Rüyada Marşandiz Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada marşandiz görmenin manası nedir ve rüya tabirlerine göre rüyasında marşandize bindiğini gören kimse bu rüyayı neye yormalıdır? Rüyada görülen marşandizin hangi anlamlara geldiğini sizlerle paylaşıyoruz.
Rüyada Marşandiz Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Marşandiz Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada marşandiz görmek, tabircilerin büyük çoğunluğu tarafından hayra yorulsa da bu konuda farklı söylemlerde bulunan rüya tabircileri de bulunuyor. Rüya tabircilerinin bir kısmına göre rüyasında marşandiz gören kimsenin iyi havadisler alacak ve bu havadislerle hayatında yeni bir sayfa açılacağına yorulur. Yine aynı görüşe göre rüyasında marşandiz gören kişinin gurbette hayatını sürdüren sevdiği bir yakının memleketine temelli dönüş yapacağına delalet eder.

Rüyada görülen marşandizi farklı analiz eden rüya uzmanlarının fikrince bu rüya pek de hayra alamet olarak değerlendirilmez. Şöyle ki; rüyasında marşandiz gören bireyin rüyası kendisini mahçup duruma düşürecek ve yüzünün kızarmasına sebep olacak utandırıcı bir hadiseyle karşı karşıya geleceğinin sinyalleri olarak belirtilmektedir. 


Rüyada Marşandize Binmek

Rüya sahibinin rüyasında marşandize bindiğini görmesi, kişinin hayırlı işler yapacağına, popülerleşeceğine, ailesi ve yakınlarıyla mutlu bir hayat süreceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, şansının artacağına delalet eder. Bazı yorumcular ise rüyada marşandize binmeyi olumsuz olarak yorumlamakta. Rüya sahibinin sorunlarla dolu yaşama mahkum olacağına, huzurunun bozulacağına, maddi açıdan gerileyeceğine işarettir.


Rüyada Tren Görmek

Rüya sahibinin rüyasında tren görmesi rüya tabircilerine göre hayırlıdır. 

Rüyada tren görmek ile ilgili detaylı bilgi almak için tıklayınız.


ruyada-marsandiz-gormek.JPG

Rüyada marşandiz görmek, kişinin şansının ve kısmetinin artacağı demektir. Rüya sahibinin hanesinin bolluk ve bereket içerisinde olacağı anlamına da gelmektedir.


Rüyada Marşandiz Yolculuğu Yapmak

Marşandiz ile yolculuk yapan kimse iş seyahati manasına gelir. Kimi yorumcuya göre trenle seyahat yakın zamanda yapacağınız bir seyahate işarettir.


Rüyada Raydan Çıkmış Marşandiz Görmek

Raydan çıkmış marşandiz ya da marşandiz kazası görmek, sapkınlıktır. Kişinin rüyasında raydan çıkmış marşandiz görmesi, rüya sahibinin doğru yoldan ayrılacağına ve yanlış davranışlara işaret eder.


Rüyada Marşandiz Yolu Görmek

Rüyasında marşandiz yolu gören kimse yakın zamanda müjdeli haber alacağına, mutlu ve huzurlu olacağına rivayet eder. Rüya sahibinin rüyasında marşandiz yolu görmesi, kişinin ailesi ile birlikte uzun bir ömür geçireceğine delalet etmektedir.


Rüyada Marşandizi Kaçırmak

Rüya sahibinin rüyasında marşandizi kaçırdığını görmesi, kişinin hafif sıkıntı yaşayacağına yorulur. Bazı tabircilere göre ise rüyada marşandizi kaçırmak, rüya sahibinin ayağına gelen fırsatları kaçıracağı anlamına da gelir.


Marşandiz Nedir?

Fransızca kökenli bir kelime olup 'marchandises' sözcüğünden gelir ve dilimizdeki yük treninin karşılığıdır.

NeOldu.Com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.