Rüyada Mera Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada mera görmenin anlamı nedir ve rüya tabirlerine göre rüyasında merada gezdiğini gören kimse bu rüyayı nasıl açıklamalıdır? Rüyada merada uzandığını veya kuzu otlattığını görmenin anlamlarını yazımızda bulabilirsiniz.
Rüyada Mera Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Mera Görmek

Rüyada mera görmek, rüya sahibi ve dostları için saadetin sembolü olarak tabir olunmaktadır. Bazı tabirciler tarafından rüyasında mera gören kimsenin çile çekmeden, kendisini yıpratmadan ekmeğini kazanacağına yorulur. Rüyada geniş otluk alanlardan oluşan mera görmek, hem manevi hem de dünyevi hoşluğu işaret eder. Rüyada merayı izlediğini görmek variyet elde etmeye, rüya sahibi zengin ise daha da zenginleşeceğine delalet eder.

Rüyada Mera Görmek

Rüyada meradan meraya gezmek ise rüya sahibinin dünyada birçok işle meşgul olacağının ve dualarının kabul olacağının alametidir. Aynı zamanda çalışma hayatındaki gelişmelerin rüya sahibinin yüzünü güldüreceği de rivayet olunmaktadır. Kişi rüyasında kurumuş veya mahvolmuş otlardan meydana gelen bir mera görüyorsa bu hayra yorulmaz ve hayal kırıklığı olarak tabir edilir.

Rüya tabirlerine göre mera ile ilgili görülen diğer rüyalar ve anlamları aşağıda verilmiştir:


Rüyada Yeşil Mera Görmek

Rüyasında alabildiğine yeşil mera gören kişinin problemlerinden kurtulacağı, feraha çıkacağı, talihinin açılacağı ve elinin bollaşacağı rivayet edilmektedir. 


Rüyada Meradan Ot Toplamak

Rüyasında meradan ot topladığını gören bireyin zengin olacağı tabir olunur.


Rüyada Merada Uzanmak

Rüya tabircileri rüyasında merada uzandığını ya da yattığını gören kimsenin öksüz ve yoksul kişilere yardım edeceğine hükmetmektedir. 


ruyada-mera-gormek.jpg

Rüyada mera görmek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceği demektir. Rüya sahibinin işlerde aksilikler yaşayacağı anlamına gelir.


Rüyada Merada Kuzu Otlatmak

Rüya sahibinin faydalı faaliyetler içerisinde bulunacağına delalet eder.


Rüyada Merada Şarkı Söylemek

Rüya uzmanları tarafından rüyasında merada şarkı söylediğini gören şahsın yaşamı sevdiği, hayattan zevk alarak yaşadığı rivayet edilir.


Rüyada Merada Oturduğunu Görmek

Kişinin rüyasında meradan oturduğunu görmesi, rüya sahibinin hayır işleri peşinde koşacağı anlamına gelir.


Rüyada Merada Yemek Yediğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında merada yemek yediğini görmesi, kişinin mutluluğunun daim olacağına delalet eder.

NeOldu.Com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.