Rüyada Leke Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada görülen leke rüya alimleri tarafından nasıl yorumlanır? İşte, rüyada leke görmenin rüya tabiri;
Rüyada Leke Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Leke Görmek

Ağız tadınızın kaçacağına, musibetlerin peşinizi bırakmayacağına ve sık sık engellerle karşılaşacağınıza yorumlanır. Hayatınızın karışacağına, sıkıntılı ve zorlu günler yaşayacağınıza delalet etmektedir. Rüyada leke görmenin manası, kısmetin ve şansın kapanmasıdır. Ev ve iş hayatındaki veriminizin düşeceğine yorumlanmaktadır.

Rüyada Leke Görmek

Rüyada Lekeli Elbise Görmek

Rüyada lekeli elbise görmek de leke görmek gibi iyi şekilde yorumlanmaz. Rüyada lekeli elbise görmek uğursuzluk manasına gelir. Rüyada lekeli elbise görmek, rüya sahibinin mutlu ve huzurlu bir şekilde giden hayatının alacağı haberle tatsızlaşacağı demektir. Kişinin korkularının ve kuruntularının artacağına, hastalıklarının çoğalacağına ve üzüntüler yaşayacağı anlamına gelmektedir.

Rüyada Halıda Leke Görmek

Rüyasında halıda leke gören kişinin, evinde huzursuzluğun eksik olmayacağına işaret eder. Kişinin eşiyle ve evlatlarıyla sürekli bir tartışma içerisinde olacağına, evde mutluluğun olmayacağına delalet eder. İnsanlar arasındaki anlaşmazlıkların ve kavgaların daha da alevleneceğine delalet eder.

Rüyada Vücudunda Leke Görmek

Rüyada vücutta leke görmek elbisedeki leke gibi kötü yorumlanmaz. Rüyada vücudunun bir yerinde leke görmek, işlerinizin yolunda gideceğine işaret eder. Kişinin iş hayatında büyük başarılara imza atacağına ve rakiplerine açık ara farkla yeneceğine yorulur. Kara bulutların ortadan kalkması şeklinde tabir edilir.

Rüyada Leke Temizlemek

Rüyada leke temizlediğinizi gördüyseniz bu rüya, çok sevdiğiniz bir kişinin derdine ortak olacağınızın anlamına gelir. Çok sevdiğiniz bu insana yol göstereceğinize, sıkıntılarından kurtulması için elinizden gelen her şeyi yapacağınıza yorulur. Rüyada leke çıkartmak ise iyi kalpli, yardımsever, cömert ve yiğit bir insanın varlığına tasvir eder. İnsanların acılarını dindirmek için elinden geldiğince yardım yapan yüce gönüllü birine işaret eder.

Rüyada Leke Silmek

Rüyasında leke sildiğini gören kişinin, iş hayatının çok fazla yoğun geçeceğine, stres altında kalacağına işaret eder. Rüya sahibinin bu yoğun iş temposundan sıkıldığına, yorgun düştüğüne delalet eder. Sakin bir yaşam için elinden geleni yapacağına delalet etmektedir. Huzur dolu bir hayat elde edeceğine yorulur.

Rüyada Lekeli Pantolon Görmek

Rüyada lekeli pantolon gören kişinin, eskiden yapmış olduğu kötülüklerin acısının çıkacağına delalet eder. Rüya sahibinin kendisini huzursuz ve tedirgin hissedeceğine işaret eder. Huzur dolu bir hayatı hak ettiğine yorumlanmaktadır. İşinde ve gücünde biri olacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada Vücudunda Beyaz Leke Görmek

Rüyada vücudunda beyaz leke gören kişinin, yaşadığı sıkıntılı günlerin geride kalacağına, temiz ve güzel bir sayfa açacağına rivayet eder. Rüya sahibinin eşiyle ve ailesiyle birlikte huzurlu, mutlu ve birlik içerisinde yaşayacakları anlamına gelmektedir.

Rüyada Vücudunda Kahverengi Leke Görmek

Rüyada vücudunda kahverengi leke gören rüya sahibinin, maddi sıkıntısının olduğu dönemlerde alacağı haberle sıkıntılarının düzeleceğine işaret eder. Kişinin bir daha para sorunuyla karşılaşmayacağına rivayet eder.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum