Rüyada Tarla Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyasında tarla gören kimse için rüya tabiri nasıl yapılır? Sorularınızın cevaplarını rüya tabirleri kitaplarından derlediğimiz haberimizde bulabilirsiniz.
Rüyada Tarla Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Tarla Görmek

Hayırlı işler başaracağına, bol kazançlar elde edeceğine yorumlanmaktadır. Eşiyle birlikte huzur dolu bir yaşama delalet etmektedir. Kazancının artmasına, aile saadetinin var olmasına işaret eder. Bereketli ve huzur dolu bir yaşam anlamına gelir. Aynı zamanda akrabalarıyla küskünlüklerin son bulması şeklinde tabir edilir.

Rüyada Tarla Görmek

Rüyada Yeşil Tarla Görmek

Rüya sahibinin uzun bir aradan sonra rahat edeceği manasına gelmektedir. Rüyada görülen yeşil tarla bereket demektir. Rüya yorumcuları, bu tür rüyaları genellikle olumlu yönde betimler. Rüya sahibi ailesiyle olan bağlarını bozmamalı ve içini ferah tutmalıdır. Rüyada yeşil tarla görmek, kazanılacak olan paranın da habercisidir.

Rüyada Tarla Görmek

Helal rızık ve para manasına gelir fakat rüya tabircilerine göre temel olarak tarla görmenin manası ikiye ayrılır. Birincisi rüyada verimli tarla görmek; tarlaya ekilen mahsüller hasat edilecek gibiyse ya da güzel durumda görünüyorsa o zaman bolluk ve bereket geleceğine ve çok para kazanılacağına yorulur.

Rüyada Ekili Tarla Görmek

Rüya sahibinin akrabalarıyla ufak tartışmalar yaşayacağına delalet eder. Rüya sahibi verdiği emeklerinin karşılığını zaman içerisinde alacağına delalet eder. Rüya sahibinin elindekinin değerini bilmesi gerekeceği delalet eder. Rüya yorumcuları ailesiyle birlikte huzurlu ve mutlu olacaktır.

Rüyada Kurak Tarla Görmek

rüyada kurak tarla görmek, tarla çorak, terk edilmiş görünüyorsa ve mahsül kurumuş ya da çürümüşse o zaman bu rüya fakirlik ve maddi kayıp manasına gelir. Rüyada kurak tarla görmek, kişinin tarlada ne yaptığına göre anlamı değişmektedir. Kazancının azalması demektir. Rüya sahibi kurak tarlaya tohum ekiyor ise çok çalışacağına anlamına gelmektedir.

Rüyada Tarla Kazmak

Tarla kazmak veya rüyada tarla ekmek gören kimse emeklerinin karşılığını alır. Çalışma hayatında ya da ticaret hayatında gösterdiği çabayla istediği sonuca ulaşacaktır. Uzun bir aradan sonra isteklerine kavuşacağına yorumlanır. Bu süreç, herkes için hayırlı ve bol kazançlı olacaktır.

Rüyada Tarla Almak

Tarla almak maddi olarak büyümek demektir. Alınan tarla ile birlikte hasadınız artıyorsa mal sahibi olmak manasına gelir. Mal ve mülk sahibi olmak demektir. İş hayatında başarı ve kudret anlamına gelir. Böylelikle kişi hayatında var olan sıkıntılarından kurtulacak, rahat bir yaşama kavuşacaktır.

Rüyada Tarla Sulamak

Tarla sulayan kimse için tarlayı güzelce suluyorsa iş hayatında başarılı olacak denir. Eğer suyu fazla kaçırıyor ve tarlayı balçık haline getiriyorsa başına gelecek bir olay sebebiyle komik duruma düşecek ve bu olayı kolay unutturamayacak denir. Bol ve bereketli bir süreç manasına gelir.

Rüyada Karpuz Tarlası Görmek

Rüyada bir tarla karpuz görmek, çok çaba sarf etmeye ve yorulmaya işaret eder fakat işin sonunda başarı ve kazanç beklemektedir.

Rüyada Tarla Ektiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında tarla ektiğini görmesi pişman olacağı hatalar yapacağına, artık çok geç olacağına, hatasını telafi etmek için çok uğraşacağına delalet etmektedir.

Rüyada Tarla Sürdüğünü Görmek

Rüya sahibinin rüyasında tarla sürdüğünü görmesi kişinin uzak bir yere seyahate çıkacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, ailesinde veya arkadaş çevresinde bulunan bir kişinin yakın zamanda evleneceğine rivayet etmektedir.

Benzer Rüya Tabirleri
Rüyada Köy GörmekRüyada Ekin Görmek

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum