Rüyada Meme Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada meme görmenin anlamına ve tabirine yazımızdan ulaşabilirsiniz. İçeriğimizde değerli tabircilerin yorumlarını bulabilirsiniz.
Rüyada Meme Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Meme Görmek

Rüyada meme görmek, çoğunlukla bereket demektir. Rüyasında meme gören kimse erkekse bu rüya onun eşi veya kız evladıyla ilgili olarak yorumlanmaktadır. Rüyanızda kendi memenizde süt gördüyseniz bu sizin dirayetinize, olaylar karşısında duruşunuzu bozmamanıza ve kız evladınızın dünyaya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada Meme Görmek

Rüyada Memenin Kesilmesi ve Kan Akması

Rüyada memenin kesilmesi ve kan akması, sorunlu bir işin kaynaklara ve zenginliğe zarar vereceğine işaret etmektedir. Bu yüzden bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına ve gidilen yolda birçok rakip tarafından zarara uğratılacağına delalettir.

Rüyada Meme Tutmak

Bu rüya kişinin işle ilgili olarak büyük bir kaynak bulacağına işaret etmektedir. Bu kaynağı kullanmak için bazı projeler ortaya koyacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine delalet etmektedir. Bu yüzden rüya sahibinin bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirmesi gerektirdiğine ve bu sayede bol kazançlı bir çalışma içine girileceğine yorulur.

Rüyada Meme Ucu Isırmak

Rüyada meme ucu ısırmak sıkıntı yaratacak bir karar verileceğine ve bu kararın çok hızlı bir şekilde düzeltilmeye çalışılmasına rağmen bir türlü istenen durumun gerçekleşmeyeceğine işaret etmektedir. Sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına alamettir.

Rüyada Meme Emmek İstemek

Rüyada meme emmek istemek, birçok konuda tecrübesiyle destek olan bir kişinin vereceği akıl sayesinde bir işe girileceğine delalettir. Bu işte yavaş yavaş kazancın artacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve çok kısa zamanda büyük bir zenginliğe kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada Memenin Kesilmesi

Rüya sahibinin rüyada memesinin kesilmesi iyi başlayan bir işin sonunda bir sıkıntıyla karşı karşıya kalınacağına yorulur. Kişi, büyük bir sorunla karşılaşacak ve bu sorundan kurtulmak için bir ortaklık kuracaktır. İlk başlarda çok iyi giden çalışma bu ortaklığın devam etmesi yüzünden kötü bir hal alacak ve zorluklar bir türlü aşılamayacak demektir.

Rüyada Meme Büyümesi

Rüya sahibinin rüyada memesinin büyüdüğünü görmesi, alınacak yardımlar sayesinde iş hayatında çok iyi çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir. Bu sayede maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine yorumlanmaktadır.

Rüyada Başkasının Memesini Görmek

Rüya sözlüğü yorumcuların göre rüyasında başkasının memesini gören kimsenin mağlubiyetten sonra kazandığı yeteneğe, çile çekerek elde ettiği mülke, problemlerinin ardından elde ettiği şerefe delalettir.

Rüyada Memeden Süt Geldiğini Görmek

Rüyasında kendi memesinden süt geldiğinin görülmesi hayırlara, bol rızka ve izdivaç demektir. Ancak rüyasında kendi memesinden süt geldiğini gören bir erkekse bu rüya pek hayra yorulmaz ve rüya sahibinin variyetini yitirip sefalete düşeceğine delalet eder. Rüyasında kendi memesinden süt geldiğini gören kimse yaşlı bir kadınsa rüya sözlüğü yazarlarına göre o kadın hayatının son demlerini yaşıyor anlamına gelmektedir.

Rüyada Kendi Memesini Büyümüş Görmek

Rüya uzmanlarına göre rüyasında kendi memesini büyük gören kimsenin mülk ve çocuk sahibi olacağına işarettir. Kişinin soyu uzayacak ve işleri bereket kazanacak demektir. Kişinin kısa süre içerisinde refaha ve mutluluğa ulaşacağına delalet eder

Rüyada Memenin Küçülmesi

Rüyasında kendi memesinin küçüldüğünü gören kimsenin uğraştığı ekonomik faaliyete eğilimin artması sonucunda kazancının düşmesine delalettir. Bu kişinin bir süre sonra işlerindeki bereketin azalacağına ve farklı bir şeyler denemesi gerektiğine yorulur.

Rüyada Memelerinin Sarktığını Görmek

Rüyada kendi memelerinin sarktığını görmesi tabirciler tarafından rüya sahibi için erken felaketin habercisi olarak yorumlanır. Şöyle ki rüyasında memelerinin sarktığını gören kimsenin evladının vefatına tanık olacağı rivayet edilmektedir.

Rüyada Meme Ucunun Koptuğunu Görmek

Rüyasında kendi meme ucunun koptuğunu görmek kişinin ummadığı bir felakete düşeceğine işaret etmektedir. Rüya sahibinin çalışmalarından kar sağlayamayacağına, sevdiklerinden gereken ilgiyi göremeyeceğine, mal kaybının artacağına ve problemlerinin sürekli büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada Meme Emmek

Rüyasında meme emdiğini gören kimsenin zamandır arzuladığı işe gireceği müjdelenmektedir. Girdiği bu işinde yüksek bir makama ereceği, adından sıkça bahsettireceği, birçok insana iş vereceği, hayırlı eş ve çocuklara sahip olacağı rivayet edilir.

Rüyada Meme Emen Çocuk Görmek

Rüyasında bir çocuğun meme emdiğini gören kişinin yakınlarından gelen bir taleple onların işlerine ortaklığa girmeden yardım edeceğine ve biraz para kazanacağına işarettir. Rüyada meme emdiği görülen çocuk kız ise bu rüya, rüya sahibinin tanınmış bir iş adamıyla prestijli işler yapacağı ve bol kazanç elde edeceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Meme Tutmak

Rüyasında meme tuttuğunu gören kimsenin iyi bir cevher bulacağı delalet edilmektedir. Ancak bu cevheri kullanmak için yeterli plan ve proje üretemeyeceğine, kendisine verilen tavsiyeler doğrultusunda ilerleyerek zamanla beklediği kazancı elde edeceğine işarettir.

Rüyada Memede Yara Görmek

Rüya tabircilerine göre rüyada memede görülen yara birtakım problemler nedeniyle kişinin maddi gelirinin azalacağına ve sıkıntıların ortaya çıkacağına alametidir. Bu yüzden rüya sahibinin karşısına çıkacak olaylar karşısında daha dikkatli olması gerektiği delalet edilir.

Rüyada Memesini Büyük Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kendi memelerinin büyük ve estetik olduğunu görmesi, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine yorulur. Ayrıca kişinin hayırlı evlat ve bol miktarda mal sahibi olacağı anlamına gelir.

Rüyada Memelerin Düştüğünü Görmek

Rüyada memelerin sarktığını ya da düştüğünü görmek hiç iyi değildir. Bir kişi rüyasında memelerinin düştüğünü görürse bu onun evlat acısı yaşamasına delalet eder.

Rüyada Erkeğin Memesinden Süt Gelmesi

Rüya sözlüğü yorumcularına göre eğer bir erkek rüyasında kendisini kadınmış gibi görüp, memelerinin de süt damlattığını görürse üzerine düşen bir sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğine işaret edilmektedir.

Rüyada Meme Ucu Görmek

Rüyada meme ucunu gören kişi sahibinin yeni bir iş konusunda büyük bir sıkıntının kıyısından döndüğüne yorulur. Hikmetli tabircilere göre bu rüya kişinin yeni iş arayışına girdiğine, sabırlı davranırsa eğer çok yakın zamanda büyük kazanç getirecek bir işin içinde yer alacağına işaret etmektedir.

Rüyada Memede Kan Görmek

Ele geçen kazancın sorunlar yüzünden kesileceği ve zorlukların baş göstereceği anlamına gelir. Rüyada memede kan görmek ve silmek, bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına işarettir. Dertlerin, sorunların aşılacağına ve atılacak adımlar sayesinde büyük bir ferahlık yaşanacağına tabir edilir.

İlginizi Çekebilir
Rüyada Çıplak Görmek Ne Anlama Gelir?Rüyada İlişkiye Girdiğini Görmek Ne Anlama Gelir?

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum