Rüyada Silah Görmek Ne Anlama Gelir? Neyi Temsil Eder?

Rüyada Silah Görmek, Başkasında Silah Görmek, Silah Doğrultmak, Silah Almak, Silah Sesi Duymak, Silah Kuşanmak, Silah Saklamak, Silah Sıkmak...
Rüyada Silah Görmek Ne Anlama Gelir? Neyi Temsil Eder?

Rüyada Silah Görmek Ne Demek?

Rüyada silah görmenin alimler tarafından yapılan dini ve İslami yorumlarını sıralıyoruz. Rüyada görülen silah farklı şekillerde tabir edilebilir. Rüya gören kişinin durumuna ve rüyada gördüğü ayrıntılara göre değişiklik gösterebilir. İşte, rüyada silah görmenin rivayetleri;

Rüyada Silah Görmek

Saygınlık, kudret, zafer, başarı, yükseliş ve mevki anlamına gelir. Rüya sahibinin sıkıntılarından, dertlerinden ve sağlık sorunlarından kurtulacağına delalet eder. Akrabalar arasında var olan küskünlüklerin sona ereceğine işaret eder. İş hayatında kolaylık ve bol kazanç manasına da gelir. Kişi evliyse hanesinde huzur ve mutluluk, bekar ise hayırlı bir kısmete yorulur.

Rüyada Silah Görmek

Rüyada Başkasının Elinde Silah Görmek

Risk ve tehlike anlamına gelir. Rüya sahibi özellikle son zamanlarda dikkat etmelidir. Kişinin sahip olduğu değerlere özen göstermesi gerektiği, uzun süreli bir aşk hayatı yaşayacağı fakat bu aşkta başkalarının gözü olabileceğine rivayet eder.

Rüyada Silah Doğrultmak

Rüya sahibinin iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceği, huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına işaret eder. Maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntılar doğuracağı, tatsız durumlar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada Silah Almak

Rüya sahibinin iş ve özel hayatının düzene gireceği, sorunlarından kısa zamanda kurtulacağı, yeni ve daha güzel bir yaşama sahip olacağına delalet eder. Kişinin dertlerinin son bulacağı, hane halkının huzura kavuşacağına yorulur. Rüyada alınan silah, kişinin başarılara imza atacağı, kariyerinin yükseleceğine işaret eder.

Rüyada Silah Sesi Duymak

Rüya sahibinin uzun yıllar boyunca kimsenin sahip olamayacağı bir üne, paraya kavuşacağına yorulur. Bu şöhret sayesinde birçok kişiye yardımı dokunacağı rivayet edilir. Kişinin yeni işlere yelken açacağı, sunduğu projelerin kendisine bol kazanç ve başarı getireceğine delalet eder.

Rüyada Silah Satan Markete Girmek

Rüya sahibinin düşmanları karşısında zafer bulacağına yorulmaktadır. Kişinin maddi anlamda sıkıntılarının son bulacağına alamet eder. Bekarsa hayırlı bir kısmet ile tanışacağına yorulur. Evli ise hayırlı evlada işaret eder.

Rüyada Silah Kuşanmak

Rüya sahibinin rüyasında silah kuşandığını görmesi yapacağı bir işten dolayı şan ve şöhret kazanacağına alamet eder. Kişinin rüyasında silah kuşandığını görmesi, rüya sahibinin iş hayatında daima başarılı olacağına delalet eder. 

Rüyada Silahın Elinden Alınması

Rüya sahibinin maddi ve manevi zarara uğrayanına delalet eder. Ekonomik sorunlar yaşayacağına yorulur. Manevi anlamda yakın arkadaşlarıyla sorun yaşayacağına işaret eder. Problemlerini çözmek için ailesinden yardım alacağına yorulur.

Rüyada Silahın Patladığını Görmek

Geçmişte yaşanılan tatsız bir olayın gündeme gelmesi için uğraş veren birine işaret eder. Bu kişi yapılan hataları sürekli rüya sahibine hatırlatmaya çalışır. Aynı zamanda rüya sahibinin yakın ilişkiler kurduğu biriyle evleneceği, bol para kazanacağı ve işinde kademe atlayacağı anlamına da gelir.

Rüyada Silah Saklamak

Rüya sahibinin rüyasında silah sakladığını görmesi düşmanları olan kişilerin kendilerini garantiye alabilmek için kozlarını tamamen açık oynamayacaklarını, kendilerinin aleyhinde gelişecek durumları alt edecek yedek bir planlarının olacağını delalet eder.

Rüyada Silah Taşıdığını Görmek

Rüyada silah taşıdığını gören rüya sahibinin, tüm kötülüklerden belalardan, kazalardan ve belalardan kendini koruduğuna ve kötülüklerin uzağında olduğuna işaret eder. Rüyada silah taşıdığını gören kişi güvendedir.

Rüyada Silah Kaçırdığını Görmek

Rüyada yurt dışına silah kaçırdığını görmek hayra alamet edilmez. rüya sahibinin dışarı yansıttığı görüntünün aksine bir ruh hali içinde olduğunu, her ne kadar güçlü görünse de aslında zayıf hissettiğine yorumlanmaktadır.

Rüyada Silah Bulduğunu Görmek

Rüyasında kime ait olduğunu bilmediği bir silah bulan kişinin iktidar sahibi olacağını ve yaptığı planlardan çok daha erken şekilde yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada Silahla Ateş Ettiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında silahla ateş ettiğini görmesi kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına ve rahat bir hayata sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada Silah Kullandığını Görmek

Rüyada silah kullandığını ve ateş ettiğini gören kişinin, hoş olmayacak durumlarla karşılaşacağına, yapmadığı bir şeyle suçlanacağına ve bu durumdan ötürü zarar göreceğine işaret eder. Bazı rüya tabircileri ise rüyada silah kullanan kişinin günahkâr olacağına yorar.

Rüyada Silahla Vurulduğunu Görmek

Rüya yazarlarına göre, kötü insanlardan gelinebilecek tehlikelerden dolayı alınacak önlemlere işaret eder. Rüya sahibinin aldığı önlemler sayesinde işlerinin iyiye gideceğine, sorunların ortadan kalkacağına, ortaya çıkan tartışmaların son bulacağı anlamına gelir.

Rüyada Çocuğun Elinde Silah Görmek

Rüya sahibinin rüyasında yapmaması gereken bir şey yapacağına ya da söylememesi gereken şeyleri söyleyeceğine, bu yüzden çok sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada Silah Hediye Edildiğini Görmek

Rüyayı gören kişinin çok iyi bir işin başına geçeceğine bilgisi ve eğitimi sayesinde çok büyük bir zenginliğe ulaşacağına, yeni bir eve çıkıp, kurmuş olduğu hayalleri gerçekleştireceğine yorumlanmaktadır.

Rüyada Silah Sıkan Birini Görmek

Kişinin rüyasında silah sıkan birini görmesi, rüya sahibinin dostları tarafından güzel bir haber alacağına ve huzurlu bir hayat yaşayacağına tabir edilir. Rüya sahibinin rüyasında silah sıkan birini görmesi, kişinin bütün borçlarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada Silah Sıkıldığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında silah sıkıldığını görmesi, kişinin uzun zamandır beklediği haberin olumlu bir şekilde geleceğine alamet eder. Kişinin rüyasında silah sıkıldığını görmesi, rüya sahibinin şansının daima yaver gideceğine delalet eder.

Rüyada Asker ve Silah Görmek

Rüya sahibinin rüyasında asker ve silah görmesi, kişinin sağlık sorunlarının son bulacağı anlamına gelir. Kişinin rüyasında asker ve silah görmesi, rüya sahibinin çevresinden sevindirici haber alacağına delalet eder.

Rüyada Birinin Elinde Silah Görmek

Rüya sahibinin rüyasında birinin elinde silah görmesi, kişinin içsel sıkıntılarının olduğuna yorumlanır. Kişinin rüyasında birinin elinde silah görmesi, rüya sahibinin tehlikede olabileceğine de delalet etmektedir.

Rüyada Pompalı Silah Görmek

Rüyada pompalı silah görmek, rüya sahibinin kötü niyetli kimselerle kimselerle bir araya geleceğine tabir edilir. Rüya sahibinin rüyasında pompalı silah görmesi, kişinin iş hayatındaki sıkıntılarını ailesine yansıtacağına delalet eder.

Rüyada Eşinin Elinde Silah Görmek

Rüya sahibinin rüyasında eşinin elinde silah görmesi, kişinin aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına tabir edilir. Kişinin rüyasında eşinin elinde silah görmesi, rüya sahibinin küs olduğu kimselerle arasının düzeleceğine delalet eder.

Rüyada Uzun Namlulu Silah Görmek

Kişinin rüyasında uzun namlulu silah görmesi, rüya sahibinin yakın zamanda iş için uzun bir seyahate çıkacağına alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında uzun namlulu silah görmesi, kişinin hayırlı işler peşinde koşacağına işaret eder.

Benzer Rüya Tabirleri
Rüyada Tabanca GörmekRüyada Çatışma Görmek

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum