Rüyada Öpüşmek - Tanıdık Biriyle Öpüşmek Ne Demektir?

Rüyada öpüşmenin tabirini ve yorumlarını sizler için bir araya getiriyoruz. Anlaşılır ve net görüşler bu yazımızda yer alıyor. İşte detaylar.
Rüyada Öpüşmek - Tanıdık Biriyle Öpüşmek Ne Demektir?

Rüyada Öpüşmek

Genel olarak iş hayatında kazanılan başarıya delalet eder. Kazanılan paraya yorulmaktadır. Aynı zamanda rüyada öpüşmek, kişinin hayatında çeşitli değişiklikler olacağına işaret eder. Hem iş hayatı hem de özel yaşantısında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına yorumlanır. Mutlu ve huzurlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada Öpüşmek

Rüyada Tanıdık Biriyle Öpüşmek

Tüm yorumcuların ortak yorumu, huzur dolu bir ortamın sağlanacağıdır. Uzun süreli aşk hayatı manasına gelir. Tartışmaların son bulacağına rivayettir. Küskünlükler sona erecek, bereketli bir süreç başlayacaktır. Özellikle aileler arasında saadetin sağlanacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada Eski Sevgili İle Öpüştüğünü Görmek

Rüyasında eski sevgilisi ile öpüştüğünü gören rüya sahibinin eskiden tanıdığı bir kişi ile yen bir işe gireceğine, iki tarafında beklemediği bir şekilde büyük başarıların kazanılacağına, bol kazançlar elde edeceğine, bazı arkadaşlarından destek alacağına bu sayede başarısının katlanacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada Biriyle Öpüştüğünü Görmek

Rüya sahibinin rüyasında biriyle öpüştüğünü görmesi yakın zamanda eğer bekar ve erkek ise zengin biriyle evleneceğine, bayan ise güçlü ve dürüst bir adam ile evleneceğine yorumlanır. Bu rüya genel olarak evliliğe açılan kapıların habercisi olarak yorumlanmıştır.

Rüyada Sevgili İle Öpüştüğünü Görmek

Bazı rüya tabircilerine göre rüyada sevgili ile öpüşmek evliliğe işaret etmektedir. Farklı bir yorumda ise sevgili ile öpüşmek hayırlı bir habere yorulmuştur. Rüya sahibinin ilişki de genellikle aşk dolu taraf olduğunun da bir belirtisidir. Kişinin sahip olduğu sevgi sayesinde mutlu olacaklarına da delalet etmektedir.

Rüyada Ünlü Biriyle Öpüştüğünü Görmek

Rüya yorumcularına göre rüyasında ünlü biriyle öpüştüğünü gören kişinin önemli bir başarıya imza atacağına, bu başarının büyük ses getireceğine, herkes tarafından örnek alınan biri haline geleceğine, maddi gelirinin yükseleceğine, yeni projelere başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada Öğretmenle Öpüştüğünü Görmek

Rüya sahibinin rüyasında öğretmenle öpüştüğünü görmesi kişinin bir aile dostunun sıkıntıya düşeceğine ve ona yardım etmek için çeşitli yollara başvuracağına, rüya sahibinin yeni bir yola çıkacağına bu yolda çevresindeki insanlardan yardım alacağına, sonunda mutlu sona ulaşılacağına, maddi kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada Tanıdık Bir Kadınla Öpüşmek

Rüyada tanıdık bir kadınla öpüştüğünü gören rüya sahibinin kendisine maddi anlamda destek sağlayacak birisiyle birlikte olacağı manasına gelir. Kişinin çok yakın bir zamanda hastalığa yakalanacağı anlamına da gelmektedir.

Rüyada Başkasının Öpüştüğünü Görmek

Rüyada başkasının öpüştüğünü görmek, kişinin gittiği ortamlarda hoşgörülü karşılanacağı, toplumda sevilen ve saygı görülen birisi olacağı demektir. Rüya sahibinin itibar sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada Erkekle Öpüşmek

Rüyada erkekle öpüştüğünü gören kişi eğer bekarsa evlenip çoluk çocuğa karışacağına, evliyse hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına işaret etmektedir. Kişinin sevineceği bir haber alacağına da delalet eder.

Rüyada Eşiyle Dudaktan Öpüşmek

Rüyada eşiyle dudaktan öpüştüğünü görmek, kişinin eşiyle çok iyi anlaşacağına, aralarında ciddi kavgaların hiç bir zaman yaşanmayacağına alamet eder. Ayrıca kişinin hayırlı evlatlara sahip olacağına da rivayet eder.

Rüyada Arkadaşınla Öpüştüğünü Görmek

Rüyada arkadaşınla öpüştüğünü görmek, kişinin o kişiye romantik duygular besleyeceğine, karşı tarafında rüya sahibine karşı boş olmayacağına, beraber uzun ömürlü güzel bir ilişki yaşayacaklarına delalet etmektedir.

Rüyada Erkek Erkeğe Öpüştüğünü Görmek

Rüyada erkek erkeğe öpüşmek, rüya sahibinin emellerine kavuşamamasına işaret etmektedir. Başka bir yorumda ise erkek erkeğe öpüşmek, tüm üzüntülerden kurtulmaya ve feraha ermeye yorulmuştur.

Rüyada Kadın Kadına Öpüştüğünü Görmek

Rüyada kadın kadına öpüşmek, rüya sahibinin iş hayatında başarılı olmaya ve üzüntülerden kurtulmaya işaret etmektedir. Rüya sahibinin rüyasında kadın kadına öpüştüğünü görmesi, kişinin maddi anlamda sorun yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada Yabancıyla Öpüştüğünü Görmek

Rüyada yabancı biriyle öpüştüğünü görmek, tüm korkuların sona ermesine işaret etmektedir. Başka bir yorumda ise aile ve iş hayatında her şeyin yolunda olmasına işaret etmektedir.

Rüyada Eşle Öpüştüğünü Görmek

Rüyada kendi eşiyle öpüştüğünü görmek, eşler arasında sadakatin artması anlamına gelmektedir. Rüya sahibinin rüyasında eşiyle öpüştüğünü görmesi, kişinin iş hayatında hiçbir sorun yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada Dudaktan Öpüştüğünü Görmek

Rüya sahibinin rüyasında dudaktan öpüştüğünü görmesi kişinin hayatında biri var ise o kişi ile uzun bir ömür geçireceğine, mutlu ve huzurlu olacağına delalet etmektedir. Rüya sahibi genel olarak aşka inanan bir yapıda olacağına rivayet eder.

Rüyada Ölü Biriyle Öpüştüğünü Görmek

Rüya sahibinin rüyasında ölü bir insan ile öpüştüğünü görmesi ölü olan kişinin amelinin temiz olduğuna ve ahiret hayatında acı çekmeyeceğine, rüya sahibininse doğru yoldan ayrılmayacağına riayet etmektedir.

Rüyada Hayvan İle Öpüştüğünü Görmek

Rüyasında bir hayvan ile öpüştüğünü gören rüya sahibinin işlerinin yolunda gitmeyeceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, sağlık sorunları yaşayacağına, kişinin sağlıklı beslenmesi gerekeceğine, işinden çok kendisine ve ailesine zaman ayırması gerekeceğine rivayet eder.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum