Rüyada Taş Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyasında taş gören kimse için rüya yorumu nasıl yapılır? Cevaplar, rüya tabiri kitaplarından derlediğimiz haberimizde...
Rüyada Taş Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Taş Görmek

Yüksek makamlara gelerek saygınlık kazanacağına yorulmaktadır. Rüya sahibinin yakın tarihte çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olayların kendisini dahil yakınında bulunan insanları da etkileyeceğine delalet etmektedir. Çok çalışacağına ve çevresindeki insanlar tarafından saygı göreceğine rivayet eder.

Rüyada Taş Görmek

Rüyada taş görmek, kişinin hayatında kötü kalpli insanların olacağı demektir. Rüya sahibinin son dönemde yaşadıkları yüzünden ruh halinin dengesiz olacağına, istemeden de olsa çevresindeki insanları üzeceği anlamına gelmektedir. Rüya tabirleri kitaplarına baktığımız zaman rüyada taş görmek hakkında ayrıca şu ifadeler yer alır;

Rüyada Taş Attığını Görmek

Birine taş attığını gören kimsenin düşmanları vardır. Bu düşmanlar onu takip eder, dikkatli olmalıdır. Rüyada denize taş atmak, devlet yaşayacağınız sıkıntıya işarettir. Rüyada hayvana taş atmak, kediye ya da köpeğe taş attığını gören kimse için üzüntü yaşayacağı söylenir. Kimi yorumcu bu rüya için rüya sahibinin daha merhametli olması gerektiğini söyler.

Rüyada Değerli Taş Görmek

Rüya sahibinin düşünde değerli taş görmesi kişinin özel hayatında mutlu olacağına delalet eder. Rüya sahibi, akrabalarıyla münakaşa içerisinde olacaktır. Özellikle miras konusunu içerisinde barındıran bu rüya çeşitli tartışmaları habercisi olarak nitelendirilir. Rüyada değerli taş görmek, elde edilecek olan gerçek dost manasına da gelir.

Rüyada Gökten Taş Yağdığını Görmek

Rüyasında gökten taş yağdığını gören kişi o yerdeki toplumun tamamını ilgilendiren ortak bir sorun anlamına gelir. Rüyada gökten taş indiğini görmek, felaketlere veya gelecek kötü habere işarettir. Rüya sahibi zor bir dönem içerisine girecektir. Bu süreçte ailesinden yardım alması gerekmektedir. Bu yardım hem maddi ham de manevi açıdan olabilmektedir.

Rüyada Yeşil Taş Görmek

Rüyada yeşil taş görmek, bereket demektir. Hanesinin daima huzur dolu olacağına, rahatlayacağına rivayet eder. Özellikle yeşil renk son derece hayırlı bir anlama sahiptir. Yeşil taş olması da rüyaya daha fazla anlam katmaktadır. Rüya sahibinin aile hayatında elde edeceği mutluluk anlamına gelmektedir.

Rüyada Derede Taş Görmek

Uzun süreli aşk hayatını betimleyen bu düş, yorumcular tarafından hayırlı betimlenir. Kişinin sahip olduklarının değerini bilmesi gerekeceği rivayet eder. Haramdan ve zinadan uzak durmalı, yardıma muhtaç olanlara yardım etmelidir. Rüyada görülen dere eğer durgunsa rüya tam tersi manasına gelir.

Rüyada Duvarda Taş Görmek

Duvarda, sıva altında ya da asılı şekilde duran taş görmek gaflet demektir. Gaflete kapılacağınıza ve sonunda zararlı çıkacağınıza işaret eder. Rüyada duvarda taş gören rüya sahibinin yeni bir işe gireceği bu işten zararlı çıkacağı manasına gelir.

Rüyada Taş Satın Aldığını Görmek

Para verip taş aldığını gören kimse kötü huylu biriyle evlenir denir. Evli kimse bu rüyayı görürse eşinin etrafında kötü huylu kimseler olduğu yorumu yapılır.

Rüyada Taş Topladığını Görmek

Taş topladığını gören kimse para kazanacak denir. Yerden topladığı taşları alıp götüren kimse için bu taşlar paraya çevrilecek mal demektir. Kimi yorumcuya göre zahmetli bir süreç ya da yolculuk sonucunda kazanılacak paraya işaret eder.

Rüyada Taş Yediğini Görmek

Rüyasında taş yediğini gören kimse sıkıntı çeker. Rüyada taş yemek görmek hakkında kimi yorumcu ise bu sıkıntının geçici olduğunu ve sonunda mutlu olunacağını ve ödüle kavuşulacağını söyler.

Rüyada Taş Yığdığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında taş yığdığını görmesi bir kişi rüyasında bir yere taş yığdığını görürse bu rüya sahibinin çok sevineceği şeyler öğrenmesine delalet eder. Rüyada taş yığmak, birikim yapmaya işarettir.

Rüyada Kolye Taşı Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kolye taşı görmesi kendisini çok kederlenecek bir sorun yaşayacağına delalet olunur. Rüyada kolye taşı görmek, zenginliğe veya yardıma muhtaç birine yardım etmeye yorulur.

Rüyada Evin İçinde Büyük Taş Görmek

Rüya sahibinin rüyasında evin içinde büyük taş görmesi kendisine çok yakın olan bir kişiden yakın zaman içinde kendi menfaatine yapacağı bir davranış göreceğine yorumlanmaktadır.

Rüyada Küçük Taşlar Görmek

Rüya sahibinin rüyasında küçük taşlar görmesi yaşanılacak olan manevi bir felakete yorulmaktadır. Rüyada küçük taşlar görmek, kişinin hayırlı bir evlada sahip olmasına da delalettir.

Rüyada Yerden Taş Topladığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında yerden taş topladığını görmesi zorlukla kazanılacak olan paraya işaret eder. Bir kimse rüyada yerden taş topladığını ya da taş aldığını görürse, rüya sahibinin bir iş için uzun bir yola gitmesi anlamına gelir.

Rüyada Taş Yığını Görmek

Kişinin rüyasında taş yığını görmesi, rüya sahibinin maddi anlamda sorunlarının son bulacağına alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında taş yığını görmesi, kişinin kazancının günden güne artacağına delalet eder.

Rüyada Taş Atıldığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında taş atıldığını görmesi, kişinin hem sosyal hayatında hem de iş hayatında sevilen biri olacağına tabir edilir. Kişinin rüyasında taş atıldığını görmesi, rüya sahibinin zor günleri geride bırakacağına alamet eder.

Rüyada Taş Taşıdığını Görmek

Kişinin rüyasında taş taşıdığını görmesi, rüya sahibinin insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına yorumlanır. Rüya sahibinin rüyasında taş taşıdığını görmesi, kişinin refaha kavuşacağı anlamına gelir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum