Rüyada Lağım Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyanızda lağım gördüyseniz veya rüyanızda lağıma düştüyseniz bunun ne anlamlara geldiğini haberimizde sizler için derledik. İşte rüyada lağım görmenin rüya tabirleri...
Rüyada Lağım Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Lağım Görmek

Rüya sahibi kendisini lağım içinde çırpınır görüyorsa iş hayatında iflas edebileceğine yorulur. Bu kişinin durumunu düzeltmesi gerekir. Rüyayı gören kadın ise dost ve arkadaşlarını iyi kişilerden seçmesi gerektiğine delalet eder.

Rüyada lağımdan üzerine bir şey bulaştığını görmek ise sevimsiz işlere girip mahçup olmak anlamına gelir. Rüyada lağıma girip suyun temiz olduğunu görmek rüya sahibinin geçimini kötü bir işten sağlayacağına ve haram kazanca gireceğine işarettir. Rüyada girilen lağımda pis şeyler görmek ise rüya sahibinin tuzağa düşerek üzüleceğine işaret eder. İşte rüya sözlüğü yazarları tarafından yapılan rüyada lağım görmenin diğer yorumları:


Rüyada Lağıma Düşmek ve Oradan Çıkmak

Rüya sahibinin hatalı bir işten döneceğine yorumlandığı gibi zenginlik anlamına da gelir. Rüya tabiri yorumcularına göre rüyada lağıma düşmek ve oradan çıkmak, kişinin hırslı bir yapıya sahip olduğuna, karşısına çıkan zorluklara karşı asla pes etmeden mücadele ettiğine delalet etmektedir.

ruyada-lagim-gormek.jpg

Rüyada lağım görmek, hiç hayırlı değildir, rüya sahibinin yaşayacağı gam, keder, kasavet, sıkıntı ve zorluk demektir. Rüya sahibi çok büyük belaların içine düşecek ve belki de hayatının en kötü günlerini yaşayacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Lağım Faresi Görmek

Rüyada lağım faresi görmek, rüya sahibinin mutlu olacağı bir gelişme yaşayacağına delalet etmektedir. Başka bir yoruma göre ise rüya sahibi kendisine uygun biriyle tanışıp onunla mutlu bir hayat geçirebilir. Rüyada lağım faresi görmek, yeni biriyle hayat yolculuğuna çıkmaya delalettir.


Rüyada Lağım Taşması

Rüya tabiri yorumcularına göre rüyada lağım taşması, rüya sahibinin hayatında hayırlı gelişmeler olacağı ve sorunlarının biteceğine delalet eder. Kişinin bununla beraber iş hayatında daha başarılı olacağı anlamlarına gelir. Rüyada lağım taşması görmek, huzurun habercisidir.


Rüyada Lağım Temizlemek

Rüyada lağım temizlemek, rüya sahibinin üzüleceği bir sorunla karşılaşıp sonrasında çok mutlu olarak yeniden doğmuş gibi hissedeceğine yorulur. Bazı tabircilere göre bu olay rüya sahibinin bazı şeylerin değerini anlaması için vesile olacağı demektir.


Rüyada Lağım Kokusu Aldığını Görmek

Rüyada lağım kokusu almak, rüya sahibinin özel hayatının, tadı tuzu sayılacak küçük tartışmalar yaşanmasına yorulur. Rüyada lağım kokusu duyduğunu görmek, tartışan kişilerin birbirini kaybetmekten çok korktuklarını fark etmesine delalet eder.


Rüyada Birinin Lağıma Düştüğünü Görmek

Rüya sahibinin rüyasında birinin lağıma düştüğünü görmesi, kişinin yepyeni biri hale geleceğine yorulur. Kişinin evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına delalet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.