Rüyada Saklambaç Oynamak Ne Anlama Gelir?

Rüyada saklambaç oynamak rüya tabirleri tarafından nasıl yorumlanıyor? İşte, rüyada görülen saklambacın rüya yorumu;
Rüyada Saklambaç Oynamak Ne Anlama Gelir?

Rüyada Saklambaç Oynadığını Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada saklambaç oynadığını görmek, iş hayatınızda uzun dönemdir gösterdiğiniz azminizin karşılığını alacağınıza, projelerinizin başarıya ulaşacağına ve hayırlı kazanç kapıların ardına kadar açılacağına yorulmaktadır. Rüya sahibinin huzur dolu olacağına delalet etmektedir.


Rüyada Saklambaç Oynamak

İş hayatınızda uzun dönemdir gösterdiğiniz azminizin karşılığını alacağınıza, projelerinizin başarıya ulaşacağına ve hayırlı kazanç kapıların ardına kadar açılacağına işaret eder. Aynı zamanda sıkıntılı günlerinizin geride kaldığına, başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine işaret eder.


rüyada saklambaç görmek

Rüyada saklambaç oynadığını görmek, kişinin eski hayatına son vereceğine adeta yeni bir sayfa açacağı demektir. Rüya sahibinin sağlıklı besleneceğine, kötü alışkanlıklarını bırakacağına, zor zamanları atlatacağı anlamına gelmektedir.

Rüyada Saklambaç Oynadığını Görmek

Rüyada saklambaç oynadığını görmek, bazı rüya tabircileri tarafından olumsuz yorumlanmaktadır. Rüyada saklambaç oynadığını gören kişinin, istenmeyen bir olayla karşılaşacağını, bu durumda felaket derecede üzüleceğine işaret eder. İş hayatında ayağını kaydırmak isteyen birilerinin olduğunu, işlerinin gün geçtikçe daha içinden çıkılmaz bir hale gireceğine yorulur. İş hayatındaki bu sıkıntılar aile hayatına da sıçrayacağına, sıkıntılı günlere delalet eder.


Rüyada Körebe Görmek

Çok yakın arkadaşınızın vesilesi ile girdiğiniz bir işte başarılı bir şekilde ilerlerken daha sonrada yaşanacak kötü olaylardan ötürü zor geçecek günlerin ve maddi açıdan büyük kayıplarınızın olacağına işaret eder. Bu uğursuzluklar beraberinde ihanetleri ve ruhsal olarak büyük sıkıntıları getireceği şeklinde yorumlanır.


Rüyada Körebe Oynamak

Rüyada körebe oynamak da iyiye yorulmaz. Rüyada körebe oynadığınızı görmeniz sağlığınızın bozulacağına, zor günler geçireceğinize, maddi ve manevi açıdan sıkıntılarla boğuşacağınıza haber verir. Rüyada oynanılan körebe aynı zamanda işinizi kaybedeceğinize de delalet eder.

Neoldu.Com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum