Rüyada Sigara İçtiğini Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada sigara içtiğini görmenin rüya tabircileri tarafından nasıl yorumlandığını, sizler için derledik. İşte rüyada sigara içmenin rüya tabiri;
Rüyada Sigara İçtiğini Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Sigara İçmek

Rüya sahibinin, eğlenmeyi, gezmeyi seven, keyfine düşkün biri olacağına delalet eder. Çalışmaktan çok gezmeyi seven biri olduğu, bundan dolayı arkadaşlarıyla sürekli vakit geçireceğine yorulur. Aynı zamanda rüyada sigara içtiğini görmek, rüya sahibinin iş ya da sosyal hayatı ile ilgili çağırılacağı bir davete gideceğine delalettir. Bu sayede çok mutlu olacağına rivayet eder.

rüyada sigara içmek

Rüyada Birinin Sigara İçtiğini Görmek

Rüya sahibinin yakın zamanda aile bireyleri arasında ufak tartışmaların yaşanacağına delalet eder. Kişinin rüyasında birinin sigara içtiğini görmesi uzun süreli iş hayatına yorumlanır. Yorucu ve stres dolu iş hayatı yüzünden kişi yorgun düşecektir bu nedenle de ailesinden yardım alması gerekmektedir. Rüya yorumcuları bu düşü, sıkıntı bir süreç olarak değerlendirir.

Rüyada Sigara Almak

Rüyada sigara almak, kişinin üzüntü dolu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlarla ilişkisini keseceğine işarettir. Rüya sahibinin kötü alışkanlıklarını bırakıp hayatında yeni bir sayfa açacağına, ailesine eskisinden daha çok önem vereceğine alamet eder.

Rüyada Sigara Paketi Görmek

Rüyada sigara paketi görmek, rüya sahibinin hayattan sıkılmaya başladığına, yeni bir heyecan aradığına delalet eder. Kişinin kısmetinin açılacağına, kendisini mutlu etmenin yolunu bulacağına, doğru kararlar alıp huzurlu olacağına rivayettir.

Rüyada Sigara Külü Görmek

Rüyada sigara külü gören kişinin, ailesiyle ters düşeceğine, aile büyükleriyle büyük kavgalar yaşayacağına yorulur. Rüya sahibinin zor günler geçireceğine, sıkıntı dolu günlerin kendisini beklediğine, hayatında başarısız birisi olacağına delalet eder. Rüyada sigara görmek hakkında daha fazla yorum için buraya tıklayınız.

Rüyada Sigara İçen Birini Görmek

Rüyada sigara içen birini görmek, kişinin eğlence hayatına çok düşkün olduğuna, bu sayede sosyal çevresinin kalabalık olduğuna, her gün bir yerde takıldığına, mutluluğunun çok gezmeye bağlı olduğuna işaret eder.

Rüyada Sigarayı Bıraktıktan Sonra Sigara İçtiğini Görmek

Rüyada sigarayı bıraktıktan sonra sigara içtiğini görmek, rüya sahibinin kötü yola düşeceğine, hayallerine ulaşamayacağına, hayatını tam düzene sokacakken tekrardan hayatının bozulacağına alamet eder.

Rüyada Sigara İçerken Yakalandığını Görmek

Rüyada sigara içerken yakalandığını gören rüya sahibinin aile hayatında bazı sorunlar yaşayacağına, psikolojisinin yerle bir olup huzursuz olacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada Başkasının Sigara İçtiğini Görmek

Rüyada birinin sigara içtiğini görmek, kişinin çok iyi insanlarla tanışacağına, etrafındaki insanlar tarafından sevilen ve saygı gören birisi olacağına, kimseyi üzmeyeceğine, yardıma muhtaç insanlara elinden geldiğince yardımcı olacağına delalet eder.

Rüyada Sigara İçmeyen Birinin Sigara İçtiğini Görmek

Rüyada sigara içmeyen birinin sigara içtiğini görmek, kötü olarak yorumlanmaz. Güzel ve hayırlı gelişmelere yorulur. Kişinin dinine yöneleceğine, iş hayatında başarılı bir birey olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada Annenin Sigara İçtiğini Görmek

Rüya yazarları yani rüya yorumcuları, rüyada annenin sigara içtiğini görmeyi şöyle tabir etmektedirler; rüya sahibinin çok eğlenceli bir kişiliğe sahip olduğuna, bu özelliği sayesinde herkes tarafında sevilip, sayıldığına yorarlar. Kısa bir zamanda çevresi tarafından takdir gören kişinin huzurunun yerinde olacağı anlamına gelir. Bazı rüya tabircileri ise rüya gören kişinin hane halkını sıkıntılar ve sorunların beklediğine, aile içi tartışmaların olacağına yorulur.

Rüyada Sigara İçtiğini Görmek

Rüyada sigara içmek, kişinin gene olarak hayatında rahat bir tavır sergileyeceği, zahmetsiz ve hazır paranın ona daha cazip geleceği bu nedenle de çalışmayı pek istemeyeceği demektir. Çalışmadan para kazanmanın türlü yollarını arayacağına fakat bulamayacağı anlamına gelmektedir.

Rüyada Eşinin Sigara İçtiğini Görmek

Rüyada eşinin sigara içtiğini görmek, rüya sahibinin, çevresindeki insanlar tarafından kötü durumlara düşürüldüğüne, bu insanlardan çok büyük kötülükler göreceğine, zararı en aza indirmek için çok dikkatli adımların atılmasına, düşünerek hareket edilmesinin gerektiğine delalet eder.

Rüyada Oğlunun Sigara İçtiğini Görmek

Rüya sahibinin iş ve aile hayatında büyük sıkıntılara gireceğine, yaşadığı sıkıntılardan kurtulmak için çevresinden destek alacağına, çok iyi duruma gelen rüya sahibini güzel günlerin bekleyeceğine yorulur. Bazı rüya yorumcuları, çocuğun eğlencesine düşkün olduğuna, sorumluluklarını yerine getirmediğine rivayet etmektedir.

Rüyada Sevgilinin Sigara İçtiğini Görmek

Rüyada sevgilinin sigara içtiğini görmek rüya sahibinin, çok güzel haberler alarak, huzur dolu bir yaşantı süreceğine, iyi günlerin çok yakında olduğuna yorulur. Aynı zamanda sevgilinin içine düştüğü sıkıntılara da yorumlanmaktadır.

Rüyada Oruçluyken Sigara İçtiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında oruçluyken sigara içtiğini görmesi, kişinin maddi ve manevi anlamda ferahlayacağına alamet eder. Kişinin rüyasında oruçluyken sigara içtiğini görmesi, rüya sahibinin hayırlı işler peşinde koşacağı anlamına gelir.

Rüyada Babanın Yanında Sigara İçtiğini Görmek

Kişinin rüyasında babanın yanında sigara içtiğini görmesi, rüya sahibinin çevresindeki insanlardan gizlediği bir takım şeyler olduğuna yorumlanır. Rüya sahibinin rüyasında babanın yanında sigara içtiğini görmesi, kişinin sağlık sorunlarıyla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada Camide Sigara İçtiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında camide sigara içtiğini görmesi, kişinin hayatında çeşitli düzenlemeler yapacağına tabir edilir. Kişinin rüyasında camide sigara içtiğini görmesi, rüya sahibinin şanssızlığa uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada Sigara İçerken Yakalandığını Görmek

Rüyada sigara içerken yakalandığını görmek, rüya sahibinin iş ve sosyal hayatında çeşitli sorunlarla karşılaşacağına alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında sigara içerken yakalandığını görmesi, kişinin yakın zamanda dünya evine gireceği anlamına gelir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum