Rüyada Merih Yıldızı Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Merih Yıldızı (Mars Gezegeni) görmenin manası nedir ve rüyasında Merih Yıldızını gören kimse bu rüyayı neye yormalıdır? Rüya tabirlerine göre rüyada Merih Yıldızına (Mars Gezegenine) gitmenin anlamını yazımızda bulabilirsiniz.
Rüyada Merih Yıldızı Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Merih Yıldızı Görmek

Rüyada Merih Yıldızı (Mars Gezegeni) görmek, bazı tabirciler tarafından hayra yorulmaz. Rüyada görülen Merih Yıldızı, rüya sahibinin üzerine kara bulutların çökeceğine ve hiç bir şeyin eskisi kadar güzel ve anlamlı olamayacağına delalet etmektedir. Rüya tabircilerine göre rüyada Merih Yıldızı görmek, kötülüklere, endişe ve korkulara, bıçaklı veya silahlı olaylara delalet eder.

Rüya uzmanlarının fikrince rüya sahibi rüyasında Merih'in aşağıya doğru kaydığını, şanssız ve yanar halde olduğunu görmüşse bu yangın felaketinin ve eziyetin habercisidir. Kimi rüya yorumcuları ise rüyada Merih Yıldızı görmeyi, gizli kalması gereken sırların ortaya çıkacağına, erkeklerin eşlerinden ayrılacağına ve ailelerin yıkılacağına yormaktadır. Rüyada Merih Yıldızı görmeye farklı açılardan bakan rüya tabircileri bu rüyayı bir devlet başkanının güvenlik sorumlusu veya polisle açıklamaktadır.

Rüyada Mars Gezegenine (Merih Yıldızı) gitmekse bireyin çalışma arkadaşlarıyla iyi ilişkiler kuracağına, mutlu olacağına, bol kazanç ve galibiyetler elde edeceğine işarettir.


Rüyada Merih yıldızının Kaydığını Görmek

Rüyada merih yıldızın kaydığını görmek, halk içinde sevilen ve sayılan bir kimsenin vefatına veya görevini terk etmesine rivayet eder.


ruyada-merih-yildizi-gormek.jpg

Rüyada Merih yıldızını görmek, kötülük, sıkıntı, korkular ve kan dökülmesi demektir. Merihin yukardan aşağı indiğini, uğursuz veya yanar vaziyette bulunduğunu görse, yangın çıkacağı, zulüm, kapalı şeylerin açılması, kadınları boşamak ve evlerin yıkılması anlamlarına gelir.


Rüyada Merih Yıldızı Kaydığında Dilek Tuttuğunu Görmek

Rüyada merih yıldızı kaydığında dilek tutmak, kişinin hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına alamet eder. Rüyada merih yıldızı kaydığı anda dilek tutmak, yeni biriyle tanışıp hayırlı işler başarmaya delalettir.


Rüyada Merih Yıldızının Düştüğünü Görmek

Rüyada merih yıldızının düşmesi, rüya sahibinin işini en iyi şekilde yapacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine delalet eder. Rüyada merih yıldızının düştüğünü görmek, kişinin sorunlu günleri atlatacağına, insanların yüzünü güldüren sevecen birisi olduğuna alamettir.


Rüyada Merih yıldızının Hareket Ettiğini Görmek

Rüyada merih yıldızının hareket ettiğini görmek, kişinin mali olarak çok güçlü hale geleceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, oldukça kazançlı işler yapacağına, özlem gidereceğine işaret eder.


Rüyada Merih Yıldızının Parladığını Görmek

Rüyada parlayan merih yıldızı görmek, kişinin sağlığın da bozulacağına, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine yorulur.

NeOldu.Com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.