Rüyada Lal Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada lal taşı görmek ne anlama gelir ve rüyanızda lal taşı hediye ettiğinizi gördüyseniz bu nasıl yorumlanır? Lal taşı ile ilgili rüya tabirleri hakkında merak ettikleriniz haberimizde...
Rüyada Lal Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Lal Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada lal taşı görmek, rüya sahibinin iş hayatındaki büyük başarılara yorulur. Evlilik ve kısmet anlamlarına da gelir. Rüyada bir kadının kendisine lal taşı hediye edildiğini görmesi ise rüya sahibinin şansının açık olduğunu gösterir. Kendisini başka birine lal taşı verirken gören kişinin rüyası ise rüya sahibinin bir kadının evlenmesine aracı olacağı şeklinde delalet etmektedir.


Rüyada Lal Taşı Görmek

Rüya yazarlarına göre rüyada lal taşı görmek, mal, itibar, eş ve hizmetçi anlamlarına gelir. Lal taşı iri ve güzelse itibarın artacağı şeklinde yorumlanır. Bazı yorumculara göre ise kız çocuk sahibi olmak demektir.


ruyada-lal-gormek.jpg

Rüyada lal görmek, rüya sahibinin çok uzun bir zaman sürecinde kimsenin yanında olmayacağı, tek başına ve yalnız bir şekilde kalacağı, büyük üzüntüler yaşayacağı, işinde bazı tatsız olaylar yaşayacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Çok Lal Taşını Bir Arada Görmek

Rüyada çok lal taşını bir arada görmek ise helal mal ve bol rızka delalet etmektedir. Kişinin ticarete atılacağına, bu ticaret hayatında çok başarılı birisi olacağına, bol kazanç getirecek işler yapacağına işaret eder.


Rüyada Kırmızı Lal Görmek

Rüyada kırmızı lal görmek, kişinin kısmetinin açılacağına, eşiyle birlikte mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşarken hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine delalet eder.


Rüyada Mavi Lal Görmek

Rüyada mavi lal görmek, rüya sahibinin çok sevdiği bir insanın hayallerine kavuşmasında yardımcı olacağına, sevdiğine kavuşturacağına, sıkıntılarının ortadan kalkacağına alamet eder.


Rüyada Mor Lal Görmek

Rüyada mor lal görmek, kişinin sürekli eğlenen birisi olduğuna, sıkıntılarının hafifleyeceğine, bir çok insana iş imkanı sağlayacağına delalet eder.


Lal, genellikle kırmızı olarak bilinmesine rağmen mavi, mor ve kahverengi renkleri de vardır. Sekiz yüzlü bir kristaldir. Taşın etkisi, negatif enerjiyi toplayıp pozitife çevirmek olarak bilinir. Granat taşı ve nar taşı olarak da adlandırılır.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.