Rüyada Makat Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada makat görmenin manası ve tabirini yazımızda bulabilirsiniz. Değerli tabircilerin yorumları burada.
Rüyada Makat Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Makat Görmek

Rüyada makat görmek, rüya sözlüğü yazarlarınca genel olarak hayra yorulan bir hadisedir. Şöyle ki rüya sahibinin mülkünün ve ticari faaliyetlerinin genişleyeceğine, gelir yollarının daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada Kadın Makatı Görmek

Rüyasında kadın makatı gören kişinin rüyası, kinini saklı tutan yöneticiyle istenmeyen hadiselerin yaşanacağına ve kedere delalet eder. Rüyada kadın makatı görmenin olumlu anlamı ise çekilen çilelerden sonra hak edilen maddiyata, mevkiye ve güzel havadislere yorulmaktadır.

Rüyada Erkek Makatı Görmek

Rüyasında bir erkek makatı gören kimsenin yaşamında, iki kelime konuşmak bir yana yüzünü bile görmek istemediği bir şahsın varlığına delalettir. Kişi hiç istemese bile bu bireyle aynı ortamda bulunmak zorunda kalacaktır.

Rüyada Başkasının Makatını Görmek

Rüya yorumcularına göre rüyada başka birinin makatını görmek rüya sahibinin hoşgörüsüz, inatçı ve kibirli biriyle karşılaşılacağının alametidir. Bu sebeple kişinin bu dönemde hayatına alacağı kişilere dikkat etmesi gerekmektedir.

Rüyada Makat Yalamak

Rüyada makat yalamak hayra yorulmamaktadır. Rüya sahibinin duygusal ilişkisinin değerini anlayamadığına, ailesinden birinin acısını çekeceğine, maddi sorunlar yaşayacağına ve gerek iş gerekse de sosyal hayatında istenmeyen biri olacağına delalet eder.

Rüyada Makatını Temiz Görmek

Rüya sahibinin çok iyi iş fırsatları yakalayacağına işaret etmektedir. Rüyada makatını temiz gören kişinin bu işlerden çok güzel kazançlar elde edeceğine ve zamanla mal mülk sahibi olacağına delalettir.

Rüyada Makatını Büyümüş Görmek

Bir kısım rüya sözlüğü yazarları rüyada makatın ne şekilde görüldüğüne göre rüya tabirinin de değişiklik gösterebileceğini dile getiriyor. Örneğin rüyasında makatının eskiye nazaran daha da büyüdüğünü görmek, kişinin mal ve mülkünün büyüyeceğine ve ticari faaliyetlerinin kendisine bol kazanç sağlayacağına delalet eder.

Rüyada Makatını Küçülmüş Görmek

Rüyada kişinin makatını küçülmüş görmesi, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına delalet eder. Bu yüzden rüya sahibinin maddi durumunu iyi analiz etmeli ve gereksiz harcamalardan kaçınmalıdır.

Rüyada Makatında Çıban Görmek

Rüyada makatında çıban çıktığını gören kimse için bu rüya, iş hayatında belli bir düzeni tutturamamaya, işinden atılmaya ya da işten çıkarılmaya delalettir.

Rüyada Makatına İğne Battığını Görmek

Rüya sahibi kişinin iş hayatında ya da sosyal hayatta, işlerde ve çalışmalarda engel olan bir şeylerin var olduğuna işaret etmektedir.

Rüyada Makatının Çamur Olduğunu Görmek

Rüyada makatın çamur olduğunu görmek hayra yorulmamaktadır. Rüyayı gören kişinin, iş hayatında ve sosyal hayatında doğruluktan ayrılacağına delalettir. Kişinin Allah yolundan uzaklaşacağına, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana işaret etmektedir.

Rüyada Makatın Ağrıdığını Görmek

Bazı rüya tabircilerine göre rüyasında makatının ağrıdığını görmek rüya sahibinin bir belayla yüz yüze geleceğine delalet etmektedir. Ancak rüyada kendi makatını temiz ve ağrısız görmek, bireyin güzel bir iş bularak maddi açıdan elinin bollaşacağına işarettir.

İlginizi Çekebilir
Rüyada Vajina Görmek Ne Anlama Gelir?Rüyada Çıplak Görmek Ne Anlama Gelir?

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum