huzura kavuşmaya delalet eder. Rüya görülme şeklinin tam tersinde yorumlanır. Kişi hayatında var olan sıkıntılardan kurtulacaktır. Rüyaların tersi çıkar mantığı görülen bu düşte gerçekleşecektir.

2. Kirli Tuvalet Görmek

Rüya yorumcularına göre rüyada kirlenmiş bir tuvalet gören rüya sahibinin hayallerine ulaşmak için çok çalışacağına, bütün mal varlığını bu iş için harcayacağına fakat hayal kırıklığına uğrayacağına rivayet eder. Rüyada kirli tuvalet görmek aynı zamanda kişinin hayallerinin peşinden koşacağına fakat onu kıskanan insanların varlığı anlamına gelmektedir.

3. Tuvalet Kağıdı Görmek

Rüya sahibinin rüyasında tuvalet kağıdı görmesi kişinin elindekinin değerini bilmesi gerekeceğine, yaşadığı olaylardan ders çıkacağına delalet eder. Rüyada tuvalet kağıdı görmek aynı zamanda sorunlara çözüm bulan bir aile büyüğü manasına gelir. Kişinin aile bağlarını güçlü tutması gerekeceği manasına gelir.

4. Küçük Abdest Bozduğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında küçük abdest bozduğunu görmesi hapiste olanlar için özgürlüğe, zorda kalanlar için tüm sıkıntılarından kurtulacağına delalet eder. Genelde abdest bozmak insana ferahlık veren bir eylem olduğundan rüyada görülmesi kendisini her türlü üzüntü ve kederden uzaklaştırmaya ve her anlamda mutluluğa delalet etmektedir.

5. Tuvalet Deliği Görmek

Rüyada tuvalet deliği gören rüya sahibinin işlerini yoluna koyacağına, karşısına çıkacak olan zorlukları mantıklı bir şekilde halledeceğine delalet eder. Ayrıca rüyada tuvalet deliği görmenin bir başka anlamı ise tutkulu ve heyecanlı geçecek bir ilişkiye işarettir.

6. Tuvaletin Deliğini Karıştırdığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında tuvaletin deliğini karıştırdığını görmesi bazı kararsızlıklar yaşar ve bunun sonucunda da birden fazla iş değiştirmek zorunda kaldığına delalet eder. Maddi anlamda ya çok zengin olacak veya elinde geçen fırsatları değerlendiremeyerek zor bir duruma düşeceği manasına gelmektedir.

7. Eski Tuvalet Görmek

Rüyada eski tuvalet görmek, rüya sahibinin bazı hoşuna gitmeyecek durumlarla karılaşacağına, kendisine sürekli zarar veren bir insanla tanışacağına alamet eder. Kişinin iki yüzlü insanlardan kurtulacağına da delalet etmektedir.

8. Alaturka Tuvalet Görmek

Rüyada alaturka tuvalet görmek, kişinin hayırlı ve saygılı bir eşe sahip olacağına yorulur. Rüya sahibinin hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, maddi sıkıntı yaşamayacağına rivayet eder.

9. Tuvalet Taşı Görmek

Rüyada tuvalet taşı görmek, rüya sahibinin karşısına çıkacak olan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, tüm imkanlarını kullanarak çok iyi bir şirkette işe başlayacağına, dünya çapında işler başaracağına rivayet etmektedir.

10. Umumi Tuvalet Görmek

Rüyada umumi tuvalet görmek, rüya sahibinin hayatındaki sıkıntıları çok kolay bir şekilde atlatacağına, kişinin korkularını yavaş yavaş aşacağına, her türlü keder ve üzüntüden kurtulama işaret eder.

11. Tuvalet Taşıdığını Görmek

Rüyada tuvaletin taştığını görmek, ufak sıkıntıların ardından sonu mutlu bitecek şeylere yorumlanır. Özellikle iş konularında çok çalışıp yorulmayı fakat sonunda kazanmayı müjdeler.

12. Tuvalette Pislik Görmek

Rüya sahibinin rüyasında tuvalette pislik görmek, elinde çok miktarda para geçeceğine yorumlanmaktadır. Pis tuvalet gören kişinin adı daima iyi bir şekilde anılacağına rivayet eder.

13. Büyük ve Küçük Abdest Yaptığını Görmek

Kişinin rüyası genelde mal ve paraya yorulmaktadır. Ne kadar çok yaparsanız o kadar çok büyük menfaat ve mal elde ederseniz. Özellikle büyük abdest yapan kimse çok soylu biri olduğu anlamına gelmektedir.

14. Tuvalette Kilitli Kaldığını Görmek

Rüyada tuvalette kilitli kalmak vefat anlamı taşımaktadır. Hayırsız bir rüyadır. Aynı zamanda rüyada tuvalette kilitli kaldığını görmek, kişinin yakın zamanda kötü bir haber alacağına, bu haberin tüm aile bireylerini derinden etkileyeceği manasına gelmektedir.

15.  Tuvaletin Pis Koktuğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında tuvaletin pis kokması, patavatsız bir kadın demektir. Herkesi kıran ve ilk aklına geleni konuşan ve haddini bilmeyen biri üzerine vazife olmadığı halde her işe karışan ve çevresinde iyi anılmayan biri olduğuna delalettir.

16. Tuvalet Temizlediğini Görmek

Rüyasında tuvaleti temizlediğini gören kimse borçlanır. Bu borçlanma mal mülk almak için olacaktır.

17. Tuvalet Aradığını Görmek

Tuvalet aradığını veya rüyada sıkıştığını görmek yaşanacak talihsizliklere işarettir. Başınıza gelecek bir olay ile çevrenizde komik duruma düşebilirsiniz. Kimi yorumcuya göre rezillik manasına gelir. Topluma rezil olmaya işarettir denir.

18. Tuvalete Düştüğünü Görmek

Böyle bir rüya gören kimse istemese de bazı yanlış yollara girer ve bunun sonucunda hoş olmayan durumların içinde kalır. Bu rüya bazen de hatalar yapmaya, günah işlemeye ve bu nedenle de toplum içinde horlanmaya işarettir.

19. Tuvalette Bir Şey Yediğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında tuvalette bir şey yediğini görmesi iyiye yorulmaz. İnsanlara zarar verecek hal ve hareketlerde bulunacağına veya ağzından çıkacak birçok kötü şeyden dolayı en yakınlarının bile kalbini kırıp insanlardan uzaklaşacağına delalettir.

20. Tuvalet Kuyusunun Kanla Dolduğunu Görmek

Kişinin rüyasında tuvalet kuyusunun kanla dolduğunu görmesi, rüya sahibinin çok fazla israf ettiğini görmesi hayırlı değildir. Bu nedenle de sıkıntıya girebileceğini işaret eder.

21. Büyük Abdest Bozduğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında büyük abdest bozduğunu görmesi sıkıntı demektir. Küçük düşmeye ve sıkıntı yaşamaya yorumlanmaktadır. Maddi anlamda da bazı zorluklar yaşanacağı anlamına gelmektedir.

Benzer Rüya Tabirleri
Rüyada İnsan Dışkısı GörmekRüyada Kaka Görmek

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum