Rüyada Plak Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada plak görmek neye işarettir? Rüyada plak dinlediğini görmek ne anlama gelir? Rüyada plak satın aldığını görmek gibi rüyada gördüklerinizin tabiri ve anlamları.
Rüyada Plak Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Plak Görmek

Rüyada plak görmek, rüya sahibinin bütün dert ve sıkıntılarından kurtulacağına, önüne çıkan fırsatları değerlendireceğine işaret eder. Rüya sahibinin rüyasında plak görmesi, kişinin sosyal hayatının çok renkli geçeceğine delalet eder.

Rüyada Plak Görmek


Rüyada Plak Dinlediğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında plak dinlediğini görmesi, kişinin yakın zamanda bir ortaklığa gireceğine ve bu ortaklık sonucunda pişmanlık duyacağına alamet eder. Kişinin rüyasında plak dinlediğini görmesi, rüya sahibinin başına kötü işler açılacağına ancak bunların üstesinden gelerek huzura kavuşacağına rivayet eder.


Rüyada Plak Satın Aldığını Görmek

Kişinin rüyasında plak satın aldığını görmesi, rüya sahibinin yeni kimselerle tanışacağına ve bu kişilerden zaman zaman maddi destek alacağına tabir edilir. Rüyada plak satın aldığını görmek, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağı anlamına gelir.


Rüyada Plak Sattığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında plak sattığını görmesi, kişinin çevresindeki insanlara öğütler vereceğine ve o kişiler arasında bilge bir kişi olarak görüleceğine yorulur. Kişinin rüyasında plak sattığını görmesi, rüya sahibinin toplumda parmakla gösterilen bir kimse olacağına delalet eder.


Rüyada Plak Görmek

Rüyada plak görmek, rüya sahibinin geçmişine büyük bir önem vereceği demektir. Rüya sahibinin rüyasında plak görmesi, kişinin daima huzurlu olacağına ve şansının yaver gideceği anlamına gelir.


Rüyada Eski Plak Görmek

Kişinin rüyasında eski plak görmesi, rüya sahibinin yakın zamanda aldığı kararların kişinin hayatını baştan sona değiştireceğine ve iş hayatında bir ün sahibi olacağına alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında eski plak görmesi, kişinin rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine de rivayet eder.


Rüyada Yeni Plak Görmek

Rüyada yeni plak görmek, rüya sahibinin aile hayatında yaşanacak olan kötü günlere yorulur. Rüya sahibinin rüyasında yeni plak görmesi, kişinin iş hayatında yaşadığı sorunların son bulacağına ve ferah bir nefes alacağına delalet eder.


Rüyada Plak Çaldığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında plak çaldığını görmesi, kişinin yakın zamanda bol kazançlı işlere gireceğine ve hayırlı kısmetler ile tanışacağına alamet eder. Rüyada plak çaldığını görmek, rüya sahibinin iş için uzun bir seyahate çıkacağı anlamına gelir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.